Borsa mi altın mi detay verirmisin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4258. sayfa)
-
-
garantili faiz bir süre daha sabit olarak devam eder diyordum ama hangi ülkede yaşadığımı unutmuşum demekki sürprizlerle dolu elimdeki para ev almaya yetse hiç uğraşmam ev alırdım ama maalesef ev fiyatları Bi hayli şişik fiyata satıldığı için el mahkum mevduatla devam ediyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ultimeters ,ryn4 ve diğer bana hakaret eden arkadaşlar özür dileyebilirler mi benden ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilgilendiginiz evler dolar bazında da mi düşmedi ?
-
toplanti tarihlerini ogrenmek lazim ..o tarihlere gore baglamak daha mantıklı
-
TL bazında 3m üstü olduğu için 2+1 evler alamıyoruz maalesef
Araç alın , yada eski evlerden , kensel e girme durumu olan
Valörlü 49.5 oluyor çok da dert değil. 3 ay sonra görüşürüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ocak ayı pas geçilir lakin stopaj yüksek ihtimal %15 olacağından 250 baz puanda ordan gider.
3 milyon 5 milyon siz de amma abarttınız ya Türk parası o kadar saklanır mı? Mal mülk alın kendinize en fazla 1 mio tutun Türk parasında
bu arada sana hakaret eden olmadı saptırma
ha bu arada ben zaten uzun vade bağlamıştım vade sonu şubat sonra zaten mal bakıcam,birikimimi döviz bazlıda yapmıştım çıkarım tlden mal almasam bile,millette yine para yok piyasa pek bi şey olacağını zannetmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 26 Aralık 2024; 15:56:41 >
Dün hsbc 32 gün %52’den bağladım müşteri temsilcinizi sıkıştırıp yoklayın belki veriyorlardır bugün de. %2,5 az değil muhtemelen günlük faiz veren tüm bankalar güncelleme yapar bir iki güne.
Evet orada alangir yapıyorlar valörlü 50 veriyor aynı gün 49 veriyor.
bir sonraki artışla beraber %12,5 olması daha olası.
mayıs 2025 gibi de %15 olur.
böylelikle yaklaşık bir yıl içinde stopajlar 10 puan artarak eski haline (%15) gelmiş olur.
berat bakanım ne güzel stopajları indiriyor, swapları kapatıyordu.
şimşek bakan ise maalesef vergileri artırıyor.
-
Yani bu tabloda gördüğümüz oranlar 1 gün valörlü oranlar mi. Hesaba para atıp aynı gün seçmek istesem tablodaki oran mi düşüyor
2025 yılı sonunda 31-34 arasına kadar faizi çekerler bence. Bloombergteki elemanlar ilk yarıda hızlı indirim olur,2.yarıda biraz yavaşlar dediler.
-
bu 0ranı anlamadım. Modern hesap olmasın. Müşteri temsilcisi nasıl ve hangi şekilde sıkıştırılacak?
-
TCMB 2025 takvimi yakında açıklanacak. 8 adet toplantı yapılan eski yılları şablon alırsak, 1-3-4-6-7-9-10-12. aylarda toplantı olur (sırayla değişmeli şekilde 4. ve 2. haftalarında). İlk 3 toplantıda %2,50 indirim bekliyorum. Sonrası, enflasyon↓ başarısına bağlı... iki senaryo:
sakin senaryo: (1 pas) + (3x250) + (4x200) = yüzde 32 / 2025 sonu
hızlı senaryo: (8x250) = yüzde 27.5 / 2025 sonu
ben KKM tasfiyesi nedeniyle sakin senaryodan yana oyumu kullanıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 26 Aralık 2024; 16:55:54 >
-
piyasadan 0 araç alarak çıkmış bulunmaktayım. para yok, kafa rahat tavsiye ederim
-
Hayır 32 gün vadeli bağladım dün, bireysel temsilci atanıyor sadece 1M Bakiye üstünde bu oran veriliyor zaten altındaki tutara vermiyorlar. Vadeli 32 gün, modern değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X