Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 12 dolarlık bir ürün sipariş ettim banggood dan herhangi bir ücret ödeyecekmiyim ürün bana ulaştığında bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredincerrrr

arkadaşlar merhaba 12 dolarlık bir ürün sipariş ettim banggood dan herhangi bir ücret ödeyecekmiyim ürün bana ulaştığında bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler
    turkey direct mail seçtim gönderimi fakat seçtiğimde yanında vergiler dahil diye bişey yazmıyordu o yüzden merak ettim
  • aynı ürünü defalarca Türkiye kargo ile almaya çalıştım göndermediler. şimdi DHL ile aldım hemen gönderime çıktı dhl takip sistemine de girdi. vay be vergi bedava deyip gönderilmiyor ama aynı depodan vergi hariç yolla alınca geliyor hemen ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskicisahaf -- 16 Şubat 2019; 12:23:44 >
  • Bunlar iyice sahtekar olmuş.30 ocakta projeksiyon almıştım.Hala gönderilmedi ve işlem süresi aldığım günden beri 7 gün olarak görünüyor.
    Aldığım projeksiyonun başka bir versiyonu stoktaydı ancak turkey post ile gönderim 85 $ dı.Şimdi o ÜRÜN için "Processing time:Expected on March 10, 2019" yazıyor ve bilin bakalım posta ücretinde ne yazmaya başlamış:"US$6.58 via Turkey Direct Mail"
    Yani hemen gönderimde yüksek nakliye ücreti, daha sonraya sallayınca düşük nakliye.Bir nevi gel gel taktiği.Siparişi verdikten sonra da ürün gelecek diye uğraş dur.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye değil tüm dünya üzerinden alışveriş yapılıyor ve günlük meblağ milyonlarca doları buluyor. Önceden tahsil edilen para günlük repo işlemleriyle birlikte işlem görünce ortaya banka gibi çalışan bir firma ve haybeden kazan bir oluşum ortaya çıkıyor. İşin aslı birkaç ürün satayım da 3-5 dolar kazanayım değil. O da bunların bir kârı ama esas olan parayı kullanmaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theburakx kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.Bundan sonra "in stock" yazısını görmeden banggood dan çöp bile almayacağım.
    Parayla rezil olmak buna deniliyor herhalde.
  • theburakx kullanıcısına yanıt
    tespit çok doğru elin çinlisi bizim paraları çok güzel kullanıyor...
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    sayın dostum sakın aldanmayın stokta olan ürünüde göndermiyorlar. daha önce
    yazdım cn depoda bu ürün yok diyorlar. Bende var diyorum linkini ve resmini atıyorum.
    o zaman özür dileriz deyip çıkıyorlar. yani göndermeyecekler ise stokta olsada farketmiyor.
  • Banggood Türkiye Hızlı Kargo Herşey Dahil(Gümrük Vergisi) ALDATMACASI ve YALANI!!!!!

ismli konumu inceleyniz.

https://forum.donanimhaber.com/banggood-turkiye-hizli-kargo-hersey-dahil-gumruk-vergisi-aldatmacasi-ve-yalani--137035844#137035844
  • DbA kullanıcısına yanıt
    Türkiye hızlı kargo olayı olmasa zaten hiç bulaşmazdım bu işe,alırdım aliexpressden geçer giderdim.
    Ancak çakallar biliyorlar bizim gümrük zaafiyetimizi, sonuna kadar kullanıyorlar.
  • Çin yeni yılı ve lojistik altyapıyı yenilediklerini söylediler o sebeple böyle durumalar ile karşılaşan arkadaşlar var daha geçen 3d yazıcısını teslim alan arkadaş var yani fiyattan dolayı ürün gönderilmiyor değil..Birinci problem Çin yeni yılı ikincisi lojistik altyapıyı yeniliyorlar ve sms ile bildirim açılacakmış söylenildiğine göre bakalım.Çalışan olmadığım halde ürün ben onların adına özür dilerim burdaki arkadaşlardan çünkü konu sahibi benim.Ama ürünlerini takır takır teslim alan arkadaşlar var hatta yüksek fiyatlı ürünlerini bile teslim alan arkadaşlar var.
  • Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    Birincisi altyapıyı yenilediklerini söylediler sms bildirimi açılacıkmış vesaire söylemleri size kim ve hangi sıfatla söyledi.
    Çalışanı olmadığım halde diyorsun. Ya çok iyisiniz yada milleti saf sanıyorsunuz.

