yaman şakacısın delikanlı... berat bakanına selamlar... |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4257. sayfa)
-
-
Yok 120 bin bağladım , 50 bin üstü için veriyor şu an ekran görüntüsü alamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
vakıf 50, burgan 49 1-3 aylık da veriyor (+1 de verebiliyor burgan) 17.00-17.30 saatlerini cok gecirmemek lazim .
-
Sky'a bakma normal vadeli 50k üstüne %50 veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bu oranlar gözüküyor.Para atıp bağlamak istedigimizde bu oranların hepsine 1 gün valörlü mü veriyor.Bu tabloda valör yazmıyor çünkü.Bu nokta onemli
Bende vakıf şuan 50 veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
normaldeki oranları alamıyorum ki zaten halı hazırda aktif vadeli hesabım var. o oranlar hoşgeldin faizi oranları ve o oranları almak için 15 gün vadeli hesap açılmaması gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 26 Aralık 2024; 15:18:10 >
ben geçen ay hoş geldin faizi ile 51,5 ten 32 yaptımdı bu ay kendi otomatik 50,5 tan devam ettirdi. 1 gün valörlü 5 milyon altı.
-
Kaç günlük hocam uzatti
tamamda hoşgeldin faizi tek seferlik tekrar alamıyoruz ki sıkıntı orda + Vakıf ayrımcılık yapıyor paran ne kadar çok ise ona göre iyi oran veriyor. Ben ya direk şubeden oran alıyorum yada sky vadeliden alabiliyorum. + bende otomatik yüksek oranda hiç uzatma yapmadı. sizde nasıl yapıyor anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 26 Aralık 2024; 15:22:34 >
32 günün vade dönüşü hafta sonuna geliyor diye 34 günlük yaptı
-
yüksek miktarlarda subeden degisiyor oranlar (ornek isbank, dediginiz gibi vakif'da da öledir )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Aralık 2024; 15:24:5 > -
enflasyonu tek haneye düşürmek gibi bir amaçları yok zaten
memet abinin fonksiyonu
ülkeyi ödemeler dengesi krizinden çıkarıp
KKM'yi tasfiye edip
enflasyonu da yüzde 30 seviyelerine düşürmek
bunları da başarmış olacaktır 2025 sonu itibariyle
sonra yallah denilip seçim ekonomisi yapılacak zaten...
arjantindeki millei gibi birisi gelmedikçe bu enflasyon artık tek haneye falan düşmez
adam milyonlarca memuru kamudan attı
bizde böyle bir şey yapılsa darbe olur...
neyse bu süreçte haklı olan değil doğru tahminler yapabilen para kazanıyor
haklı olmaya değil, para kazanmaya bakın...
bu ülke düzelmeyecek böyle gidecek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 26 Aralık 2024; 15:38:2 > -
3m altına imkanı yok iyi oran vermiyor 3m üstüne yarım puan. 5m üstüne %1 ek faiz veriyor şubeden
Enflasyon lobisinin dinamiklerinin kim olduğunu araştırın zaten şaşırmayacaksınız. Zengin kesim. Fakiri daha fakir zengini daha zengin etme düzeni değişmez asla zengin güçlü fakir güçsüzdür ezilmeye mahkumdur. Enflasyon lobisinin kimler olduğunu dahi bi araştırsın herkes görecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun bağlamiyin paranızı ,altenatif yatırım araclarina bakın ,biraz mal alın vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 26 Aralık 2024; 15:26:1 >
uzun bağlamayıp ne yapıcaz ben büyük hata yaptım 43 günlük bağladım keşke 3 aylık yapsaydım. artık düşürmeye devam edecekler oranları buda hep hesaba zarar yazacak olay bu
Akbank 60 gün vadeye %48 veriyor, PPF'den buraya geçirmek mantıklı mıdır?
-
Risk almadan kazanç yok , garanti faiz bir yere kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X