30 günde bile aylık getirisi negatif olma ihtimali var. Onlar ppf gibi değil.Ocakta belki iyi getiri ama şubatta belki % 1 verir.Belli olmaz. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4315. sayfa)
-
-
faiz denince akla tamam şimdi buldum,her an onun adı gelir
REYİZ REYİZ REYİZ
-
Arkadaşlar bir türlü 92 günlük %48 civarı veren banka bulamadım sanırım en mantıklısı Cepteteb Marifetli hesap %51 ama pasif bakiye var 1.5m tutarında başka tavsiyesi olan var mı bugün bağlamam lazım :(
-
Cepteteb pasif bakiyeli 1.5M ₺ boşta 125.000₺ %51 MK %46.75
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, aslında üç ay koymak istiyorum faizleri düşeceğini düşünerek ama hangisi mantıklı bilemedim 🙂 vakıf 46 verdi 92 günlük
HSBC ye sor
quote:
Orijinalden alıntı: BlaundusArkadaşlar bir türlü 92 günlük %48 civarı veren banka bulamadım sanırım en mantıklısı Cepteteb Marifetli hesap %51 ama pasif bakiye var 1.5m tutarında başka tavsiyesi olan var mı bugün bağlamam lazım :(
hsbc var şube ile bi görüşürün
-
HSBC Modern hesap ilk uzatmayı bile kaldırmış. Bugün fon alsak bile yapmadılar bilginiz olsun
-
İng hoşgeldin faizini %50 ye çekmiş.
-
anadolu bank renkli hesapta faiz sabit kalıyor mu 90 gün ?
-
o halde teklifleri ne oldu?
-
Düşürebilirler. Garanti vermiyorlar.
12 ocakta bitti benim, fibaya geri taşıdım. Ekstralarla aldığım oran %52. Pasif bakiye ile %50.12 gibi bir şeye denk geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada önemli nokta faizin sabit olması. Önümüzdeki hafta faiz inince düşürmeyeceklerse iyi.
-
46.5 aylık verdiler parayı taşıdım. HSBC defteri kapanmıştır artık
-
Evet modernde bugün patladı MT artık uzatmiyoruz dedi ve cumagunu bu oldu HSBC baybay
Kısa orta uzun borclanma yapicax artık stopaj yukselmesinden de kurtaririz
Faiz martın 1’ine kadar sabit hocam, güzelliği orada zaten.
Ortak’ta da ana baba ve kendim olmak üzere 3 hesap açtım. Orası da şimdilik kemiksiz %50.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sepet yap
benim hesap yeteneği iyi değil, nkolay'da kaç gün sonra alamadığımız bileşik faizden zarar başlıyor? 48den bağlamıştık, bozup 47den bağlayalım
-
15:00 öncesi para girişi yaparak nemalandırmaya alabilirsin. Haftasonu tabi ki faiz işliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X