Şimdi Ara

Banished (2014) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
28
Favori
114.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lerka1095

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sadece tarla değil limit'e ulaşan tüm işçiler toplama işinde çalışıyor. Yemek limit'ini köy nüfusu artında tarla'ya tıklayarak 5 binden 10 bine falan çıkartın. Yani nüfus arttıkça limitleri yükseltmeyi unutmayın.
    Bu arada nüfus artışı mutlulukla da ilgili imiş. Ayrıca evlerde oturanların yaşlarına da bakın hızlı artmasını istiyorsunuz önce trade port sonra da sığınma evi kurup mülteci alın. 3'er 5'er derken artıyor nüfus.

• Tavsiyen için teşekkür ederim. Amacım bu oyun ile ilgili bilgilere daha çabuk ulaşmak isteyen arkadaşları yönlendirmek. İmza kurallarına göre düzenledim ancak uyarı gelirse farklı format yapıcam. Şimdilik youtube kanalıma Banished ile başladığım için bu oyun üzerinde duruyorum ama farklı oyunlar ekleyince bölüm linklerini sileceğim
  • Hocam oluyor öyle arasıra sıkıntı vermeye başladıysa islerini aksatmaya vs

BOARDINGHOUSE kurucaksin 2 3 tane tabii market tradingpost ve belediye binası olacak ardından göçebeleri alacaksın köye onlar güzel uruyorlar :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko843

Hocam oluyor öyle arasıra sıkıntı vermeye başladıysa islerini aksatmaya vs

BOARDINGHOUSE kurucaksin 2 3 tane tabii market tradingpost ve belediye binası olacak ardından göçebeleri alacaksın köye onlar güzel uruyorlar :)))
    Oyun çok güzel baya hoşuma gitti ama benimde sorunum var.

Şehirde komşuluk ölmüş arkadaş.Herkes kendine müslüman.Bakıyorum bazı evlere.Yemek stoğu yapmışlar.3 yıl yetecek yiyecekleri var.Bazı evlerde de açlık var.İnsanlar ölmeye başladı.Hani komşuna vermiyorsun,yeni gelen yiyecekleri alma.Onlarıda alıyorlar.Çocuklar sokakta aç aç oyun oynuyor.Olmuyor ama böyle.Çözümde bulamadım.Hani bu pis herifler yeni gelen yiyecekleri almasalar işler düzene girecek,açlık olmayacak ama alıyor adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Oyun çok güzel baya hoşuma gitti ama benimde sorunum var.

Şehirde komşuluk ölmüş arkadaş.Herkes kendine müslüman.Bakıyorum bazı evlere.Yemek stoğu yapmışlar.3 yıl yetecek yiyecekleri var.Bazı evlerde de açlık var.İnsanlar ölmeye başladı.Hani komşuna vermiyorsun,yeni gelen yiyecekleri alma.Onlarıda alıyorlar.Çocuklar sokakta aç aç oyun oynuyor.Olmuyor ama böyle.Çözümde bulamadım.Hani bu pis herifler yeni gelen yiyecekleri almasalar işler düzene girecek,açlık olmayacak ama alıyor adamlar.

Hocam açlık çekme olayı evde olup olmadığına göre değil senin stok boşsa açlık başlar üşüme olayı da aynı firewood bittiği anda yandin neyse yemek için başlar başlamaz tarla kur 2 tane en büyüklerden onlara 8 tane işçi ver rahat 3 kış çıkarırsin ardından toplayıcı balıkçı yap ikişer tane de onlara ver sonra yavaş yavaş tarla arttir nüfusuna göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

sadece tarla değil limit'e ulaşan tüm işçiler toplama işinde çalışıyor. Yemek limit'ini köy nüfusu artında tarla'ya tıklayarak 5 binden 10 bine falan çıkartın. Yani nüfus arttıkça limitleri yükseltmeyi unutmayın.
    Bu arada nüfus artışı mutlulukla da ilgili imiş. Ayrıca evlerde oturanların yaşlarına da bakın hızlı artmasını istiyorsunuz önce trade port sonra da sığınma evi kurup mülteci alın. 3'er 5'er derken artıyor nüfus.

