Şimdi Ara

Banka Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar parayı biriktirmek amacıyla bi banka kartı almayı düşünüyorumda tam bilmiyorum bazı şeyler varmış yok kartı sokunca para kesiliyormuş yok yatırınca şu kadarını faalan alıyorlarmış. Bunların en düşüğü yani önerebilceğiniz kart var mı ?

• finansbank encard enpara senin aradığın karttır
  • Enpara Nuvo Cepteteb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyondBend kullanıcısına yanıt
    İşte Üniversiteli bankakartı al, ekstra dan kredi Kartı da veriyorlar . Ikisinde d hiçbir Kullanım ücreti yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara en mantıklısı geldi :). Başvuuru yapıyoruz eve geliyolar sonra ne oluyor :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyaman30

Enpara en mantıklısı geldi :). Başvuuru yapıyoruz eve geliyolar sonra ne oluyor :D ?

Eve gelmeden önce böbreği hazırlamanız için mesaj gönderiyorlar eve geldiklerinde teslim ediyorsunuz daha sonra hesabınız aktif oluyor

• sen neredeysen buluyorlar seni çok fırlamalar bana kartı tophanede nargile içerken getirdi düşün birde kalem verdi ağır bir şey duruyor evde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    banka kartı alternatifleri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gokhanyaman30 G kullanıcısına yanıt
    hocam bende vakıfbank kartı var(kredı kartı degıl) her para yukleyısımde 8.80 tl kesıyorlar vakıfbanka bulasma aman
  • Beyler ciddi soruyorum enparadan geliyolar kartı verip gidiyolar mı hemen yani ? :D
  • para bitiktirmek icin pttkart da kullanabilirsin, para yuklediginde veya cektiginde ucret kesmiyorlar ama gunluk veya aylik para cekme limitini bilmiyorum. bir anda yuklu bir meblag cekmek istediginde sorun olabilir, gerci bu limit butun kartlarda olsa gerek

• hepsi aynı
    vadeli hesap 1000 tl ye 4 tl para verir aylık bu yılda 48 tl para faizi verir

ama vadesiz hesap olursa banka kartından yıllık 80 tl para alıyorlar hizmet parası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.