Hsbc modern güncel oran nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4278. sayfa)
-
-
51
-
Tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
250 baz puan daha indirirler muhtemelen 45 yaparlar, sonrasında mart ayına kadar toplantı yok.
Yıl sonuna kadar yüzde 30'a kadar indirirler.
-
eline fırsat geçip para lazım olunca da yutkunur durursun o zaman
-
Şimdi bu faizin inmesi ev araç vs gibi varlıkların yükselmesi anlamına gelir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaz ayına doğru evet
benim baktığım araba birkaç yüz bin tl düştü ama baktığım bir ev birkaç milyon yükseldi
bundan sonra bunların yükselmesini ben tamamen stopaj kararlarına bağlıyorum bunların vereceği çünkü toplantılarda ne olacağını zaten biliyoruz ama bu stopaj belirsiz
bu ev araba fiyatlarının artması kurda psikolojik seviyelerin geçilmesine de bağlı, bu seviyelerin eğer stopaj kararı yine talihsiz olursa bu şekilde veya kkm'den çıkan paranın miktarına bağlı olacağını düşünüyorum.
kkm tamamen bittiğinde ev ve araba fiyatları düşüş eğiliminden yükseliş eğilimine girmiş olur diye düşünüyorum ki ben düşen ev görmedim bu süreçte
ama bence ilk çeyreğin sonuna kadar faiz hala risk almak istemeyen yatırımcı için cazip
-
Faizin en hızlı düşecek halinde bile 1 yıllık bileşik getiri yüzde 45.7 (8x250)
aldığın ev ve otomobilden 1 yılda bu kadar para kazanabilecek misin hayır
sorunun cevabı eğer evin yoksa oturmak için alacaksan al türkiye burası barınma krizi kiralar düzeyinde daha da derinleşecek
ama 1 yıllık vadede yatırım amaçlı ev ve otomobil alacaksan alma
hele yatırım amaçlı otomobil bu işletme giderleriyle safi zarar artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 1 Ocak 2025; 16:40:17 > -
Enpara da oluyor gece 23 e kadar gonderilirse birikim hesap
Genelde burda yazanların aksini yapanlar kazanıyor hep..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev fiyatlarının dolar bazlı artması çok zor. Dolar bazlı fiyatlar tüm dünyaya göre uçuk noktada. O yüzden yabancı ilgisi kesildi. Daha da artarsa sıfıra iner. Yatırımlık değil ama oturmak için ev her zaman alınabilir.
-
Tamam hocam tesekkue ederim
Arkadaşlar Getir finans hesabınızdaki pasif bakiyeyi hafta sonu ve resmi tatillerde enpara birikim hesapta değerlendirebiliyorsunuz.
Not: Fast işlemini Fibabank üstünden yaparsanız vadeli hesaptan eksilme olmuyor Getir üstünden denemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 1 Ocak 2025; 17:41:47 >
Arkadaşlar 1,5 k için 3 ay hangisi mantıklı şu an ?
Pasif masif anlamadığım işler o yüzden sizden yardım istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hsbc modern 45 gun 51 20 bosta
Anadolu renkli 90 gun yeni musteri gor gor.hesap acmaya 55 1000000 a 50 bosta. İdi arastirin
Böyle küçük hesaplar peşinde koşanlar sayesinde bankalar saatlerini erkene çekmeye başladılar hep
Adam forumu bilgilendirdi, onlarca kisi aylik ekstra 4-5k ya varan tutarlar aldi, bunun neyi kucuk hesap
Geçen sene ocak ayı enflasyonu %6.7 gelmişti, yani bu sene ocak ayından sonra seriden %6.7 düşecek , özetle baz etkisi ile enflasyonda bir düşüş olacak. Daha sonraki aylar da aylık %3-4 arasında enflasyon var. Önümüzdeki aylar baz etkisinden faydalanabilmeleri için son fırsatlar. Yani enflasyonun senenin ikinci yarısında radikal bir düşüş içine girmesi öyle kolay görünmüyor.
-
Bankalar neden saatlerini erkene çekmeye başladılar keyiften mi böyle devam ederse şartlar daha da kötüye gidecek. Adam önceden hafta sonu tatil günlerinde 11’den sonra eline geçen paraları değerlendirebiliyordu artık bitti..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X