Şimdi Ara

Banggood XIAOMI 10.000 mAh Power Bank 9.99$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-995470.html?utmid=35

Sizce güvenilir midir? Buradan ilk alışverişim olacak. Bu yüzden rahat olur mu merak ediyorum. :)

• Aynı sayfa içinde aynı konuda tam 5 sayfa ileti var ve güvenilir mi acaba diye konu acıyorsun hocam oraya girip sorsan olmaz mıydı?
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Hocam bu üründe satıcı farklı sanırım. Fiyat da farklı o yüzden yeni konu açma gereği duydum. Başka konuların varlığının farkındayım. :)
  • Hocam normalde 12$ gösteriyor arama motorundan arayınca bunda bir iş var alacak arkadaşlar buradan yüklensin. Geçen hafta 4 tane aldım bilsem buradan alırdım :)
  • Başka satıcı filan değil beni bildiğim banggood herhangi bir satıcının ürün sattığı bi yer değil.9.90$ gelirsek farkettiyseniz altta bi geri sayım var.O sayaç sıfırlandığı zaman belirli bir stokta(1-15 arası ürün oluyor)9.90$ olarak satılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headban9 kullanıcısına yanıt
    Banggood gittidiyor tarzı değil, hepsiburada tarzı bir site. Yani satıcı vs yok. Hepsiburadadan daha güvenilir denebilir, alış verişlerim oldu sorun yaşamadım. Maillere çok hızlı dönüş yapıyorlar. Ürünün garantisi olup olmamasını sorun etmiyorsanız Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi Forumlar.
  • Orjinaldir değilmi almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

Banggood gittidiyor tarzı değil, hepsiburada tarzı bir site. Yani satıcı vs yok. Hepsiburadadan daha güvenilir denebilir, alış verişlerim oldu sorun yaşamadım. Maillere çok hızlı dönüş yapıyorlar. Ürünün garantisi olup olmamasını sorun etmiyorsanız Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

Bilgin olsun Hepsiburada gittigidiyor tarzında uzun süreden beri.
  • sinless34 kullanıcısına yanıt
    haberim yoktu teşekkürler bilgi için
  • rjinal ürünleri tercih edin sonuçta o kadar bekliyor ve para veriyosunuz piyasa daki en iyi powerbank XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank- araştırın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.