Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nike35 , TheDifference35 , maaregas Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
86.200
Cevap
2.013
Favori
7.505.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
261 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42584259426042614262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne dedin ki, dur hele sakin ol.. Doları nasıl tutacaklar, göreceğiz inşallah..

Ayrıca çok tuhaf tipler var şu sayfada, noldu la,neyin ahını vahını yapıyonuz ekonomi mi düzeldi hani.. Yüzde 64 kira zammı açıklayıp asgari ücretliye yüzde 30 verdiler. Kendi uydurma enflasyonları bile yüzde 50 iken hemde..bu hükümet ve saraydaki başta oldukça hiçbir şey düzelmeyecek, daha iyide olmayacak bunu anlamak lazım artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Aralık 2024; 20:33:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbsk E kullanıcısına yanıt

hala veriyorlar mi o teklifi ? (gectiniz mi , gecmedi iseniz yarın icin tabi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Aralık 2024; 20:29:59 >
  • Faiz indirimi kredilere biraz gecikmeli yansır da mevduatta haftaya birkaç puanlık düşüşler görürüz muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcopashaa

Faiz indirimi kredilere biraz gecikmeli yansır da mevduatta haftaya birkaç puanlık düşüşler görürüz muhtemelen
    Kredi derken kartlar ve kmh ları da dahil ediyorsanız onlarda bir değişiklik olmayacak TCMB açıkladı Ocak 2025 de de aynı oranlarla devam

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam normal kredileri kast ettim.Bankalarin verdikleri krediler mevduata göre uzun vadeli olduğundan oraya maliyet yansimasi gecikmeli olur demek istemiştim.Mevduata hemen yansıtırlar.Haftaya baslarlar.Kmh kredi kartı faizleri fln onlar bağımsız belirleniyor duzenlemeyle diye biliyorum.Degisirse yayinlarlar dediğiniz gibi

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    29 kira olarak çekip vermek daha mantıklı diğer türlü birşey kalmıyor ki zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardack kullanıcısına yanıt

Aynen 10 aydır aralıkta düşecek diyordum eski mesajları oku istersen bir özürü hakettim galiba ama arkadaşlar hala bahane üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicabbar2424 -- 26 Aralık 2024; 23:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • getir finans ile hayat finans karşılatırma yaoparsak hangisi daha caiz olur sizce? bir de 32 gün bağlanırsa yine günlükteki gibi bileşik de kazanıyoruz değil mi?

• vakıfbank anında %47 ye düşürdü oranları bu oranlar hoşgeldin faizi acaba şube oranlarını kaça düşürdüler 46 alınır max artık

• santral apne S kullanıcısına yanıt

Tskler 1.6m bakiyem vardi 400bin fon aldilar, 1.2m da 45 gjun 53 den modern tekrar tanimlanarak baglandi

• caryting C kullanıcısına yanıt

Faizler düştüğü zaman orta. uzun ve kısa vadeli borçlanma Araçları fonlarının getirisi artar. Ters korelasyon vardır.26 aralık faiz düşümü oldu.27 aralıkta söylediğim fonlara Tefas'da bakarsanız yüksek getirileri görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santral apne -- 26 Aralık 2024; 23:36:11 >
  • eqqual kullanıcısına yanıt
    Tablo yarım çıkıyor bende 10k mı 105k mı o fark ?

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

.

Alsın tahliye evrakını bir işe yaramaz , imza benim değil deyin mahkeme 4 sene sürüyor. Onada ders olsun.

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Eğer bahsettiğiniz uygulamada gozuken sky vadeli oranlar ise evet guncellemisler 47% olmuş. Ve 1 gün valörlü diye biliyorum.Dolayisiyla 46.50 denk gelir. Şube sanırım 0.5 % fazla verebiliyor.

• Şubat başı stopaj artarsa bir de ki muhtemelen %15 olacak.

• Anadolubank’ta şu an için bir düşme yok. 55 görünüyor bende. Devam faizi miktara göre değişiyor. Bakiyene göre 43-44 gibi. Uzatım için son gün kayıt alıyormuş. Hoşgeldin süresi bittiği zaman bir gün devam faizinde bekletiyor. Misal 2m olan bakiye için sadece o gün 500₺ gibi bir kayıp demek bu. Bu konuda kasıtlı yapılan bir şey değilse saçma bir uygulama.
    Uzatım için 3 seçenek sunuyorlar;
    1. İki fatura talimatı
    2. Bakiyenin %10’u tutarında fon
    3. Bakiyenin %10’u tutarında vadeli mevduat
    Üçünden birini seçebilirsin.

HSBC için müşteri temsilcim 45 gün faiz artsada azalsada sabit bizde dedi. Tek sıkıntı Fast sistemine henüz geçmediler. Çalışmaları tamamlama aşamasındayız dedi temsilcim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 27 Aralık 2024; 0:3:29 >
  • alicabbar2424 A kullanıcısına yanıt
    Kuzen erkek olsa zaten aynen öyle yap derdim.. Bu arada bu eski telefonda dh app proxy hatası veriyor, base browser denen saçmalık da tabloları yarım görüntülüyor, kuzene attım o düzgün bakar yarın sabah.. Ben rakamlar uni hatalı gibi son rakam 1x0 xxğ80qğşşttş görünüyor.. Çözemedim😁

• eqqual kullanıcısına yanıt
    Hocam, elinize sağlık, çok teşekkür 🙏 bu eski telefonda dh app proxy hatası veriyor, base browser denen saçmalık da tabloları yarım görüntülüyor, kuzene attım o düzgün bakar yarın sabah.. Ben rakamlar uni hatalı gibi son rakam 1x0 xxğ80qğşşttş görünüyor.. Çözemedim😁 Şarj bulup kendi telefonuma açınca ben de bakarım artık..

Edit : Hocam ekran görüntüsü alıp yapınca görebildim tam tabloyu, çok teşekkür ediyorum tekrar. Tabii ben soruyu yanlış sormuşum 300k üzerinden sormam gerekirdi zira peşin seçenekte 360k yı değil 300k nakit çekip ödemesi gerekecektir.. Sizin tabloyu editleyip halleder, işi kolayladı baya🙏🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 27 Aralık 2024; 0:20:3 >
  • 
Sayfa: önceki 42584259426042614262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.