aslında biraz da şu yüzden soruyorum, zengin semtlerindeki şubelerin faiz oranıyla ortahalli semtlerdeki şubelerin faiz oranı değişkenlik gösteriyor mu diye. çünkü biri iş yerinin açtırdığı zengin semtte yer alan şubeye bağlı diğeri ilk açtırdığım ortahalli semtteki bir şube. merak ettim ben de. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4296. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
@kenny5;
Bu değer günlük ortalamasının 1 haftalık değerleri ile yıllık oluşturulmuş değerler. GPZ bu hafta ilk kez işlem görmüş ve değeri ona göre hesaplandığı için bu kadar yüksek gözüküyor.
Bir nokta daha var o da minimum alış 2M TRY.
-
hsbc ıle bugun hoşgeldın faızı bıttı.
45 gün tekrar hoşgeldin alabildim ama nasıl ?
1.9m için
490 bin fon aldırdı hsbc fon .
gerisini mevduata bagladı dunluk
%51 şeklinde 45 gün daha böle denıycez bakalm
-
Anladım hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Hsbc nin fon aldırdırdığı hesapta, vade sonunda yok efendim fon düşük kaldı vs. Vade sonunda alacağın miktarı etkiliyor mu yosa %51 den bağlanırsa ber türlü o faizialıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizbank yıllık ama ayda 1 ödemelı yuzfe 43 ten faizi var stopajda 5 .su an için aylık 46 bs lerden daha hesaplı .ızundönemli faizlerin düşeceği stıpajın artacağı bit ortamda hem düşük stopaj hem bileşik faiz avantajı ve 43 oranlar avantajlı duruyor gibi .tabi ustatlat ne der bilemem .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 8 Ocak 2025; 19:41:14 >
Aradığınız anda hazinenin ihtiyacına göre, paranın büyüklüğüne göre ve tabii ki müşteriye göre değişebilir. Müşteri temsilcisinin becerisine göre de değişir. Yani semt etkili olabilir ama ortahallide illa düşük olacak diye bir şey yok.
-
Garanti %47 veriyor bugün bildirim geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
5 m üzeri güzel oran alan varmı vakıf falan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun bazı ppf lerin 51-52-53-55 gibi getirileri oldu. Onlarda kalmanda fayda var gibi çok özel fiyat gelmedikçe.
-
yalnız aylık %10 stopajlı 46, yıllık %5 stopajlı 43 ten şu anda fazla getiri sağlıyor.
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi burgan bank uygulamasını yaklaşık 4 gün önce güncelledi ve yeni uygulamada birçok sorunla karşılaştım.
Düzgün giden uygulamayı mahfetmişler tamamen.
Bu arada aylık 7.500 tl lik harcama limitini harcama yaptıkca belirten tablo da ortadan kaybolmuş uygulamadan yada ben bulamadım...
Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı acaba?
-
Hayır ben 3gun sonra hepsini sattım kalan zamanda da sorun yaşamadım faiz oranı konusunda bitene kadar.Ama şu anda 50ye düşmüş hsbc hoşgeldin, bilginiz olsun
Bu ürünün ismi nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
On Mobil giriş/ Ortadaki üç çizgi/ Avantajlar Dünyası/ On Plus Detayları Gör/ harcama limitiquote:
Orijinalden alıntı: mckoyArkadaşlar bildiğiniz gibi burgan bank uygulamasını yaklaşık 4 gün önce güncelledi ve yeni uygulamada birçok sorunla karşılaştım.
Düzgün giden uygulamayı mahfetmişler tamamen.
Bu arada aylık 7.500 tl lik harcama limitini harcama yaptıkca belirten tablo da ortadan kaybolmuş uygulamadan yada ben bulamadım...
Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı acaba?
@Can851
Teşekkürler...
-
www.denizbank.com
Ara Dönem Ödemeli Hesap | DenizBankhttps://www.denizbank.com/hesap/ara-donem-odemeli-mevduat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi ppf miş genelde 47-48 oran veriyorda hepsi
Günlük bazda aylığa vurunca yüksek çıkıyor, tabi her zaman günlük yüksek vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X