günlük bileşik ortalama en kötü performansta bile %60lara tekabül eder. parayı anında kullanabilmek yani kilitsiz bir fon tutmak her zaman avantajlıdır. aylık bağlamayı hiç düşünmedim düşünmemde. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4294. sayfa)
-
-
şuan düşük rakamlar için ortak zirvede. nkolay 50-51 lere çekerse belki rekabet eder bugün aradılar ortaktan bahsettim iyice bakalım aldılar notlarını çalışma yapacaklarmı bekleyip görelim. onmobil hikaye o kadar harcama vs ile uğraşmak mantıksız zaten
-
Tam 499999 lira için on plus şuan yüzde 49.82 ye geliyor. Bence artık çok bir manası kalmadı. Nkolay yüzde 50 yapsa herkes taşınır o tarafa. Pasif masif artık can sıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
250 bin için de 50.35 e geliyor on plus
Nkolay 48i 46yapmasin da 50ler artık hayal gibi bişey oldu. Artık herkes düşüş yönünde pozisyonunu alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nkolay genelde bu durumlarda bir atraksiyon yapıyor. Umarım yükseltir
nkolayda düne kadar bonoya 120 küsür günlük vade verirken bugün 6 günlük vadenin üstüne çıkamadım. günlük sat al yaparken vade gününden darbe yeme ihtimali de var. yarın gidip faizi indirmeseler bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 7 Ocak 2025; 18:54:52 > -
benden duymuş olma ama düşürecek.
Ne zaman yarin mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düşürsün abi kimseye gönül bağımız yok 👍
Arkadaşlar,
1.8 K tl civarı altınım var üç aydır çok yatay seyrediyor bu sürede vadeye koysaydım 200 bin civarı getirisi olurdu
Sizce bozdurup 3 ay boyunca günlükte teb deki hoşgeldin faizine koymak mantıklı mı şuan yüzde 53 veriyor
O dediğiniz hesap o oranı 30 gün boyunca veriyor yalnız bunu hesaba katın
Hocam bende 123 güne %48 verince koydum ama bu oran hep sabitmi?
Hoşgeldini çok düşürürler mi ki 53 51 yada 50 olur sanırım yeni hesap açanlara 90 gün boyunca hoşgeldin veriyormuş
Sizce mantıklı mı altından geçmek
123 gün bonoyu bozmazsanız sabit evet , fakat bozup alırsanız yeni vade ve oranlar geçerlidir
Bonoyu bozmadan tutarsanızda basit faiz alırsınız bileşik almazsınız gerçi tutar çok yüksek olmadığı çok fark olmuyor
Faiz düşüş yönünde olduğu için bağladım birde parça olarakda bozabiliyoruz günlük faiz gibi tek eksiği üstüne eklenmiyor basit faiz yani.
Arayıp bende isteyeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün on’dan parayı fibaya aktarmıştım yarın geri atayım 53’e çekmişler yalnız pasif tutarı çok fazla. 2 milyona kadar anadoluda tutuyorum kalan 500 bine sanırım en mantıklısı on görünüyor.
Anadolu 2 milyona kadar 90.000 pasif tutuyor bu tutar on’da 150.000 TL.
Hocam tebde hesabım yok. Mesela bugün hesap açsam hemen o 30 günlük hosgeldin faizi başlar mı ? Sadece vadesiz hesap açacağım. Marifetli hesabı 15 gün sonra açacağım. Boşuna yüksek faizden olmiyim 15 gün sonra açayım komple hesap öyleyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 7 Ocak 2025; 21:4:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin durumdan bağımsız olarak belirtmek isterim ki odea ve teb %53 gecelik faizde pasif bakiye istiyor.
benden 2,4 milyon lira için 200 bin tl pasif bakiye istediler bu da %8 den fazla kayıp anlamına gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X