Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4294. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
87.358
Cevap
2.022
Favori
7.645.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42924293429442954296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

günlük bileşik ortalama en kötü performansta bile %60lara tekabül eder. parayı anında kullanabilmek yani kilitsiz bir fon tutmak her zaman avantajlıdır. aylık bağlamayı hiç düşünmedim düşünmemde.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

şuan düşük rakamlar için ortak zirvede. nkolay 50-51 lere çekerse belki rekabet eder bugün aradılar ortaktan bahsettim iyice bakalım aldılar notlarını çalışma yapacaklarmı bekleyip görelim. onmobil hikaye o kadar harcama vs ile uğraşmak mantıksız zaten

• Tam 499999 lira için on plus şuan yüzde 49.82 ye geliyor. Bence artık çok bir manası kalmadı. Nkolay yüzde 50 yapsa herkes taşınır o tarafa. Pasif masif artık can sıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 250 bin için de 50.35 e geliyor on plus

• rush10 R kullanıcısına yanıt

Nkolay 48i 46yapmasin da 50ler artık hayal gibi bişey oldu. Artık herkes düşüş yönünde pozisyonunu alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Nkolay genelde bu durumlarda bir atraksiyon yapıyor. Umarım yükseltir

• nkolayda düne kadar bonoya 120 küsür günlük vade verirken bugün 6 günlük vadenin üstüne çıkamadım. günlük sat al yaparken vade gününden darbe yeme ihtimali de var. yarın gidip faizi indirmeseler bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 7 Ocak 2025; 18:54:52 >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    benden duymuş olma ama düşürecek.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Ne zaman yarin mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Düşürsün abi kimseye gönül bağımız yok 👍

• Arkadaşlar,
    1.8 K tl civarı altınım var üç aydır çok yatay seyrediyor bu sürede vadeye koysaydım 200 bin civarı getirisi olurdu
    Sizce bozdurup 3 ay boyunca günlükte teb deki hoşgeldin faizine koymak mantıklı mı şuan yüzde 53 veriyor

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

O dediğiniz hesap o oranı 30 gün boyunca veriyor yalnız bunu hesaba katın

• b9y7e4 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 123 güne %48 verince koydum ama bu oran hep sabitmi?

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldini çok düşürürler mi ki 53 51 yada 50 olur sanırım yeni hesap açanlara 90 gün boyunca hoşgeldin veriyormuş
    Sizce mantıklı mı altından geçmek

• mburak32 kullanıcısına yanıt
    123 gün bonoyu bozmazsanız sabit evet , fakat bozup alırsanız yeni vade ve oranlar geçerlidir
    Bonoyu bozmadan tutarsanızda basit faiz alırsınız bileşik almazsınız gerçi tutar çok yüksek olmadığı çok fark olmuyor

• samtln S kullanıcısına yanıt
    Faiz düşüş yönünde olduğu için bağladım birde parça olarakda bozabiliyoruz günlük faiz gibi tek eksiği üstüne eklenmiyor basit faiz yani.

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Arayıp bende isteyeyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün on’dan parayı fibaya aktarmıştım yarın geri atayım 53’e çekmişler yalnız pasif tutarı çok fazla. 2 milyona kadar anadoluda tutuyorum kalan 500 bine sanırım en mantıklısı on görünüyor.

Anadolu 2 milyona kadar 90.000 pasif tutuyor bu tutar on’da 150.000 TL.

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Hocam tebde hesabım yok. Mesela bugün hesap açsam hemen o 30 günlük hosgeldin faizi başlar mı ? Sadece vadesiz hesap açacağım. Marifetli hesabı 15 gün sonra açacağım. Boşuna yüksek faizden olmiyim 15 gün sonra açayım komple hesap öyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 7 Ocak 2025; 21:4:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

sizin durumdan bağımsız olarak belirtmek isterim ki odea ve teb %53 gecelik faizde pasif bakiye istiyor.

benden 2,4 milyon lira için 200 bin tl pasif bakiye istediler bu da %8 den fazla kayıp anlamına gelir.

• 
Sayfa: önceki 42924293429442954296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.