Kaldı ki ilgili firmanın çalışanı temsilcisi olmak yada bilemiyorum " olmaya çalışmak " ayıp değil günah değil. Arada sırada verdiğiniz cevaplar ve konuyu uçuralım gibi söylemlemler bir temsilci yada çalışanı olduğunuzu işaret ediyor. Sıfatınız nedir bilmiyorum. Çok da önemli değil.

Ama bilinen ve görünen şu ki Türk alıcılar keklik değil. Bunu bende yazdım forumdaki bir kaç arkadaş da yazdı değindi. Adamlar işlerine geleni gönderiyor yüksek kur yada gümrük vergisi durumunda allem edip kallem edip bir şekilde kıvırıyorlar. Ve bizim insanımız burada mağdur oluyor. Millet yükse fiyatlı ürünleri tıkır tıkır teslim alıyor demişssin. Zaten olması gereken bu.
    Burda 1 kişi bile sıkıntı yaşasa farketmez sorun sorundur ve ilgili firma bunu çözmelidir.

• DbA kullanıcısına yanıt
    Hocam siz kişisel probleminizi genelleştiriyorsunuz çamur at izi kalsın gerçekden anlamıyorum.Burdaki paylaşımlardan dolayı ürün ve indirim kodu alıyorum.Bedava yapmıyorum.Emin olun sizinde kişisel probleminizi iftira herkese yaymanız çok saçma ! Dolandırıyorlar diyorsunuz adam 800 $ projeksiyon cihazı almış.Neye göre dolandırıyorlar anlamadım.Adam eft yapmış dolandırsalar 800$ eft yapar mı?
    Kişisel problemimi genişlettiğim falan yok biraz yavaş ol. Tek ben mağdurum gibi de afra tafra yapmaya da gerek yok
    ne çamuru atacam. Ürün almışım göndermiyor adamlar göndermedikleri gibi insanı mal yerine koyuyorlar. Bunu duyurmak firmanın
    alengerli işlerini ifşa etmek çamur atmak ise atarım. Ayrıca terbiye sınırları aşarsan bozarım ağzımı iftira miftira ne ayak. Ne iftirası. Tüm belgelerim yazışmalarım mevcut ortada olan bir durum var olmayan birşey yok. Laflarını düzgün seç.

Ayrıca senin kim olduğunu şimdi anladım. Sen bu banggood whatsapp grubununda yönteicisin orda da durumu yazınca hemen bloklamıştın.
    İlgim yok ama konu sahibi olduğum için özür dilerim diyorsun şimdi bedavaya yapmıyorum bu işi diyorsun. ne dediğin belli değil. Adam 800 dolar projeksiyon almış göndermişler olabilir, zaten olması gereken bu, ona göndermeleri benim problemimi çözmüyor bana göndermediler göndermiyorlar ve göndereceklerini sanmıyorum.

Paramızı bir kaç mesaj üstte arkadaşın dediği üzere bu firma bir şekilde değerlendiriyor kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DbA -- 19 Şubat 2019; 10:8:33 >

İlk zamanlarda sistem çok iyiydi ancak sanırım gördüler ki ebatı büyük ürünlerde gümrük vergisi yüksek çıkıyor, bunları göndermemeye kadar verdiler ancak siparişe kapatmadılar. Burada paylaşımlardan görüyoruz ki 3D yazıcılar son zamanda gönderdik deyip göndermiyorlar. Bence bunun yoğunlukla, yılbaşıyla falan alakası yok. Adamlar resmen dolandırıcılık yapıyorlar. 2 kez sipariş ettim ikisi de ne hikmetse depolardan çıkamadı bile. Benim gibi arkadaşların sayısı arttı fark ederseniz. Hatta her şey dahil kargoyla yolladıklarını söyleyip yollanmayan ürünü DHL ile anında yola çıktığını söyleyen arkadaşlarda var.

