Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4314. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir (8 Mobil) - 21 Masaüstü10 Mobil
5 sn
86.848
Cevap
2.017
Favori
7.582.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43124313431443154316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam teşekkür ederim aslında bunları birinci sayfaya sabitlemesi gerekiyor konuyu yönetenler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7.5m nakit parası olan adam forumdan akıl istiyor çok garip bir ülkede yaşıyoruz yemin ederim.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Birader sen sınır aşmaya başladın bak konuşmalarına dikkat et yeter artık sataşacak başka adam bul kendine adam ol

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt
    Evet aytıca pasif bakiye çıktıkyan sonra kaç faize tekabül ediyor onunda formülü vardı.onuda koymaları lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Adam ol ki adamlık bekle. Sinir aşınca naparsin.

• dervol D kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bir arkadaş vardı işte o görse yazacak zaten de

Kimle konuştuğum ne fark eder. Konuşana hak ettiği gibi.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Hadi kardeşim hadi hadi işine

Ne oldu hani son mesajdi, revize mi oldu

• dervol D kullanıcısına yanıt
    Pasif bakiyeli mevduat hesaplama
    Pasif / Anapara-1=A
    A x Oran=%B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray026 -- 16 Ocak 2025; 22:56:11 >
  • _RuLazz_ kullanıcısına yanıt

Ben yaklaşık 2 yıldır Anadolubank mevduatta değerlendiriyorum şuana kadar sorun yaşamadım,

Benim sürekli iletişimde olduğum müşteri temsilcim Yusuf bey esneklik sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetby -- 16 Ocak 2025; 23:7:39 >
  • UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Bazı kullanıcılar da sizin gibi düşünüyorlar, faize göre % 10 %20 fark olsa da dövizde kalınır gece rahat uyunur diyenler var...

2017 yılındaki Anayasa değişikliği referandumundan önce duruş sergilemek adına döviz alın demiştim aileme, o zamana kadar döviz bize hiç kazanım sağlayamadığından (biz satarız artar alırız düşer laneti) ilk yıllar bana çok kızdılar ama sonrası için çok iyi oldu küçük miktarlarda almış olsalar da, maalesef üzerine ekleyemedik korktuk.

Donald Trump 🗽 göreve başlayacağından bugün kardeşime dolar almasının iyi olacağını söyledim, yapmasının ardından öyle bir klimaya maruz kaldım ki artık beynim sinirden kendisini kapatmaya niyetleniyor gibi hissediyorum (mesela bir aile bireyi olmadık yanlış bir davranışta bulunuyor), ekranlarda belli etmeseler de döviz alımını engellemeye çalışan bir mekanizma var ve seviyesi yerlerde, gerçekten anormal ötesi paranormal ötesi bir durum 😱😱😱

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum faiz indirim döngüsüne girdik, büyük oranda devlet tahvili içeren borçlanma araçları fonuna geçmeyi düşünüyorum. Faiz indirim döneminde tahvillerin getirileri yüksek oluyor malumunuz. Bu fonlardan alıp tecrübe eden var mı hocalar ? Atıyorum indirim pas geçerse eksi yazma ihtimali var mıdır maks kayır kazanç nasıl oluyor. Yatırım yapan var mıdır aramızda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

1 milyon yatırdın 500 bini pasif bakiye olsun yani yuzde 50 o zaman yuzde 1 mi faiz verir buna göre hesaplarsan net olmadığını anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran var derdin var , standart ppf atın unutun , risk almadan fazla kazanç olmaz ,herkese göre değil

• dukeler kullanıcısına yanıt

okuyup okuyup anlamaya çalıştım ama arkadaş ciddi ciddi yazmış.. normalde direkt banka müdürleri ile pazarlık yapıp oran alması gerekmekte. 1 ev parası.

• hankmoody1 H kullanıcısına yanıt

bofa(bankofamerica) yatırımcısına tl long tavsiyesinde bulunmuş bu yıl için.

• Fibabank 16 aralıkta para çıkarırken %50.5 teklif etmişti fakat kaç günlük hatırlamıyorum. Yurtdışında olduğum içinde bankayı arayamıyorum. Bu teklif 45 gün mü geçerli oluyor yoksa 30 gün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    stopajlı aldığım ppf’lerden bir kısmını borçlanma araçlarına kaydırdım faiz indirimi gelmeden önce .. daha stabil ya da fon içeriğinde tahvil yüzdesi az olanlardan seçerseniz eksi yazma ihtimali daha düşük olur ya da olmaz .. henüz hiç eksi yazmadı aldıklarım bazen ppf kadar bazen daha fazla getiri oldu .

30 günde bile aylık getirisi negatif olma ihtimali var. Onlar ppf gibi değil.Ocakta belki iyi getiri ama şubatta belki % 1 verir.Belli olmaz.

• 
Sayfa: önceki 43124313431443154316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.