Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4279. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 22 Misafir (7 Mobil) - 21 Masaüstü13 Mobil2 iOS
5 sn
86.876
Cevap
2.017
Favori
7.588.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42774278427942804281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enpara cok eskidende 23te bagliyordu vadeye, 2024te 8-9 ay boyunca 24te baglari. Simdi yine 23:00 oldu.

Arkadasin paylasimi ile aile olarak 75-80k para kazandimlk hocam, dolayisi ile paylasimi cok degerliydi bizler icin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta 90gun icin oran alabilen olursa yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu bank günlükte 1 milyonda 90 bin pasif var, 55 oran,

hcbc günlükte 1 milyonda 20 bin pasif var 51 oran,

sorum şu +90 gün şeklinde pasif bakiye durumu olmayan veya olsada az olan en yüksek oran veren banka neresidir

• makko58 M kullanıcısına yanıt

Günlükte anadolubank’ın rakibi kalmadı anlık en iyisi o, yakında o da oranları düşürür muhtemelen.

• Döviz yükümlülüğü olan firmalara verilen kur koruma desteği kaldırıldı.

• Döviz bu ay sanırım mevduat getirisini geçti, bakalım müdahale gelecek mi 35.50’ye dayanmış dolar.

• Turcopolo kullanıcısına yanıt

Aralık ayında dolar %1,8 artmış mevduatı geçmesi imkansız.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

dolar arttı denilen ayda

PPF aylık yüzde 4.23 getirmiş

dolar bazlı reel getiri hala aylık yüzde 2.35 stopajsızlar için

fıkra bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 2 Ocak 2025; 9:47:27 >
  • birkaç aydır anadolubankı kullanmıyordum. hoşgeldin dönemi bitmiş olması lazım ama baktığımda faiz oranı %55 olarak görünüyor hala. bu %55 aktif faiz oranı mıdır yoksa aldığım son faiz oranı mı bu?

• son faiz o....geçen birisi tebde son faiz 43 iken para girince 53 gözüktü yazmıştı....değerlendir durumu... ama mt tanımlamadan 55 alman zor...

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

dolarlarımızla ne yaptıklarımız önemli

eskisi gibi dolar alıp beklemekle para kazanılmıyor ki bu anca türkiye'de olurdu zaten

dünyada ekonomisi türkiye kadar büyük olup da damadını ekonomi bakanı yapıp devalue yapan başka ülke var mıdır? karşılığında da hiçbir şey almadık ha aksine rezervlerimiz bir hiç uğruna yandı

en az 31 ocağa kadar faiz yine gözde yatırım. dolar alınacaksa da kaçmıyor taş çatlasa 50 kuruş daha artar o da şimşek isterse zaten, tamamen kontrol altında.

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Herkes aynı değil. İhtiyacım olan parayı bırakıp kalanını uzun süre bağlıyorum. Nesi kötü bunun? Sanki herkes böyle düşünmek zorundaymış gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 600 bin için en kazançlı faiz oranı hangi bankada şu an 3 ve 6 ay arası için ? Daha önce hiç faize para yatırmadığım için cahilim bu konularda (dolar ve euroda tutuyordum), konuyu biraz okuyunca farklı birçok terim gördüm. Teşekkürler.

• Anadolu bankta hesap açtım. Renkli hesap diye bir vadesiz hesap görünüyor. O hesap mı %55 veriyor. Yoksa renkli hesap diye yeniden mi açmalıyım. Yeniden açınca o %53 görünüyor

• mgkk40 kullanıcısına yanıt
    O veriyor başka bir şey yapma. Parayı at akşam 22 gibi kendi arasında gönderip gecelik faize koyuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vakıfbank oranları şimşek gibi düşürmüş yılbaşından önce 47 48 ler alınıyorken şimdi max 45 veriyor

• anadolu 2 fatura talimatına hoşgeldin süresini 3 ay uzattı, pazartesi kayıt açmıştım bugün döndüler.

• mgkk40 kullanıcısına yanıt

Hoş Geldin Faizi ile 90 gün boyunca avantajlı faiz oranı

Müşteri deneyimini daima merkezine alan Anadolubank, Renkli Hesap açılışlarında 90 gün boyunca sunduğu ‘’Hoş Geldin Faizi’’ müşterilerini avantajlı faiz oranlarıyla buluşturuyor. Anadolubank Mobil, İnternet Şube ya da Anadolubank Şubeleri üzerinden yapılan ilk Renkli Hesap açılışlarında, birikimler ilk kullanıma özel “Hoş Geldin Faizi”nin ayrıcalığıyla değerleniyor. Üstelik görüntülü görüşmeyle Anadolubanklı olanların birikimleri yüzde 48 faiz oranıyla değerleniyor. Detaylı bilgiye anadolubank.com.tr web sitesinden ulaşılabiliyor. 90 gün boyunca avantajlı faiz oranlarından faydalanan Anadolubank müşterileri faiz oranlarında artış olması durumunda bu artıştan da faydalanabiliyor. Ayrıca avantajlı ‘’Hoşgeldin Faizi’’ Renkli Hesap açılışında değil, hesaba bakiye gönderildiği gün başlıyor.

• Anadolubank pasif rakamları nerde bulamadım ? EFT ücreti 211 K e kadar 8,44 tl yazıo

• On plus harcama şartı 7500 olmuş

• 
Sayfa: önceki 42774278427942804281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.