Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu işin peşini bırakmayın. Para kolay kazanılmıyor bu devirde niye adamlara boşa para verelim. Siz konu sahibi arkadaşın dediği gibi bir de banggood türkiye facebook sayfasına yazın bu durumu. Israrcı olun haklı olan sizsiniz yurtiçi kargoya kim teslim ettiyse o firma sorumlu bu durumdan. Takibini mutlaka yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berci B kullanıcısına yanıt
    Ben kendi sorunum ile ilgili olarak face sayfası face messenger mail canlı iletişim olmak üzere tüm kanalları denedim dostum. Ne yazıkki standart hazır cevaplar. Canlı iletişimde köşeye sıkıştıklarında özür dileriz diyorlar. Kabul etmiyorum özrünüzü hatanızı telafi edin diyorum tekrar özür dileriz diyorlar. Siz yine bişey diyorsunuz yine özür dileriz deyip çıkıyorlar işin içinden papağan gibi. Yani sözün kısası ısrarcı olmak fayda etmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Sizinde tespitiniz çok doğru. Bir çok kişinin ayrı ayrı sorunları var çözülmesi beklenen. Konu sahibi aekadaş Bir bağlantınız var ise sorunları çözmede yardımcı olursanız ve çözülür ise zaten onlar konuyu uçurur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berci B kullanıcısına yanıt
    hocam facedende yazdim bakalim nasil bi donus olcak

• DbA kullanıcısına yanıt
    Son yaşanan problemlerden sonra ben de banggoodu kullanmayı düşünmüyorum. Şuana kadar burda problemini bildiren arkadaşların çoğu çözüme ulaşamadı.

• DbA kullanıcısına yanıt
    hocam cok haklisiniz adamlar alljoy denen firmayla is yapiyor urunu ona teslim ediyor sonrasi hakkinda hic bir fikirleri yok bende canli yayinda baya konustum bana da size davrandiklari gibi davrandilar sozde urunu turkiyede bana hangi kargo teslim etmis ona bile cevap veremiyorlar.

• Benim de 28 Ocak tarihli 530 liralik bir siparisim var. Son takip bilgisi "2019-01-30 21:16:20 Goods Outbound (SHENZHEN)" seklinde. Yurtici kargoyu aradim herhangi bir sonuc cikmadi. Mng kargoyu aradim, takip numarasi ALJPK ile basladigi icin oradan da bir sonuc cikmadi. Bakalim bugun itibari ile 16 gun oluyor. Bir hafta daha beklemeyi dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berci

Son yaşanan problemlerden sonra ben de banggoodu kullanmayı düşünmüyorum. Şuana kadar burda problemini bildiren arkadaşların çoğu çözüme ulaşamadı.
    Hocam benim aldığım ürün arızalı çıktı. Sadece e-posta kullanarak sorun çözüldü. Para iadesi yapıldı, yolladıkları ürünü istemediler. Para dün hesabıma geçti.
  • Arada tatilleri olduğu için hareket etmemiştir. Benimki de 2 Şubat’da Goods inbound’da kaldı. Bugün itibari ile tatilleri bitti sanırım. Artık hareketlenme başlar

• epixmerix kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle size katılıyorum. Siparişi gönderdik diyorlar ancak kargoya vermediler. 3 haftadır oyalıyorlar, iptal de etmediler. En son konuştuğum adam 60 iş günü bekleyin dedi çıldırdım resmen.
  • Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    Hocam facebook sayfalarına yazınwww.facebook.com/banggoodtr türkçe destek alırsınız.
  • Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    hızlı kargo ile 3d yazıcı aldım.normalde 3d yazıcılarımı gearbest üzerinden alırdım.Bu konuyu görünce vergiden dolayı banggood üzerinden aldım. 8 gün geçti takip numarası geçersizdi.Canlı destekten bildirdim 24 saat içinde güncellenilecek denildi. 12. gün halen güncellenmedi tekrar bağlantı kurdum 3 gün içinde takip numarasının güncelleniceğini söyledi. iyi güzelde zaten 3 gün içinde kargonun gelmesi lazım 15 gün oldu... takip no: ALJPK9031000007YQ
  • yavuzsaid Y kullanıcısına yanıt
    Bende tv box siparişi vardim 2 şubatta çıktı hala güncellenmedi. Tatil olduğu ve 14 şubatta güncellenecek takip kodu dediler bekliyoruz bakalım yarın belli olur ne olacağı.

• arkadaslar tanix tx5max arka arkaya 2 adet sipariş verdim 1i sipariş gözüküyor diğeri gözükmüyor .para cekilmis gözüküyor sebebi ne olabilir.yardım lütfen
  • Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    amacın derdin ne niye milleti gazlıyorsun ? boşuna milletin zora sokma bide konuyu uçuracakmış. artık ne gibi kazancın varsa. sadece bol bol laf söylüyorsun başka birşey yok.
  • Nakliyat sigortası yaptırmamak mantıksız mı sizce , ürün xgimi h2?

• Bu swift işleminde en karlı ve en hızlk banka hangisi , ayın 11 inde ylb ile 100 dolar yollamıstım , valor tarihi bugün gözükmekteydi falat hala hesaba yansımadı. Az önce enpara ile işlem yaptım hala beklemedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

Nakliyat sigortası yaptırmamak mantıksız mı sizce , ürün xgimi h2?
    Ben yaptırıyorum her zaman,

Enpara dan sakın yollamayın çok kesiliyor. En mantıklısı Vakıfbank

Bu arada Swift aktarımı 2 gün sürebiliyor. Canlı destekten bağlanıp işi hızlandırmalarını mutlaka isteyin.

Şimdiden Xgimi H2'niz hayırlı olsun diyelim.

Destek olmak adına bu link ile sepete eklerseniz çok sevinirim :
    www.banggood.com
    Xiaomi XGIMI H2 Projector 1080P 1350 Ansi bluetooth Remote Control Home Theater Beamer Projector Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    https://goo.gl/MF2Fyn

Sabah sabah az önce bende yeni bir sipariş geçtim. BgPay aktarımı gelir gelmez

REsimler çıkmıyormu yaw ?

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

Bu arada H2 yi merak eden arkadaşlar olabilir

Destek almak adına Facebooktan bana mesaj atabilirsiniz :
    Olgu Erhanfacebook
    Olgu Erhan
    https://www.facebook.com/OlguErhan

1 senedir aktif kullanıyorum, cihazı iyi tanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 14 Şubat 2019; 7:28:28 >

• son dönem ürün alıpta kargosunda hareket olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.