Aslında 51 in yuzde 5 ini düşeceksiniz yani 48.45 yapar buyurun benim işime değil size yarayan bilgi:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4313. sayfa)
-
-
pasif bakiyeyi de düşünce 46.00% yapar NET olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nkolay.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pasif bakiyesiz %50. Üst sınır da 1 milyon TL. Sınırı çok düşük olmasa çok iyi olacaktı ama partneriniz ile birlikte yine 2 milyon yatırmış olabiliyorsunuz ve artan bakiyeye de faiz koyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 16 Ocak 2025; 18:34:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecelik değil mi hocam bu?
Evet, gecelik. Saat 09:00-15:00 arasında yatırıp çekebiliyorsunuz, faizi 15:00 olunca veriyor. Cuma günü de cuma, cumartesi ve pazarı birlikte veriyor. Acil işiniz olursa ne yazık ki çekmek için beklemeniz gerekiyor. Asla ihtiyaç olmayacak parayı yüksek oran için yatırmak mantıklı.
Sağolun hocam pasif %50 dışarıda %55 e eşdeğer gayet güzel bir oran
Rica ederim. Evet, oranı çok iyi. Ben de yaklaşık 45 gündür kullanıyorum. İşlem saatleri dışında pek sorun yaşatmadı. Bazen 16.00 gibi para yatırmam veya çekmem gerekiyordu.
Tamm hocam uygualamayı indirdim. EFT havale veya hesap bakım gibi bir ücret var mı hocam?
Günlük Getiri bölümü için hiçbir ücret yok.
yok. hisse hesabındanda almıyordur muhtemelen aracı kurum olduğu için ücret almazlar.
-
hayret verici bir durum, daha önce karşılaşmadım, teşekkürler işime yarayan bu bilgi için.
51 den %5 düşeceğim ama 32 gün boyunca 48,45 olarak kalacağı belli değil
ancak 46 olan 32 gün boyunca sabit onu demek istemiştim.
ve bir lira bile aşarsa 125 bin liraya çıkıyor pasif bakiye.
-
peki ya 59 veren olmazsa, bununla kafa yormak yerine 1 ay bağlamak daha mantıklı geliyor bana.
-
arkadaşlar anadolubank 90 günlük %52 veriyor ben günlük %51 alıyorum alternatifbank ta bu bileşik getiri filan hikaye ya hesaplıyorum 90 günlüktede hergün aynı parayı hatta daha yükseğini veriyor
-
Kafa yorgunluğu benim için en kötüsü tabi. gençlere sorun olmaz belki de.
Ben Arada bir uğruyorum zaten Zamanım olmuyor da,
arada bir uğradığımda daha yüksek faiz veren yere denk gelirse yaparım o an, Gelmezse de 32 günde 1000 lira fazla paramı alırım zaten.
hocam anadolubank güvenilir mi ? faizinizi alıp tüm parayı çekebildiniz mi?
-
HSBC Modern hesap Hoşgeldin pasif 30k ( %49 ) ve Anadolubank Renkli Hesap Hoşgeldin pasif 50k ( %52 ) 1 milyon için getiri hesaplaması yapabilecek bir vatandaş aranıyor :) 1 milyona ne verir bu bankalarımız. Üzerini ortak ta değerlendireceğim duruma göre.
-
Hangikredi diye bir site var, bu soruları yanıtlıyor
Merhaba 7.5 M nakitimi hayatımda ilk defa faize yatıracağım . Faiz inmesi muhtemel ancak max 2 ay faizde kalacağım . Çok düşünmüyorum o kısmı .
Bu hesaplama sayfalarında ki oranlar oraya para yönlendirince düşüyor mu ? Yoksa gidip direk banka MT ile yüz yüze mi görüşme yapayım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 16 Ocak 2025; 22:3:13 >
HSBC Modern hesap Hoşgeldin pasif 30k ( %49 ) 1 milyon için getiri hesaplaması MK %47.53
Anadolubank Renkli Hesap Hoşgeldin pasif 50k ( %52 ) 1 milyon için getiri hesaplaması MK %49.4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X