Şimdi Ara

Banka kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün üniversitede otururken yanıma birisi geldi ve bankada hesap açmak istermisiniz dedi hayır dedim ozaman banka size ne kadar kredi çıkarıyor dedi merak ettim tc ile doğum tarihi verdim ondan sonra size çıkartalım sizi arıyıcaklar dedi onlara istemediğinizi söylersiniz bende olmaz dedim kız dedi ben kredi kazanıyorum bu şekilde ben gene hayır dedim çıkış yaptığını gördüm ama emin değilim el çabukluğumu ama bilgilerime falan baktım adım soyadım falan hep yıldızlıydı gözükmüyordu çıktı ama internete bakınca böyle bankalar kendi kendilerine hesap açıyorlarmış borçlu oluyomuşsun falan bu kadar bilgiyle banka kartı çıkarılırmı veya ben nasıl bilirim kartın çıktığını bu arada teli vermedim (banka garanti bankasıydı)

• Sıkıntı olurmu cevapları bekliyorum
  • Bazı bankaların böyle uygulamaları oluyor. Garantiyi ariyayip teyit edebilirsin. Yoksa da geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun derken 😀 Teyit edincede onlar bitane daha hesap açarlar kesin

• Hocam hiçbir şey olmaz merak etmeyin.o kişiler yaptıkları başvurulardan prim kazanıyor bu sebeple sizin tc ve doğum tarihinizi kullanarak diğer bilgileri sallayıp başvuru yapıyorlar.banka bilgilerin yanlış olduğunu teyit edince güncel bilgilerinizi almak için sizi arıyor.o zaman başvuruyla ilginiz olmadığını söyleyin sorun olmaz.kimse böyle borç çıkaramaz size.yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız bir şubeye uğrayıp kontrol ettirin

• Cevap için çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    banka kartı alternatifleri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.