< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4272. sayfa)
-
-
bunu nasıl hesaplıyorsunuz?
Öğretirmisiniz?
-
Cuma günü 91 gün %50 orandan bağladım bankanın izin verdiği en üst tutardan ama oran güncellenmediği için 2 saat sonra aradım. Kısa süre sonra dönüş yaptılar. Günlük hesapta da en yüksek faizin verildiği en üst tutar mevcuttu. Bankadaki toplam tutar belirtilen en üst tutarı geçtiği için %50 faizi %48 olarak verebiliriz hatta 91 gün için de yanlışlık olmuş 80 küsür gün(hatırlamıyorum tam sayıyı) olarak verebiliyoruz dediler. Bütün teklifleri, işlemleri siz yaptınız kayıtları sizde var o yüzden hesap kapatma Pazartesi gün tekrar açma vs gibi bir durum söz konusu bile olamaz sadece 3 günlük faiz bile oldukça fazla bir kayıp diyince 30 saniye beklettikten sonra tamam 91 gün için onay alındı ama faiz oranı %48 onun için bir şey yapamıyorum dediği için ben de kabul etmiş bulundum.
-
Estagfurullah öğretmek değilde formulu biri yazmıştı burda şöyleki
499 999 - 30 000 = 469 999
469 999 / 499 999 = 0,93
53 * 0,93 = 49,81
diye biliyorum hatalı ise gidiş yolundan puan verirsiniz :-)
-
52’den bağladım çarşamba günü 32 günlük vadeli. 1M üstü için bu oranlar, premier müşteriyseniz temsilcinize sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çarşambada kaldı o rakamlar hocam MB ppk 250 baza puan indirince kaldı onlar max 49 verirler
-
Bende az önce görüştüm.Dediğiniz gibi 30-42 gün arasına max. 2milyona kadar %49 teklif veriyorlar.
-
Enpara da şaka gibi oranlar var şuan bende mi öyle gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok sık sahsa ozel faiz verir enpara yani herkes icin sabit rakamlar vermezler..
bende 1 ay'lik 48.5 mesela ..günlük'de 41.5.. dusuk tabi goreceli ama sizde yada baskasinda 40'in altı da olabilir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Aralık 2024; 14:25:25 > -
Buradan mevcut tarihte uygulanan stopajı da düşerseniz net değeri elde edersiniz.
49,81*0,9=44,829 gibi
-
Pasif bakiyeli günlük vadeli mevduat için gerçek faiz oranı hesaplama
(Bileşik faiz hesaplamıyor ama 1 günlük oranı mukayese edebilirsiniz.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 30 Aralık 2024; 14:36:52 > -
modern hesap %51 e indi.
-
hoşgeldin mi hocam o?
benim hoşgeldin %53 bittikten sonra 49 üstü hiç öneri gelmedi ben de parayı çektim ordan.
Şimdi eşim adına da hesap açayım diyorum hoşgeldini yine yüksekse, ama bu linkte modern hesap dışında bir bilgi yok ilginçtir.
https://www.hsbc.com.tr/gunluk-bankacilik/mevduat-urunleri/faiz-oranlari
-
-
modern hesap %51 oldu, uzattırmak için aldığınız ppf ise %46 getiriyor.
totalde pasifsiz %50, pasifle birlikte max %49.8e denk geliyor.
artık anadolubankın gerisinde kaldılar. fibabankın bile gerisindeler.
-
Bileşik faiz + pasif tutar hesaplama exceli koyayım şuraya;
htt ps://disk.yandex.com.tr/i/gKxPBZVPIv0isw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 30 Aralık 2024; 15:17:22 > -
Evet maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
enpara günlük 42,50 vadelide 48,50 oran verdi şimdi. kişiye özeldir muhtemelen
-
şuan anadolubank zirvede o halde.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X