Ayrıca benimde son siparişi göndermediklerini 1 ay sonra kabul ettiler, paranızı iade edeceğiz dediler ama tam 1 hafta oldu hala iptal gözükmüyor sipariş. Daha iptal görünecek de bankaya düşecek 10 gün sonra.... Bence banggood artık iyice mide bulandırmaya başladı. Resmen 40-50 gün paramı gasp ediyorlar.

• Banggood üzerinden 5 şubatta bir alışveriş yapmıştım ama indirim kuponum olduğunu görünce iptal ettim. İade işlemi 6-7 şubat gibi tamamlandı ama herhangi bir iade kartıma daha yapılmadı. Kaç gün sürer, daha önce iade alan var mı ?
  • Bir kaç gün önce 3D yazıcı aldım ( Turkey Direct Mail - Vergiler Dahil ).

Sisteme kod girmişler ama, halen takip bilgisi sistene işlenmedi.

Veri yok diyip duruyor.
    Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnoc

Bir kaç gün önce 3D yazıcı aldım ( Turkey Direct Mail - Vergiler Dahil ).

Sisteme kod girmişler ama, halen takip bilgisi sistene işlenmedi.

Veri yok diyip duruyor.
    Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.
    Hocam bence hiç umutlanma, ürünün gelmeyecek ve 2 ay seni oyalayıp ve paranı kullandıktan sonra iade edecekler. Boşuna yardıma bağlanıp durumu anlatmaya yada yardım istemeye çalışma. Standart cevaplar insanın sinirini bozmaktan başka bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Hocam bence hiç umutlanma, ürünün gelmeyecek ve 2 ay seni oyalayıp ve paranı kullandıktan sonra iade edecekler. Boşuna yardıma bağlanıp durumu anlatmaya yada yardım istemeye çalışma. Standart cevaplar insanın sinirini bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

Alıntıları Göster
    Canlı desteğe bugün ile birlikte 4 defa bağlandım.
    Bugün işte dedim ki, paketim gönderilmiş gözüküyor bakabilir misiniz?
    - Biraz bekleteceğim felan filan.
    - Paketiniz şu şu tarihinde şu saatinde sevk edilmiş dedi.
    Dedim evet doğrudur. Peki bilgiler neden görünmüyor.
    -3-7 gün arasında görünecektir dedi.
    -ALJCC*** takip numaranız dedi.
    - ALJPK ile başlıyor deidm benimkisi?
    ALJCC mi benim kargom dedim?
    - Evet dedi.
    1-2 dk sonra ALJPK li takip kodumu attım. Dedim bu benim kodum.

felan fıstık.
    -Bir problem yok o vakit dedim.
    - Şuanlık yok dedi. 7 gün içinde güncellenmezse bana ulaşın dedi.
    - Dedim tamam

En azından robot cevaplar vermiyorlar. :)

Bakalım hocam inşallah gelir. Beklediğime değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de buradan yüksek tutarlı hiç bir şey almayın.Türkiye hızlı kargo seçeneği yüksek fiyatlı ürünlerde tam bir fiyasko.
    Ürün gönderilmiyor,ürünün kargoya verilişi devamlı erteleniyor.Müşteriyi ne kadar oyalarsak o kadar kardayız mantığı ile hareket ediyorlar.
    Konu sahibi arkadaş konuyu uçuralım,bir el atalım diye gaza getireceğine sorunlarımızla ilgilense daha iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.