Şimdi Ara

Banggood daki Yarışma İçin Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Banggood da anneler günü için bir yarışma var. Bende bu yarışmaya basit bir fotoğraf ile katılmamayı düşündüm ve manevi annemiz Zübeyde Hanımı koydum. Eğer yardım etmek isterseniz, resimdeki gülen yüz ifadesine tıklamanız gerekiyor. Tıklayınca sarı olması lazım. kullanıcı ismim OkanBey ve Zübeyde Hanımın resmi var. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim herkese hayırlı günler!

http://www.banggood.com/2016Mothersday.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanberkeren -- 30 Nisan 2016; 15:41:50 >

• up
  • Aslında yorum yazmayacaktım ama bide konuyu up luyorsunuz hediye kazanmak için Atatürk ü kullandığınıza inanamıyorum , artık insanları anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Aslında yorum yazmayacaktım ama bide konuyu up luyorsunuz hediye kazanmak için Atatürk ü kullandığınıza inanamıyorum , artık insanları anlayamıyorum

Yahu adam puan kazanmak icin yapmis bir seyler sen niye halk tv ye cikan kizil kisa sacli diz alti etekli takim elbiseli ataturk rozeti takip kendinden olmayanlara laf atan chp li teyze muhabbeti yapiyorsn :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Atatürk'ün annesinin görselinin bu tür kişisel bir olayda kullanılması rahatsız etmiştir, beni de rahatsız etti.
    İnternette bolca uygun fotoğraf bulunabilir, bunlardan birisini koyup bana katkı sağlayın da diyebilirdi arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.