Şimdi Ara

Banggood sipariş iptal etme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siparişi vereli 4 saat falan oldu. İptal etmek için remove order dedim. Şimdi tamamen iptal oldu mu para çekerler mi? Recyle bin'den sileyim mi?

edit: Live chatte konuştum. "Sildik siparişinizi 3 gün içinde paranız geri yatar" dedi. Ama ben iptal olduğunu tam olarak nerden anlayabilirim. Adam onu dedikten sonra hiçbir şey değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 10 Eylül 2015; 4:40:17 >

• İptal olur merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Order Status: Shipped olmuş durumda ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wandy

Siparişi vereli 4 saat falan oldu. İptal etmek için remove order dedim. Şimdi tamamen iptal oldu mu para çekerler mi? Recyle bin'den sileyim mi?

edit: Live chatte konuştum. "Sildik siparişinizi 3 gün içinde paranız geri yatar" dedi. Ama ben iptal olduğunu tam olarak nerden anlayabilirim. Adam onu dedikten sonra hiçbir şey değişmedi.

Paypal ile mi aldın?Kredi kartınıza bakın 3 gün sonra iade oldumu diye sorun olmaz para iade edilir.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Evet paypal ile satın aldım.
  • Kredi kartı ile alsanda sıkıntı yasamazsin.
    Bende iptal ettirmiştim, sıkıntı yaşamadım.
  • Hocam apply refund tıklamalıydın remove etmek sadece listeden çıkartıyor eğer shipped dediyse malesef gönderilmiş live chatteki adamların yarısı derdini anlamadan yes yes diyorlar özellikle çinli ispanyol isimli olanlar kanser oldum dün gece Allahtan bir ingiliz isimli kadın halletti işimi hemen
  • Achteruit kullanıcısına yanıt
    Yok hocam iade edilmiş param bugün paypal hesabıma sorun kalmadı
  • quote:

Siparişi vereli 4 saat falan oldu. İptal etmek için remove order dedim. Şimdi tamamen iptal oldu mu para çekerler mi? Recyle bin'den sileyim mi?

hocam iyi akşamlar..bende banggod dan sipariş iptal etmem lazım..apply refund diyince cant refund diyo ..direk remove mi demem lazım
    daha 1 saat olmadı sipariş vereli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

quote:

hocam iyi akşamlar..bende banggod dan sipariş iptal etmem lazım..apply refund diyince cant refund diyo ..direk remove mi demem lazım
    daha 1 saat olmadı sipariş vereli

Siparişin sağında turuncu bir seçenek olmalı ingilizcesini unuttum o seçeneğe tıkla veya ne yazıyorsa türkçeye çevir yada live chat ile görüş

• quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

Kredi kartı ile alsanda sıkıntı yasamazsin.
    Bende iptal ettirmiştim, sıkıntı yaşamadım.

Merhaba,

İptal talebinden kaç gün sonra tutar kredi kartınıza yansıdı? Benim 1 hafta olacak hala yatırılmadı. Banggood sitesinden gelen mail'de paranın bankaya iade edildiği belirtilmekte.
  • Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    10 güne kadar bekleyin hocam.
  • kargo edilmiş ürünü nasıl iptal edebilirim adlığım ürün indirime girmiş acil yardım edecek var mı?Alalı daha 48 saat olmadı.
  • arkadaşlar kolay gelsin bende ilk defa alışveriş yapmak istedim bangood u seçtimde bi yardımcı olursanız sevinirim xiaomi saticisindan 26 haziran da bir kulaklik aldim 27 haziranda kualklik kargoya vetilmisti 30 hazirana kadar takip edemiyordum 30 haziranda sonu SE ile biten kargomu takip edebilmeye basladim track17 den baktigimda

İn transit

Destination Country
    Origin Country - Cache Time: 2017-07-09 09:40
    2017-06-30 13:39 The shipment item is under transportation, Item received for processing
    2017-06-30 13:39 Direct Link, PostNord Receiving HUB, Item received for processing
    Diye yazilar yaziyor ve bugun 9 u olmasina ragmen herhangi bir ilerleme yok bu konuda beni bilgilendirebilecek birisi varmidir
    Yaklasik kac gunde gelir ve suan kargom yoldami bu islerden fazla anlamiorum yardimci olursaniz cok sevinirim saygilarimla
  • Mberkay10 M kullanıcısına yanıt
    Takip no nun tamamıni paylaş bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.