< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 31 Aralık 2024; 21:12:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4277. sayfa)
-
-
isabetli analizlerinizle forum eşrafına faydalı oldunuz. tebrikler hocam.
ama her zaman dediğiniz gibi swapların kapalı olmasının çok faydası oldu dolar/tl'ye.
gavura karşı yumuşak karnımızı korumuş oldu.
berat bakanımız bir teşekkürü hakediyor.
ben de 2024 boyunca vadesi gelen ve maalesef yenilenemeyen tl-kkm hesaplarımı peyderpey sıfır stopajlı bgp fonuna aktardım ve enflasyona karşı bir nebze olsun koruma sağladı çok şükür.
-
Hangi bankadan aldınız acaba portföy gösterimi ayrıntılı bilgilendirici çalıştığım banka kar oranını bile göstermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapı kredi
-
bu para piyasa fonlarının net getirisini stopaj yönetim ücreti düştükten sonra nasıl öğreniriz veya hesaplarız
-
Teşekkürler.
sen de yaman carry tradecı çıktın delikanlı
yapıyorsun bu sporu
allah bereket versin
berat bakanıma da şükranlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Aralık 2024; 22:49:29 > -
evet
-
Stopajsız nasıl aldınız hocam fonu?
-
Yönetim ücreti içinde.Ayrı kesilmiyor.
-
Yeni yılın ilk günü itibari ile
enpara 32 günlük faizi %41 e düşürdü (dün %48di)
31 nisan öncesi olduğu icin stopaj sifir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
An itibari ile en iyisi Cebteteb marifetli hesap sanırım. %53 halen devam ediyor.
Arkadaşlar Anadolubank FIBA Hsbc veya TEB şimdi bakiye göndersem günlük faizini alabilirmiyim yoksa haftasonu diye olmuyormu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok bağırdık faiz yönü aşağı dedik uzun bağlayın dedik.. Dinletemedik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 1 Ocak 2025; 11:23:13 > -
Tutara göre değişiyor, 1M üzeri 47.5 görünüyor.
-
bu ay tekrar faiz indirecekler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar çalıştığınız bankalardan hiç uzun dönemli 3 ay'dan daha fazla yüzde 50'ye yakın teklif alabilen oldu mu yakın zamanda?
-
öyle bir yerde yaşıyorsun ki 15 gün içinde bile ne olacağını bilemiyorsun nasıl bağlasın insanlar. gelecek provizyonu olmayan yaptıgı hesapları tutmayan bir ülkedesin.
-
Olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X