akbank mobilde yılbaşı öncesi 95 güne kadar 47 vardı.Bi bakın |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4289. sayfa)
-
-
-
Yilbasi oncesi telefonla arayıp 31 aralık a kadar para yatirin 2 ocakta itibaren 52 oran verelim dediler yaptık, bir baktım oran 22 ,musteri hizmetlerinede ulasamadim ,parayı geri aktardım üstüne birde eft ücreti aldı,sinir etti beni ing
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 5 Ocak 2025; 11:27:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir çoğunuzun şu durumun farkında olduğunu düşünüyorum fakat yine de hatırlatmak istedim. 3 aylık 47 puan vadeli mevduatın aylık karşılığı 45,2 ediyor. Yani teorik olarak 3 defa 45,2 puandan bağlamanın getirisi 3 aylık 47 puan ile aynı.
Diyelim 1 milyon TL ile aylık vadeliye girdiniz ve 3 ay boyunca sırasıyla 47,5; 45,5 ve 43,5 puan ile bağladınız. Bu senaryonun getirisi bileşik faiz nedeniyle 47 puan 3 aylık vadeli hesaptan daha yüksek olacaktır.
Tabii faizlerin bu senaryodan daha hızlı düşeceği kanısındaysanız 3 aylık bağlamak mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 5 Ocak 2025; 11:55:49 >
Ocak 31 de stopaj ı dahil edersek 3 aylık daha uygun gelecektir bu sefer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki stopajın yükseleceğini düşünüyorsanız 3 aylık hatta 6 aylık vadeliye bile girilir.
Bu hafta ddkkm geri dönüşü var. Yakın zamanda yenileme yapan oldu mu acaba oranlar nasıl? Teşekkürler.
yılbaşından önce pederin doları yaptık.Halk bankası 25 üzerine çıkmadı...Muhtemelen de son kez 3 aylık yeniledik..25 faiz 10 stopaj pek bi şey vermez zaten
-
-
İş bankası demişken , bu iş bankası 3 ayda bir saklama ücreti diye akıllara ziyan bir ücret kesiyormuş da benim haberim yokmuş .Kontrol edince çok şaşırdım, yarın tüm yatırım hesabını boşaltacağım.
Millet garanti, yapı kredi linçledi ama bu iş bankası aradan nasıl yırttı anlamadım. onların 2 ila 3 katı ücret kesiyor. rezillik resmen.
Bu aç gözlüler kesintilerin adına da saklama ücreti vs koyuyorlar ki zorunlu ödenen mkk saklama ücreti ile isim benzerliği nedeniyle karışsın da milleti uyutsunlar.
-
Neyi saklıyorlar da ücretini alıyorlar bir de. Yatırımlar ortak havuzda, üzerine al-sat yapınca deli gibi komisyon alıyorlar. Şu zorunlu haraç kesen bankaların hepsini iptal edin hocalar. Bu kurnaz bankalar zamanında hesap işletim ücreti gibi akıl dışı bir ücretle hepimizi yıllarca uyuttu. Düşünün bakaya para yatırdık bedava kullandılar yetmedi hesap işletim ücretleri ödedik :) az çok demeyin akıl dışı ücretler kesen tüm bankaları silin gitsin… böyle böyle akıllanacaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 5 Ocak 2025; 15:48:32 >
MKK nın zorunlu kestiği bir tutar var, bunlar onun üzerine kendi adlarına bir kesinti daha yapıyorlar. Bir aracı kurumda bunu farkettim, sorduğumda yasal kesinti demişlerdi, uyanamamıştım, sonradan hesap kitap yapınca anlaşıldı.
Hemen hemen tüm kurumlar kesiyor, kesmeyen varsa haber edin de bilelim.
İki ayrı ücret kesiliyor.
- Hesap bakım ücreti, bu 500-1000 tl arası yıllık kesiliyor, her kurumda yok
- Saklama komisyonu , bu ise portföy büyüklüğüne göre onbinde 2-3-5 kuruma göre değişecek şelkilde kesiliyor. Asıl kesinti bu aslında.
Milleti iyi yoluyorlar.
-
Mkk yasal kesinti zaten. Asıl saklama/sicil ücreti bu. 2-3 TL aylık ya var ya yok. Dediğiniz gibi bunun dışında alınan tüm ücretler bankanın kafasına göre aldığı haraçtır. İptal edip bankayı silin. Ücret kesmeyen onlarca aracı kurum var. Al/sat komisyonları da bu bankalardan kat kat daha düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 5 Ocak 2025; 16:12:12 >
isbank ocak 4’te aldı kesinti , 388 lira .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 senedir e turuncu hesabımı kullanmıyorum yeniden hoşgeldin faizi verirlermi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 5 Ocak 2025; 16:28:8 > -
Arkadaşlar .
şu an 1.8 k için, %53 le en iyisi TEB BANK mı?
-
Nkolay bonoda her gün al sat mı yapmamız gerekiyor arkadaşlar, kazanılan faizi de değerlendirebilmek için? Kafam karıştı
Bileşik olması icin sanırım o şekilde olmasi gerekiyor, daha bilgili birisi aydınlatırsa cok iyi olur
Evet çok iyi olur. Ayrıca diyelim her gün al sat yapmamız gerekiyor. Stopaj uygulanıyor mu? %10 luk bir bir kesinti var sonuçta bunu da göz önünde bulundurmamız lazım mı?
her gun al-sat yapınca ugrastın dıye stopaj alınmayacak mı ki
tabi ki alınıyor..kurtuluş yok.. 1 mılyon olsa bıle her gun al sat yapmanın karı da buyutulecek bır tutar degıl..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X