Şimdi Ara

Banished (2014) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
28
Favori
114.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bir yerden sonra sıkıyor, bina sayısı çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 24 Mart 2014; 15:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00BerKing00

birde oyunda firewood sıkıntısı çekmemek için ne yapmalıyım bide oyunda şehrimin etrafındaki ağaçları kessem olurmu bide iyi oyun için ne yapmam gerekiyor uzunca anlatırmısınız :D şimdiden tşk

Hocam resimdeki gibi yapmalısınız. Ağaç kesip toplayarak bir yere kadar ilerleyebilirsiniz ancak. Resimde sol altta bulunan kısımda 4 lü bir sistem var. Bu sistemi kesinlikle kurun ve o ağaçlara dokunmayın. Orada Forester Lodge, Gatherer Lodge, Hunting Lodge ve Herbalist var. Foresterlar hem ağaç kesip hem de yeni ağaç dikiyorlar. Böylece doğal ortam hiç bozulmuyor ve Gathererler meyve toplarken Hunterlar geyik avlıyor, Herbalist de ilaç için bitki topluyor (: Hemen yolun sağ tarafında da woodcutter yaptım. Orada da firewood üretiliyor. Bu şekilde epeyce bir nüfusa kadar hem log, hem deri, hem de firewood sıkıntısı çekmiyorsunuz. Geyiklerden de ekstra et geliyor az da olsa (:
     Banished (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 24 Mart 2014; 16:35:35 >

• acaluka kullanıcısına yanıt
    saolasın valla hemen deniyeceğim ben o ağaç kesip diken şeydcen az üğretiyor diye kurmamıştım bide kurup deneyelim :D
  • 00BerKing00 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bitmiyor dışardan müdahele olmadığı sürece kendini yeniliyor sürekli. Nüfus 100 olana kadar belki daha bile fazla, o 4 lü herşeye yetiyor (:
  • bir noktadan sonra oyun kendini tekrar etmeye başlayınca girmemeye başlıyorsunuz. bu da benim köyün bir kısmı hepsini sığdıramadım.

• güncelleme,patch vs bişey yayınlayacaklar mı duyuru varmı hiç ?

Bu arada benim köy 1000 kişiyi geçti,tornado ve soğuktan bir kısmı telef oldu halkın. Large haritanın tamamına kuruldum,tüm besinler var.Millet soğuktan ölmeye başladı bi yerden bi yere giderken artık.
    Yapıcak birşey kalmadığı için uzun zamandır oynamıyorum,güncelleme gelse de baştan başlasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biarkadasabakipcikicam -- 25 Mart 2014; 16:22:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

güncelleme,patch vs bişey yayınlayacaklar mı duyuru varmı hiç ?

Bu arada benim köy 1000 kişiyi geçti,tornado ve soğuktan bir kısmı telef oldu halkın. Large haritanın tamamına kuruldum,tüm besinler var.Millet soğuktan ölmeye başladı bi yerden bi yere giderken artık.
    Yapıcak birşey kalmadığı için uzun zamandır oynamıyorum,güncelleme gelse de baştan başlasak.

kac saatini aldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyunda şöyle bir sıkıntı var, oluşan haritaların hepsinde yerleşim zorluğu çekiyorsun, tümsek olunca yerleşim planını iyi yapamıyorsun.

Kaç tane oluştursam oluşturayım haritaların hepsi çok çıkıntılı. 2 gün oynayıp sildim.
  • @Purone

Steam'den baktım toplam 9 saat oynamışım.Bana az gibi geldi ama hep 10x'te oynadım başladığımdan beri onla da ilgisi olabilir.

