Şimdi Ara

Banished (2014) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
28
Favori
114.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evleri dandik olandan değil de dayanıklı dan yaparsanız az odun yakarlar. bir de orman kulübesi yapın hem orman diksin hem orman kessin. ordan da düzenli bir gelir olur.
  • Hala oyuna herhangi bir güncelleme gelmemiş içerikle ilgili,keşke mod falan yapılsa harika oyun.
    Ben baya oynamıştım ama uzun zamandır oynamıyorum çünkü yapılıcak herşeyi yaptım. Yardıma ihtiyacı olanlar önceki sayfalara baksın
    detaylı taktikler vermiştim. 7x7 tarla ve 20x20 çiftlik en temel şeyler. logging herbalist gatherer ve hunting wood bir araya kurulucak merkezden daha uzak bir yere.
    Herbalist 2 tane yeterli oluyor çok kurmaya gerek yok.
    Oynadığım save'i ekliyorum açıp dolaşıp etrafa falan bakarsanız anlarsınız bir çok şeyi.

Son durum buydu köyde;

Banished (2014) [ANA KONU]

Bu da save dosyası:https://dl.dropboxusercontent.com/u/19820056/Auto.sav
    Belgelerim banished içine kopyalarak oynayabilirsiniz.

• Sağlam güncellemeler gelmediği sürece ömrü kısıtlı oluyor bu tarz oyunların. Mod olayı gelse oyunun ömrü çok daha fazla uzar.
  • Ufukta görünen bir mod da yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu almadim malum yollarla oynadim sirf u guncellemesine guvenmedigimden. Halbuki biraz elinden tutsalar guzel malzeme var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gayet güzel, yeni çıkmış bir oyun ve bağımsız olduğu için mod ya da güncellemelerin geç geleceğini düşünüyorum.
  • Yeni çıktığı pek söylenemez. Mod yapılması için epey süre geçti.

• Oyun bir zaman sonra tıkanıyor arkadaşlar. Yapılacak bina sayısı çok az. Bir zaman sonra sıkılıyor insan.

Fakat doğanın sesleri ve işçilerin sesleri bir nevi sıkıntınızı alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 16 Mayıs 2014; 10:09:52 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Videolar çok iyi. Teşekkürler.
  • Oyundan sıkılan varsa Tropico 5 deneyebilir daha detaylı bina sistemi ve 4 farklı çağ var. Ve bana daha zor geldi sanki yönetmek olarak.
  • Oyunda multi seçeneği yok tek başıan köy geliştirsen nolcak. Web tabanlılar bile daha fazla zevk verir.
  • Arkadaşlar oyun çok güzel. Özellikle tek bir kişi tarafından geliştirildiğini öğrenince hayran oldum.
    En son 450 nüfuslu bir yerleşim yaptım ilerledikçe daha da ilerleyesiniz geliyor. Ancak bir süre sonra sıkmıyor değil.
    Caesar 3 ü halen oynayan biri olarak bu oyun eğer geliştirilirse, efsane olabilir. Henüz detay olarak çok eksik.
    Bence oyunu sevenler orjinal olarak alsınlar.
  • İlk hafta bağımlılık derecesinde oynadım da biyerden sonra yapcak bişey kalmıyor
  • Merhaba oyuncular. Banished oyununa yeni başlayanlar veya şuan oynamaya devam edenler için harika bir rehber hazırladık. Buyrun inceleyin.

http://gamermorkedi.blogspot.com.tr/search/label/sim%C3%BClat%C3%B6r
  • Oyunu yaz indirimlerinde görünce direk aldım. Bu tür oyunlarıda severim bakalım 20 tl ye değecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Oyunu yaz indirimlerinde görünce direk aldım. Bu tür oyunlarıda severim bakalım 20 tl ye değecek mi?

Birkaç hafta idare eder. Biraz sığ bir oyun.

• Savaş Yokmu Bu oyunda ; Savaş Yoksa Aksiyonda Yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

Savaş Yokmu Bu oyunda ; Savaş Yoksa Aksiyonda Yoktur

Maalesef, savaşlısı kalmadı
  • şu oyunu harcıyorlar gerçekten müzikleri grafikleri çok sağlam bir ek paket getirmediler şaka gibi mis gibi oyun ya
  • Oyun iyi kastırıyor. yangından kurtardığın soğuktan ölüyor :D Adamlar yemek yemiyor bildiğin sömürüyor. Bu oyuna DLC olarak ortaçağ Zombie pack yapsınlar tam olsun :D Savunma yapıp köyü korurusz.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.