Şimdi Ara

Banka adres teyiti yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler benim H... Bankası'nda bir vadesiz ytl hesabım var maaşım oraya yattı fakat adres teyiti yaptırmadığımdan dolayı ve bankamatik kartımıda kaybettiğimden dolayı çekemiyorum hesabımdaki parayı.şimdi bana dediler ki hesabınızı açtırdığınız şubeye bir belge götürün ilk önce bu belge nedir?2'inci olarak ben şimdi en yakın H...bank şubesi'ne bu belgeyi götürsem paramı çekebilir miyim?Cevaplarınız için teşekkürler.

• Son zamanlarda bu gibi durumla karşılaşan olmadımı forumda acaba?
  • Dostum adres teyidi için senin adına kayıtlı herhangi bir faturayı bankaya götürmelisin. Belge dedikleri o. Yada muhtarlıktan ikametgah çıkartsan da oluyor. Bunlardan birini götür maaşını çekebilirsin
  • Hesabını bloke edemezler çünkü adres teyit işlemleri için süre 3 ay daha uzatıldı.Sen gidip paranı çekmeyi denedin mi herhangi bir şubeden ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Hesabını bloke edemezler çünkü adres teyit işlemleri için süre 3 ay daha uzatıldı.Sen gidip paranı çekmeyi denedin mi herhangi bir şubeden ?

evet denedim yukarıda yazdığımı anlattılar ve ödeme yapamıyacakları söylediler.
  • O zaman Caner'in dediği gibi adına düzenlenmiş güncel bir fatura veya ikametgah belgesini şubene faksla.Kolay gelsin.
  • adres teyit 9. aya kadar uzatıldı bunu gerekce göstererek paranızı vermemezlik yapamazlar ama götürmek istersen herhangi adına kayıtlı fatura veya kaymakamlıktan alacağın ikametgahı verebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

adres teyit 9. aya kadar uzatıldı bunu gerekce göstererek paranızı vermemezlik yapamazlar ama götürmek istersen herhangi adına kayıtlı fatura veya kaymakamlıktan alacağın ikametgahı verebilirsin

hocam yürürlüğe girdimi uzatma kararı acaba?şimdi en yakın şubeye gitsem paramı vermek zorundalar değilmi herhangi bir belge götürmeden?birde eğer bu yöntem olmazsa muhtardan ikametgah alıp en yakın şubeye gitsemde olur mu illa hesap açtırdığım şubeyemi gitmem gerek?çok tşk.
  • Müşteri hizmetlerini arayıp sorsana kardeşim bu uzatıldı benim hesabımı nasıl bloke edersiniz diye.Gerekirse onlar hesabı aktive ederler.

Bu arada ikametgah nufus müdürlüğünden alınıyor diye hatırlıyorum.Muhtarlığa gitme boş yere ama emin değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Müşteri hizmetlerini arayıp sorsana kardeşim bu uzatıldı benim hesabımı nasıl bloke edersiniz diye.Gerekirse onlar hesabı aktive ederler.

Bu arada ikametgah nufus müdürlüğünden alınıyor diye hatırlıyorum.Muhtarlığa gitme boş yere ama emin değilim

Her ikisi de veriyor.
  • az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm uzatılma falan yok diyorlar.bize öyle bir talimatname gelmedi. bi 02.06.2009 tarihine kadar biliyoruz diyorlar en iyisi bankaya belgeleri götürüp teyit ettirmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

http://yenisafak.com.tr/Ekonomi/?t=25.05.2009&i=188369
    1 eylüle kadar uzadı

tamam ama adamlar bize böle bir talimatname gelmedi diyor belge getirmeniz lazım diyor neyse artık uğraşmaya gerek yok yarın görürrüz belgemizi çekeriz maaşımız.başlık kapanabilir tşk'ler.
  • Kapatma kalsın.Birilerinin işine yarar.
  • ben biliyorum anlata bilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.