Keyifli oyunlar |
Banishers: Ghosts of New Eden Türkçe Yama [DeepL] (7. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok şahane bir çeviri emeğinize sağlık. monster a kadar oynadım ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi çeviri diyebilirim. hatasız ve 100% başarılı.
diğer çevirilerinize bir link var mı merak ettim.
-
Teşekkür ediyorum öncelikle güzel yorumunuz için,amacım olabildiğince yerelleştirmekti zaten.Diğer yaptığım çeviriler profilime tıklayarak ,oradan bakabilirsiniz.
-
Oyunun herhangi bir versiyonu için mi yoksa versiyon farkı yok mu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her versiyonda sorunsuz çalışacaktır muhtemelen.
-
Arkadaşlar çeviri yeterince iyi elinize sağlık oyuna gelince netten videolarına bakmıştım pek çekmemişti beni ama oyunu oynayınca anladım ki bu oyun on numara kesinlikle oynanması gereken oyunlardan
Teşekkür ediyorum.Şans verilmesi gereken bir oyun kesinlikle.
-
Eline sağlık. Gayet anlaşılır bir çeviri olmuş.
-
Teşekkürler.
-
yama uçmuş elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba ? kimsede yok mu yama arkadaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daho -- 7 Aralık 2024; 0:51:16 > -
Yenilenecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla bekliyorum hocam oyuna yama olmadan başlamak istemedim
-
Yamasız keyif alınabilecek bir oyun değil,anlayabiliyorum.
bir umutla geldim eve dedim upload edilmiştir indirip akşam başlarım ama hüsran oldum :(
-
Malesef comnet mağduru olduğum için yeni ISS arayışındayım bu yüzden güncelleyemedim ama farklı cihazdan sizin için güncelledim ,indirmeyi deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 12 Aralık 2024; 20:33:29 >
Linkler yenilendi.Keyifli oyunlar.
teşekkür ederim eline saglık
-
Rica ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X