Teşekkür ediyorum öncelikle,oyuna eklenmesi durumunu pek zannetmiyorum açıkçası,daha çok kaldırma peşindeler ne var ne yok.Örneklerini gördüğümüz için ,umutsuzum.El çevirisinin oyuna eklenmesi daha makbule geçer,ne kadar elimden geldiğince kontrol etsemde illaki 1-2 kelime çıkabiliyor hata olarak.Bundan ziyade yamada umrundamıdır firmanın oda muallakta biraz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 20 Şubat 2024; 23:31:7 > |
Banishers: Ghosts of New Eden Türkçe Yama [DeepL] (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beloved adlı kişiyle ilk konuşmamızda likes me? Diyor red. Benim gibiler anlamında dedi onu ancak beni sevenler olarak çevirmiş.
-
Bunuda not aldım , geri bildirim için teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar oyunun ortası diyebileceğim yere kadar sorunsuz geldim. Maalesef bundan sonra oyun kasmaya başladı. Konsolun fişlerini çekip tekrar denedim yine donmalar oluyor. Başka oyunları deniyorum çalışıyor. Maalesef bu oyunda makina donuyor. Ne yapmalıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyunda sorun var büyük ihtimalle. Belki de cihaz pislenmiştir fanları falan bilemiyorum. Alakası olmayabilir ama.
-
Özelden toplu olarakta gönderebilirsiniz bulduklarınızı.
-
Yama V11 sürümüne güncellenmiştir.Herkese keyifli oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 25 Şubat 2024; 13:47:50 > -
emeğine sağlık oyun çok guzel yamada güzel olmuş
-
Teşekkürler
-
Yama V12 sürümüne güncellenmiştir. Keyifli oyunlar
-
Hocam eline sağlık gayet güzel yama. The Thaumaturge oyununa da bir el atarmısın.
-
Aynen yama gelsin oynamaya başlıcam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
The Thaumaturge yama bekliyoruz hocam senden müsaidsen
-
yaparsa bu arkadaş yapar gibi yarın akşama kadar hazır eder
-
Başka bir oyunla uğraşıyorum şuan malesef.
-
Teşekkürler dostum emeğine sağlık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X