bence ev alın,bende şubatta 1 senelik mevduat serüvenini sonlandırıp otomobil alacağım,durulmaz fazla faizde |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4312. sayfa)
-
-
bir de yapıkredi sınırsız hesap'ta hesap işletim ücreti alıyordu.
-
Terim fonu varmış yüzde elli getirilir 1 ayda o bu mu yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yılımı geçirdim görüklede :) 2002-2007 yılları daha yeni yeni gelişiyordu, geçenlerde gittim tanıyamadım, 5 yıl boyunca oturduğum apartmanı bile neredeyse zor buldum.
-
nkolay günlükte %48 veriyordu en son yanlış hatırlamıyorsam. Daha kazançlı değil mi ?
-
Nkolay için minimum mevduat kaç olmalı,
-
200 lira -1m lira arası olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 16 Ocak 2025; 15:17:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet öğrenebildiniz mi bende merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burdaki insanlar kendi işine yaramazsa asla soruyla ilgilenmez. Gidip kendim arastiracagim.
Edit: 50 binmiş bu da %5 yapar ki sonucta 46 veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Ocak 2025; 15:48:39 >
47 oldu.
Hangisi
Bunda bileşik faiz var ve ihtiyaç halinde pasif bakiyeyi kullanabiliriz sanırım normal 32 gün 46 dan iyi gibi
Hocam 32 günün bileşik faizinden ne olacak.
Marifetli hesapta 30+30+30 gün faiz oranı sabit oluyor bildiğim kadarıyla çok muhtemel faiz indirimine karşıda güzel bir imkan değil mi ? ve nerden baksanız 1.5 milyon 150 bin lira 3. ayda getiri sağlamış olur
-
sabit değil hocam değişen oranlarda. muhtemel bir faiz indiriminde vade ortasında 48 yapabilirler, bunda bir engel yok
-
Aaa öyle mi hoşgeldin faizinde sabit diye okumuştum tekrar bakayım bilgi için teşekkürler
-
rica ederim hocam. aynı durumu ben önce fiba da devamında halihazırda ing de yaşadım.
-
Arkadaşlar merhaba ben geldim nasılsınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2m için vadeli sordum 2 bankaya
32 91 güne 46 burgan bank verdi.
32 ye 46
91 e 46.5 da Vakıfbank'tan oran aldim
hocam mesela
1milyon tl için Ortak %58 günlükten hesaplamıştım.
%58 günlük bileşik faizle 32 günde net 46.794 tl
getirirken
%58 vadede 32 günde net 45.764 tl
getiriyordu.
günlükte bi de parayı 32 gün dokunamama derdi de yok. yani bikaç gün sonra %59 veren oldu mu aynı gün çek oraya aktar avantajı da var.
EDiT: faizler baya değişti tabi de hesap hazırda böyle vardı, yaklaşık görüntü olsun diye yazdım )))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Ocak 2025; 18:6:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X