2 ay modern hesapta günlük faiz işlettim daha sonra parayı başka bankaya taşıdım anadolubank’a, mt beni arayıp 32 gün %52’den bağlayabiliriz dedi bağladım muhtemelen ilk defa bağladığım için %52 verdi. Eşiniz adına açın ben de eşim adına açıp bir süre kullandım modern hesabı. Eşiniz adına hsbc hesabı açıp premier müşteri olursanız şahsi görüşüm vadelide size verdiği orandan yüksek verir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 30 Aralık 2024; 16:34:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4273. sayfa)
-
-
Bekle borsayı hemen olmaz öyle devam etsin nisan mayıs gibi uçar. Şimşek istifa etmesine gerek yok düşecek faiz şimşek düşürcek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bileşik faiz hesabı biraz karışık. Bildiğim kadarıyla HSBC dışındaki bankalar hafta sonu 3 gün basit faiz uyguluyor. Yani bir haftada sadece 4 gün bileşik faiz alabiliyoruz. Bir de hafta sonu basit faiz veren bankalarda, hesaplama vadenin haftanın hangi günü başladığına göre de biraz değişiyor, Pazartesi açılan hesap ile cuma açılan hesap arasında fark oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 30 Aralık 2024; 16:48:23 > -
Borsayıda uçurmayacak daha doğrusu gidemez zaten. Ekonomide borçlanarak büyümek yok artık. Sıkı para politikası devam eder seçime kadar. Yüksek faiz devam eder çok yüksek kalmaz 35-40 larda bırakırlar sabit uzun süre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
23 ocakta bitiyor benim eşimin üzerine açacaktım ancak 51 oldu oran diyorlar. Teyit etmek lazım.
Burgan mi on hesapmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yabancı paradan dönüşen kur korulmalı faizi 40dan 27ye düşmüş. Bu hesabı kapatıp aylık faize mi koysam daha karlı olur acaba?
-
Tırt
Ahanda bana özel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 30 Aralık 2024; 20:7:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Size bayağı düşük vermişler yukarıdaki mesajıma görsel ekledim bana özel oranları size göre yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet farkındayım hocam oranlar şaka gibi
1 ay hiç işlem yapmayın veya vadeliden çıkıp başka bankaya taşıyın ertesi ay hemen oranı yükseltiyor. bana bu ay 50 verdi.
-
Taşidim hocam parayı başka bankaya.Dediginiz gibi.Sonra bakalım.
3 aylıkta şôyle 50 veren olsa bağlayacağım da
Hocam uzatma için müşteri hizmetlerini mi aradınız ? Uygulamadan yada Web sitesinden yazabiliyor muyuz ?
Habc FIBA falan düşürdü Anadolu 55 devam bence onun da indirmesi yakındır 53 bandına çeker tahminim ama yine gayet iyi. Anadolu 1 günde sonuçlandırılır.Gayet de iyi banka
On plus ta bu ay 5000.tl.harcama yapiyormuyduk , Ocak avantajı için ?
Evet.
Çok düşürmüş ON, bide harcama şartını da arttırdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X