Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4292. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü6 Mobil
5 sn
87.352
Cevap
2.022
Favori
7.644.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42904291429242934294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pasif bakiye yok. EFT ücretsiz. İstediğin bankamatikten istediğin kadar ücret ödemeden para çek. Daha ne olsun.

• Aracımı satma aşamasındayım yaklaşık elime 1.100.000 TL civarı bir para geçecek Mayıs-Haziran ayına kadar araba almayı planlamıyorum elimde ki parayı faize yatırmak mantıklı olur mu?

• Zippo34 kullanıcısına yanıt

faizler düşecek hocam sinyaller verildi üstüne baz puanda düşüldü , uzun dönem 6 ay bulunan %50 civarı yüksek orandan bağlanabilir ytd.

• Bu faizler düşüyor da, market fiyatları niye hiç düşmüyor,hani enflasyon düşüyorsa marketlerinde düşmesi gerekmiyor mu?..hani iyiye gidiyordu ekonomi..ulan herşeyleri yalan dolan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ocak 2025; 10:53:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Enflasyonun düşmesi demek fiyatların yükselme hızının düşmedi demek yani yine yükseliyor ama az yükseliyor

enflasyon tek haneye düşmediği sürece fiyat artışı durmayacak (2050 türkiye galaktik imparatorluğu)

tam tersine faizler indiği için fiyat artış eğilimleri daha da artıyor yani enflasyon azmaya başlıyor

reisin dediği gibi "faizlerle beraber enflasyon da inecek" kafasıyla enflasyon %30'un altını göremez (tüik)

powell denen manyak herif faizleri 500 bp yaptı, enflasyon 300'e düştüğünde anca indirime başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 7 Ocak 2025; 10:52:44 >
    hocam o dediğin eksi enflasyon, onun da olabilmesi için malum şahıs ve çevresinin cukkaladıklarını ülkeye iade etmesiyle olur.

deflasyon mu var denildi size ki fiyatlar düşsün?

• evet beklenen oldu ve burger faizleri 53 e çıkardı onplusla..yılbaşı öncesi olanı yine yaptı..sanırım her müşteriye yapıldı..harcama yapanlar yine yolda kaldı.. :))

• reko kullanıcısına yanıt
    Yoo oran 45 bende hâlâ , yöntem bilen varsa yazsın dm'den bi zahmet..

Anadolu 3 puan birden düşürmüş, abartmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Ocak 2025; 11:18:15 >
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt

Sadece günlük sat -al yapman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Amannn dikkat. Sat-al yapmadan önce orana bakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt

Evet

• reko kullanıcısına yanıt
    Verse ne olacak çalışan uygulamayı bozdular.

• Burger ❌
    Burgan On ✅
    Arkadaşlar burger denmesini anlamıyorum burada bilmeyen arkadaşlar da olabilir burgan yazmak yada direkt on yazmak çok mu zor? Bankanın adını bilerek yanlış yazmanın amacı nedir? Öğrenmek isterim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 7 Ocak 2025; 12:23:8 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Çünkü Burger diyince anlamıyorsa bu forumun sakini değildir, geçerken uğramıştır😀

neden takıldın hocam buna ? her okuduğumda bir tebessüm katıyor, bırak kalsın öyle...

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

sorma yeni uygulama berbat olmuş on günlük bende 53 ocak ve subat ayına özel yazmış herhangi bir harcamada yapmadım..parayı çekmiştim 3 ocakta sanırım ona özel yapmışlar...kardeşimede gelmiş bende herhese gelmiştir dedim ama kişiye özelde yapmış oalbilirler yılbaşından önceki gibi değil yani..

burger birazda bankayı ti ye almak için kullanıyoruz nedeni de saçma sapan kararlar alıp müşterilerini yorabiliyor bugunku olay gibi..on plusı bazen bazı kişilere (ben dahil) harcama yapmadan açması gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Ocak 2025; 13:1:3 >
  • Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

bende burgan uzun süredir güncellemedi unuttular sanırım beni :) ilk hesap açtıgımda yüzde 57 lerden 3 ay gibi bi süre hoşgeldin faizi kullanmıştım sonrasında bende hep 45 de sabit kaldı..

• 
Sayfa: önceki 42904291429242934294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.