@Rindaman

Keşke buraya yazsaydın önce dostum,çok basit çözümü. Oyunu açarken mountains değil valleys olucak. Ben mesala reddit'ten bulduğum bir harita ile başladım baya düz 4 tane falan dağ var.(onlarda maden için gerekli)

Burada çiftçilik,balıkçılık ya da madencilik gibi değişik amaçlar için paylaşılan harita seed'leri var.
    http://www.reddit.com/r/BanishedMaps/top/?sort=top&t=all

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

@Purone

Steam'den baktım toplam 9 saat oynamışım.Bana az gibi geldi ama hep 10x'te oynadım başladığımdan beri onla da ilgisi olabilir.

@Rindaman

Keşke buraya yazsaydın önce dostum,çok basit çözümü. Oyunu açarken mountains değil valleys olucak. Ben mesala reddit'ten bulduğum bir harita ile başladım baya düz 4 tane falan dağ var.(onlarda maden için gerekli)

Burada çiftçilik,balıkçılık ya da madencilik gibi değişik amaçlar için paylaşılan harita seed'leri var.
    http://www.reddit.com/r/BanishedMaps/top/?sort=top&t=all

seed ler için teşekkürler çok güzel haritalar var. bazıları dümdüz mübarek :) havaalanı yaparım ben oraya...

• Biarkadasabakipcikicam kullanıcısına yanıt
    çok sağol. Yalnız baktım da birkaç tane dışında yine yükseklik farkı olan yer çok.
  • Nüfus 600'ü geçti. Oyunu kaydederken uygulama kilitleniyor artık, kaydedemiyorum. Biraz da sıkılmışlığın verdiği ruh haliyle bıraktım oyunu.
    Yama gelirse, kaldığımız yerden devam ederim.
  • Arkadaşlar oyun nasıl? Strateji tarzı birşey mi? Yorumlara bakıyorumda bitirme durumu yok herhalde sürekli büyütüyor musun kasabayı? Hedef felan var mı 100 elmaya, 100 portakala ulaş bölümü geç tarzı birşey mi? Bu tür temel bilgileri verebilecek biri varsa sevinirim.
  • torrenti var mı arkadaşlar oyunun özelden mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1cihan8

Arkadaşlar oyun nasıl? Strateji tarzı birşey mi? Yorumlara bakıyorumda bitirme durumu yok herhalde sürekli büyütüyor musun kasabayı? Hedef felan var mı 100 elmaya, 100 portakala ulaş bölümü geç tarzı birşey mi? Bu tür temel bilgileri verebilecek biri varsa sevinirim.

Öyle bir sınır yok. Gittiği yere kadar.

Benim sorumu da bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Terzi açıp, işçi koyduğum halde üzerinde olumsuz işaret var ve çalışmıyor. Kıyafet saysı artmıyor sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Arkadaşlar oyun nasıl? Strateji tarzı birşey mi? Yorumlara bakıyorumda bitirme durumu yok herhalde sürekli büyütüyor musun kasabayı? Hedef felan var mı 100 elmaya, 100 portakala ulaş bölümü geç tarzı birşey mi? Bu tür temel bilgileri verebilecek biri varsa sevinirim.

Benim sorumu da bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Terzi açıp, işçi koyduğum halde üzerinde olumsuz işaret var ve çalışmıyor. Kıyafet saysı artmıyor sebebi nedir?

yün falan var mı yani hammadde var mı çalışabilmesi için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

quote:

İşte bilmiyorum ki, nasıl sağlanıyor o ham maddeler ? Bir avcıyı bir gatherer bir de çiftçileri bilirim üretici olarak :)

• Koyun inek sattin alip onlari beslerseniz ordan uretebilirsjnuz ama avcilarin avladigi hayvanlardan da bir miktar geliyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

quote:

İşte bilmiyorum ki, nasıl sağlanıyor o ham maddeler ? Bir avcıyı bir gatherer bir de çiftçileri bilirim üretici olarak :)

Yünü ya satın alacaksın, ya da koyun besleyeceksin. Ama yün şart değil. Hunting Cabin ile gelen deriler de işini görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• herşey çok güzel ama keşke şu evler de biraz gelişse, mesela 2 katlı daha sonra 3 katlı falan olsaydı bence çok daha süper olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.