Yoktu ve o zaman alınanlar satılana kadar stopajsız kalmaya devam ediyorlar. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4290. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
iş 46 enpara 46.5 fazla veren yok garanti teb ziraat vakıf baktım 32güne 1m mevduat
-
malesef marttan sonra 40 'lar cok güzel rakamlar kalicak gibime geliyor ..o acidan 46 lar cok kotu gelmedi gozume .
(50 'lerden yapabildi pekcok kisi mb kararindan once zannedersem)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Ocak 2025; 9:20:6 > -
ON hesap kullanıyorum %53 günlük ile ama orada da 250K sonrası pasif bakiye arttığından kalan bakiye için Anadolubank Renkli hesap açayım diyorum. Bunu kullanan var mı ? Hoş geldin faizi var mı ? Eft ücreti ödeniyor mu vs. Kullanıp tavsiye eder misiniz ? Yoksa kalanı da ON hesapta mı tutsam ?
-
anadoluda eft ücretliymiş ama 250k üstü olunca hesapta mh arayıp ücretsiz yapıyormuşsunuz dedi mh hesap açınca
-
Hocam bu Burgan on hesapta para haftasonu işlemiyor mu yoksa ben mi bir şeyi eksik yapıyorum? Daha önce kullandım on hesaba atmak yeterli oluyordu gibi hatırlıyorum. Yeni bir hesap vs açmak gerekli mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar burgan güncelleme gelmiş.Yeni arayüzde on hesap aylık harcama miktarını bulabilen oldumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulamadım ben de hala.
-
On Mobil giriş/ Ortadaki üç çizgi/ Avantajlar Dünyası/ On Plus Detayları Gör/ harcama limiti orada bekliyor ✅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buldum hocam teşekkürler
bir miktar para YKB %47.50 den 32 gün bağlandı.
-
Denizbank 48.5
Bugün ve güncelse şube yazabilir misiniz buradan ya da özelden
On bank ( Burgan) ya da alternatif bank ( vov hesapta ) arta kalan bakiyeyi bir yere atarak faizde değerlendirebiliyor muyuz?
Aynen öyle,
Benim de qnb hesabım var, orada anormal bir kesinti yok. Banka ve aracı kurumların masraflar ve komisyonlar tablolarına da bakılabilir, Menkul kıymet işlemleri başlığı altındaki ücretlere bakılmalı, oradaki tablo ile MKK ücret tarifesi karşılaştırılmalı
MKK Ücret tarifesi: KOMİSYON ESASLARI (Saklama hizmetleri başlığı altında)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 6 Ocak 2025; 13:16:4 > -
faiz hesaplama kısmını gorebildiniz mi (evvelden gunluk -1-3 aylık sekilde gozukuyor ve hesaplanabiliyordu ..)
-
Evet onu göremedimquote:
Orijinalden alıntı: streaminfaiz hesaplama kısmını gorebildiniz mi (evvelden gunluk -1-3 aylık sekilde gozukuyor ve hesaplanabiliyordu ..)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazartesi 3 günlük olarak yatıyor hocam. On hesaba attıysanız yeterli
evet hak veriyorum...ben yanılmışım...1.gün yatırılan para ertesi gün artıyor ve devamı bileşik olarak devam ediyor...yani son günde bileşik getiri alınıyor....ben yeni anladım olayı....tşkler...
-
anadolu pasifli tutarla %52 ye düşürmüş, güya 3ay hoşgeldin faizi oalcaktı.
hoşgeldini düşürmüş o zaman.
pasifi düşünce %49lara geliyor.
Ortak hala %52 sanırım. ama 1milyon limit var.
3. olarak neyi değerlendirmeliyiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X