Pasif bakiyeden ayrı olarak fon alıyor. 25000 adet tkm fonu alıyor. Fonun değeri 0,111899* 25000. Ben yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum elimde stopajsız ppf fonları mevcut. Hoşgeldin faizi 30 günlük diye biliyorum. Çıktıktan sonra fon ve varsa hisse senetlerinizi satarsanız Mkk kesilmez sanırım. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4286. sayfa)
-
-
faizler artık düşeceği icin mb tarafından .. ters/repo , tlref ile yola devam edenlerin getirisi düşecektir , o yuzden iceriklerine bakmanız lazim .
uygulamalar üzerinde dönemsel getirilerine bakabilirsiniz . (fintables , foneria vb)
ayrica kısa/orta/uzun vadeli tahvil/bonolarda faizler düştüğünde artış , faizler arttığında düşüş gösterirler .
biraz araştırın .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 3 Ocak 2025; 17:9:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben geçen ay kapadım her şeyi oradan. Hiç bir hesabım ya da fonum yok.
En yüksek veren kaç onu bile göstermiyor hangi kredi artık. 3 aylık seçiyorum bana günlük verenleri de gösteriyor.
-
Para nereye gidiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank , yüksek tutara 1 ay: %47 (zorladık,daha fazla alamadık)
500k altına %47,5 alan var forumda....tezat !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 3 Ocak 2025; 18:2:43 > -
İşbank 46, Yapıkredi 46,5 görünüyor anlık olarak. Her ikisinde de şubede 0,5 daha alabilirim diye düşünüyorum. Vadeden dönüş 14 ocak. Olmazsa 31 ocak'a kadar geçerli 47,5 enpara var. Hayırlısı...
-
arkadaşlar anadolubank hafta sonu fast ı kapatıyor mu?
böyle bi hata veriyor fast a girerken.
-
Fonlarda bileşik getiri var. Gördüğünüz günlük yüzde artış bir önceki günün fiyatına göre artıştır, bu da zaten bileşik getiri demektir. tefasta gördüğünüz yıllık getiri de bileşik getirili halidir. Net değil brüt tabi.
Örneğin bgp yıllık bileşik %62.3 getiri sağlamış.
-
Sizce bu ay faiz indirimi üstüne stopaj artacak mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence stopaj artacak. Hatta TÜİK'in çıkardığı %1,03 oranındaki efsanevi aylık enflasyona dayanarak indirimi 500 bp bile yapabilirler, her şeyi bekliyorum artık.
-
Bu oran ile ocakta 500 cakarlar gibi
Neti soruyorsanız; 2448,99₺ net getiri olur. Oran nedir onu soruyorsanız; %49,66 civarına tekabül eder.
Anadolubank 52 olmuş evet. Pasifle ne kadar oluyor acaba aslında
-
Evet hoşgeldin oranı değişken söyleniyor hesap açılırken
Daha iyisini de veren yok sanırım günlükte
HSBC var.
Bir üst mesaja bakın.
Şubat enflasyonu yüksek gelecek o yüzden bu ay pas geçebilir veya 250 yapabilirler.Bu ay pas geçerlerse sonraki uzun aralı toplantıda 500 yapabilirler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X