Şimdi Ara

BANGGOOD tecrübesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıcak fırsat dahi olsa banggood'dan sipariş verir iken yeniden düşünmeniz için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.
    sipariş numaram: 61376758 (gönderildiği fakat kaydolduğu söylenen ürün yerine yeniden oluşturulan sipariş no 64791984) sipariş tarihim: 09 şubat 2019

9 şubatta verdiğim sipariş 15 gün içinde gönderileceği mail ile teyid edilmiş olmasına rağmen defalarca görüşme yapılmasının ardından Nisan/03/2019 tarihinde ek olarak 60tl daha Banggood'a ödenerek kargoya verilmesi sağlanmış fakat kargonun ( takip no EX026828806SG) hiçbir hareket olmamasından dolayı 20 gün sonra yeniden kargolanması kararı alınması, hemen akabinde ürünün Türkiye ye gönderilmediği maili ile şimdilik devam ediyor. fakat halen satışta olan ürün Türkiye'ye gönderilebilir olarak sitede satılıyor.
    son 2 gün gönderilen mailleri paylaşıyorum. satılan ürünün halen Türkiye,ye gönderilebilir olduğunu gösteren örneği'de ekliyorum.
    Var ise sitede banggood yetkilisi yada yardımcı olabilecek birisi hem yardım istiyorum, aynı zamanda bu serüveni paylaşmak istiyorum ki aklınızın bir köşesinde banggood müşteri hizmetleri nasıl çalışıyor bilginiz olsun.

gönderen pre-sale@banggood.com 17.04.2019
    Dear .....,
    Thank you for your email.
    About order A00006190417007W, we will check and process it as soon as possible.
    You will have tracking number after sent.
    Hope for your understanding.
    Best regards,
    Betty

gönderen pre-sale@banggood.com 19.04.2019
    Dear ....,
    Thank you a lot for your e-mail
    About the replacement 64791984, we are sorry to tell you that there is not shipping method to ship the item.
    So would you like to have refund?
    We look forward to receiving your reply soon.
    Best regards,

SHIPPING METHOD
    Warehouse: HK
    Ship to:
    Turkey
    Shipping Shipping Fee * Estimated Shipping Time Tracking Information
    EMS Express Mail Service US$63.69 7-15 business days Tracked

• Banggood pişmanlıktır. Mağdur olmak istemiyorsanız alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.