1 yıllık dolar artışı yüzde yüzde 19.51 1 yıllık PPF getirisi bileşik faizle yüzde 61.40 (sıfır stopajlı) (ZBJ) net dolar bazlı kazanç yüzde 41.89 sonuç 100 bin dolar karşılığı TL 1 senede 141.890 dolar olmuş allah bereket versin Bu carry trade de başta emeği geçen kendilerine hiç oy vermesem de AKP'ye, oy veren seçmenlerine, reis'e, memet abime, hafize bacıma kim var ise en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum bir teşekkür de Einstein'a ne demiş kendisi; Bileşik getiri dünyanın sekizinci harikasıdır. Onu anlayan kazanır, anlamayan bedelini öder... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Aralık 2024; 17:31:12 > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4276. sayfa)
-
-
bende kendilerine teşekkür etmek istiyorum,koyduğum ana para kadar mevduatta kazanç elde ettim şubat ayını bekliyorum mevduatın süresi biter bitmez altımı yerden kesecek bi şey alıcam,arabamı yenilemiş olacağım olursa şayet
-
Mesajını aldım kardeşim güçlü bir Türkiye için bende varım
Bende VarımyoutubeRıdvan Dilmen,Arda Turan,Burak Yılmaz,Murat Boz Referandum Paketi İçin Bizde Varız Çağrısıhttps://www.youtube.com/watch?v=YZXjmIHotHI -
Öyle bir kural olduğunu sanmıyorum dediğiniz gibi başından sallamış muhtemelen. Eşime de görüntülü görüşmede paranın kaynağını soracaklarını bildiğim için yalan söylettim “altınlarımı bozdurdum” demesi için, aynı şey benim de aklıma geldi bana da yaparlar diye. Paranın kaynağını irdeleyip soruyorlar, geçen gün aramış neden 50 bin çekmişsiniz sebebini yazmam lazım diyor enteresan bir banka zaten avantajı kalmamış modern hesap faizi de düşmüş elendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni yıldan itibaren ,bankalar paranın kaynağını sorduğunda bakalım napacaksınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
ben burdan hesaplıyorum ustam
-
Söylüyor işte 100 bini varmış 160 bin olmus faizde neyin kaynağı?? Siz kaynak derken neyl kasttettiniz.bankada olan paranin nesinin kaynagini soracak.hos turkiyede nereden buldun yasasi yok .ve 1 0cakta sorulacak muhabbeti safsatadan lbaret.suam icin ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 31 Aralık 2024; 17:57:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaş saçmalıyor
millet her ay maaşından biriktirmiyor mu para
gitsinler sorsunlar ne olacak...
-
Son durum böyleymiş,çokta emin olmamak lazım gerçi..
Saçmalıyor derken,100 bin doları maaşından mı biriktirdin
yok 100bini nerden buldun diye soruyor. nerden geldi bu para ? getirisine bişey diyemez hesap ortada. ana parayı soruyor.
-
2,3 B görüntüleme · 324 ifade | ❝Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır... | By Mehmet Tahmazoğlu | Facebookfacebook❝Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır...https://www.facebook.com/watch/?v=369700902180210
-
100 binl nereden buldun dlye soramaz bankada zaten.....olurda yasa cikarsa yenl para yatirmalarda olur .
Parayı nakit çekmek istediğin zaman soruyor fark etmez. Banknota dönüştürmek istediğin zaman soracak dijital fon olarak dursun bişey demezler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman nereden buldun olmaz nereye harciyorsun ne yapacaksin yasasi olur .yahu para bankada olduktan sonra is bitmistir..nereden buldun demek bankaya gldersln 100 bln tl yatirirsin yatirdiktan sonra banka maliyee bldlrir.i .oyle gisedeki memurun sormasiylada olmaz o isler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 31 Aralık 2024; 18:27:1 >
Tamam dostum sen öyle yap. Size ne dersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu nereden buldun yasasindaki amac kari koca arasindaki aile arasindaki para isleri ...adamin 100 mllyonu var ..olse belki 7 mllyonu verqset lntlkal. Vergisine gldecek.ne yapiyor laap ortak hesap coluk cocuk....adam oluyor 0 vergi ...olay bu
adam evini satıyor 10 milyona
tapuda 2 milyon göstermiş ona göre vergisi ödenmiş
parayı elden alıyor sonra gidiyor aylar sonra yatırıyor bankaya
orada sistem devreye girip açıklama isteyecek ya da vergi dairesine bildirecek oradan açıklama yapması istenecek
durum bu
bu 10 milyonu nereden buldun
amaç vergi kaybının önüne geçmek
bunun gibi yüzlerce örmek verilebilir
ama zaten bu işleri yapanlar
bankaya bulaşmadan her şeyi fiziksel hallediyor
ama 200 TL'lik banknotlarla çok zorlaştı bu işler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Aralık 2024; 18:46:55 > -
Bende ayni durum var. 4 sefer uzatma daha kimse yapmadi.yapan olursa yazar
yani toplamda kaç kere uzatmış oldunuz?
ilk 45 gün
2. 45 gün
3. 45 gün olmak üzere 135 gün mü oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X