Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4275. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 30 Misafir (9 Mobil) - 24 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
86.253
Cevap
2.011
Favori
7.511.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
261 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42734274427542764277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyiki iki hafta önce 119 gün Denizbank a %50 den bağlamışım faizlerin düşücegini tahmin etmiştim aralık ta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cetera kullanıcısına yanıt

HSBC Modern Hesap: %51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 31 Aralık 2024; 12:38:37 >
  • Çok da şey etmemek lazım TR de 3 ay hep uzun vade oldu ve öyle olmaya devam edecek. Baksanıza zbk huyundan vazgeçmio hadi sıfırla faizide görelim.

• Bunuda gördük. Şaka gibi ama şaka değil.

https://forum.donanimhaber.com/garanti-bankasi-hisse-senedi-hesap-bakim-ucreti-istiyormus--160368165

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

Sitede 51 diyor ama benim hala 53 devam ediyor.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

MODERN HESAP DÜN GÜNCELLEME YAPILMIŞ .%51 WEB SİTESİNDE GÖRÜLÜYOR.

45 günlük sürresi içindedir. Yeni hesap açanlar 51 den bağlayacaklar.

45 günlük süreniz devam ediyordur, yeni girecekler için oran %51

• @Kartel1 @santral apne

Evet, büyük olasılıkla öyledir.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

fon alış şartı web sitesinde yok. İdari bir kararla uygulamaya zorluyorlar. Ancak denemeye değer. Ben yeni yılda deneyeceğim. Sonucu yazarım. HSBC pp en az getiren fonların başında geliyor.

• santral apne S kullanıcısına yanıt

fon alış şartı modern hesabın temditi halinde sunulan bir opsiyon seçip seçmemek sizin bileceğiniz iş. Normalde 45 günlük süreniz bittiğinde hoşgeldin faizini bir daha uygulamıyorlar tek şart ( bu ay için) %25 fon alımı. Geçen aylarda fatura talimatı yada kredi kartı başvurusu ile uzatılabiliyordu.

• HSBC de ilk olarak vadeli hesap actım 40 gun sonra modern hesap tanımlandı 45 gun sonra da - yani dun - modern hesap fon alım sartı ile uzadı. Peki bundan sonra ne olacak bunu deneyimleyen var mı?

• Dün Anadolu'yu aradım uzatma için kayıt açtılar dönüş olmadi hala, dün %42den bıraktım bugün çekerim artık. Yarın tatil 2 gün bırakılmaz, çekince uzatma için sıkıntı oluyor mu ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu on plusdan nasıl harcama yapabiliriz lütfen yardımcı olun arkadaşlar 

• eftaldiner kullanıcısına yanıt

Hileli bir ödeme yöntemi yok. Yani X cüzdana para atayım nakit olarak geri çekeyim gibi bir şey söz konusu değil.

• Turcopolo kullanıcısına yanıt

Dün eşimin adına hcbs modern hesap açmak için hcbs şubesine gittim hesap açmadılar para zaten bizim bankada diye öyle olmuyor dedi ben bunu yapamam falan dedi kadın bizi salladı

• 2025 de mevduat faizleri enflasyon oranları ile birlikte paralel bir şekilde hatta enflasyondan 2-3 puan daha yüksek olacak şekilde düşürülecektir. Dolayısıyla 2025 de de TL mevduat, dövize karşı daha çok kazandırmaya devam edecek olup aynı zamanda TL'nin de enflasyona karşı erimesinin bir nebze önüne geçilecektir. Siz daha neyin tantanasını yapıyorsunuz.

• Anadolubank renkli hesap görüntülü görüşme ile açtım. "Müşteri tanımınız kapalı konumdadır. Bağlı bulunduğunuz şubenize başvurmanızı rica ederiz. "Uyarısı çıktı . Müşteri hizmetlerini aradığımda daha inceleme tamamlanmadı. Tamamlanınca size mesaj gelecek ve açılacak dendi. Bu ne kadar sürer? 3-4 saattir bekliyorum. 6 ya kadar para aktarmam lazım. Teşekkür ederim.

• boran729 B kullanıcısına yanıt

Modern hesabı açmak için %25 fon alım şartıyla hesap yenileniyor.Sizinkini neden açmadılar.pRAYI ÇEKİN BAŞKA BİE ŞUBEYE GİDİN ANCAK BU UZUN BİR İŞ SİZ ISRAR EDERSENİZ AÇMAK MECBURİYETİNDELER.anCAK FON ALIŞ SAATİNİZ GEÇTİĞİNDEN BUGÜN VE YARIN AÇAMAZSINZ.

• blamblam B kullanıcısına yanıt

Hemen açılmıyor. Ben görüntülü görüşme yapmıştım ertesi gün sabah açıldı diye mesaj gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 42734274427542764277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.