mülteci nasıl alınıyor?
  • Ulan yeni ev yapıyorum.13 yaşında erkek 11 yaşında dişiyle hemen eve yerleşiyor.Ya da 15 yaşında dişi 10 yaşında erkeği eve atıyor.Ayıp denen bişey var.Çok ahlaksız köy oldu benimki.Boş ev bulmasınlar.Ahçı bahçıvanı , çiftçi balıkçıyı eve atıyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: C.E.O

quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

mülteci nasıl alınıyor?

market,trading post ve belediye binası kuruyorsun

ardından geliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gilhor

2 Resimden benden.

Merkez

Banished (2014) [ANA KONU]

Burasıda yan köyüm et ve deri toplamak için yaptım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yemek için bu kadar zorlamayın kendinizi. İlk önce gatherer kurun ve ağaçlardaki meyveleri toplatın. Onun yanına da forester kurun ve plant seçeneğini açın. Böylece yemek sıkıntınız kalmayacak. Tarlayla hiç uğraşmayın bile. Bir tane tarla yeterli.

Ayrıca oyun bir zaman sonra sıkıyor sürekli aynı yapılar ve yapılabilecek bina seçeneği çok az.

• kingman29 K kullanıcısına yanıt
    Asıl samanlıkta neler oluyor neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Arkadaşlar yemek için bu kadar zorlamayın kendinizi. İlk önce gatherer kurun ve ağaçlardaki meyveleri toplatın. Onun yanına da forester kurun ve plant seçeneğini açın. Böylece yemek sıkıntınız kalmayacak. Tarlayla hiç uğraşmayın bile. Bir tane tarla yeterli.

Ayrıca oyun bir zaman sonra sıkıyor sürekli aynı yapılar ve yapılabilecek bina seçeneği çok az.

Agr of 2 de bile daha fazla bina seçeneği vardı. Bi zaman sonra kesinlikle sıkıyor. Bina upgrade i olmaması da kötü. 10 kişiyken yapabildiklerinle 200 kişiyken yapabildiklerin aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda almayı dusundugum oyun.
    Hayalımdekı oyun sonunda yapıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüyamda oynarken bina upgrade yapıyodum bina şekli ve halka büyüyordu malum mu ne oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Agr of 2 de bile daha fazla bina seçeneği vardı. Bi zaman sonra kesinlikle sıkıyor. Bina upgrade i olmaması da kötü. 10 kişiyken yapabildiklerinle 200 kişiyken yapabildiklerin aynı.

çok doğru

inşallah gelir patch falan da işi biraz daha güzel yaparlar

• quote:

quote:

quote:

çok doğru

inşallah gelir patch falan da işi biraz daha güzel yaparlar

Alıntıları Göster
    Bu da benim köyüm arkadaşlar, yardım ve önerilerinize açığım. Özellikle de stone konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bu da benim köyüm arkadaşlar, yardım ve önerilerinize açığım. Özellikle de stone konusunda.

hocam bana kalırsa yemeğin çok düşük yemeği halletmen gerek early auntum da toplanmamıs tarla bırakma ve ardından çifçileri toplama işine yolla

bi zamandan sonra stonecutter'ı gene işe başlatabilirsin

• beko843 B kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam, food nasıl bir şeyse öyle az gibi görünüyor stok ama o tarlalar hasat edilince, çıkan işçilerle 4 kişiyi balığa yolluyorum, bir kış yetiyor. Hiç açlık çekmedik çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Cevabınız için teşekkür ederim hocam, food nasıl bir şeyse öyle az gibi görünüyor stok ama o tarlalar hasat edilince, çıkan işçilerle 4 kişiyi balığa yolluyorum, bir kış yetiyor. Hiç açlık çekmedik çok şükür.
    çıkmadı hala bir ek paketi vs değil mi
  • quote:

Görünüşe göre henüz çıkmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Görünüşe göre henüz çıkmadı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de bu oyundan sıkılıp yeni birşeyler ararken planet explorers adlı oyunu keşfettim. Strateji değil. Rpg ile minecraft arası birşey. Ama oyunun ucu bucağı yok. Crafting, bina yapma vs aşmış. Henüz alfa ama geleceği parlak.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.