Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
87.353
Cevap
2.022
Favori
7.645.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42954296429742984299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dervol D kullanıcısına yanıt

kampanyasında böyle bir ibare var. acaba sabit yüzde 43 ile başlatıp faiz ödeme dönemlerinde 43'ten yukarı artırarak mı mevduatı işletecek? bir de ara dönemlerde tutarın üzerine para ekleme diye bir madde de göremedim. hem faiz gelirini vadesize aktarıp hem de tutar ekletmiyorsa, faizi ara dönemlerde ufak artırsa bile gittikçe miktar küçüleceği için bir anlamı olmayacak sanırım. kampanyanın detayına ulaşan olursa daha net anlamış oluruz.

https://www.denizbank.com/hesap/ara-donem-odemeli-mevduat?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Hsbc modern hesap cuma günü sona eriyor. %50 ye düşürmüşler faizi. %25 fon şartıyla uzatabilirim. 1.600 milyon %25 400 bin fona ayırmak biraz düşündürdü beni. Anadolu bank 1.600 milyon için 90 bin pasif şeklinde %52 den yapabiliyorum 90 gün ama orada da faizler düştüğünde %52'nin düşeceğini belirttiler. Bileşik getiri modern hesaptaki gibi burada yok. Çok kafam karıştı açıkcası. sabit veren bir yer arıyorum %50 ve üstü oranda. Önerilerinize açığım. teb ve ing de daha önceden hesabım var oralardan alamıyorum bu oranı.

• sprhawk S kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursanız banada bilgi verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ortak’ta olan 1 milyon TL’ye kadar pasif bakiyesiz %52 faiz oranı çok iyi. Kalan 600 bin için yine alternatif bir yol gerekiyor. Ailenizden biri falan olabilir belki.

Benim de Pazartesi günü Modern Hesap süresi doluyor ve kara kara düşünmekteyim. Hesabı hep üst limitte (2 milyon TL) tutuyordum. Dün görüştüğüm şube yetkilisi bana da "%25 fon şartı ile uzatabiliyoruz" dedi.

Fon almak istemiyorum, alınacak fonun getirisi %40 gibi olsa toplam faiz oranı zaten %47-48lere düşüyor.

Şöyle bir şey düşünüyorum, belki bugün siz deneyebilirsiniz:

Sizin tutarınıza göre:

1. 1.6 milyon TL'nin 1 milyon TL'sini (ve ya daha fazlasını) kısa süreliğine başka bir bankaya çekmek.
    2. Kalan 600bin TL için müşteri temsilcisi ile görüşmek.
    3. 600bin TL'nin %25'i ile (150.000 TL) fon şartını sağlayıp hesabın süresini uzatmak.
    4. 1 milyon TL'yi tekrar Modern hesaba transfer edip yüksek tutar için faiz almaya devam etmek.

Bence denemekte fayda var. Tabi HSBC'nin belli tutar altındakini hiç uzatmama gibi bir kararı da olabilir.

Agustosdan beri açtığım 5 farklı hesabım var o zamanlar faiz %48 di şimdi %43 oldu.
    Avantajı: aylık ödeme olduğu için nakit akışı sağlar, stopaj avantajı var aylık eşleniği %45 oluyor, sabit faizden 1 yıl mevduat bağlamış olursunuz.
    Dezavantajı: eğer paraya ihtiyacınız olup bozarsanız önceki verdiği bütün faizleri kesip anaparayı öyle verir o yüzden 1 yıl kullanmıcağınız parayı bağlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersincoo -- 9 Ocak 2025; 11:54:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben o yızde 25 lilk fonu 1 hafta sonra bozdum.bir şey fark etmedi yani bloke vs koymuyorlar.zaten hesaba o faizi (modern hesap)tanımlıyorlar.en fazla ne olur fonu hesabında göremezlerse faizi düşürürler ki yapacaklarını sanmıyorum.olaki faizi de düşürrülerse o modern hesaptaki bakiyemide çekerim .

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

ortak?

%25 fon karşılığı uzatma işini hangi tarihte yapmıştınız? Su an hala 45 günlük dönem içindemisiniz? Fon bozma işlemi üzerinde kaç gün geçti ? cevaplayabilirseniz sevinirim.

• Kullanmadığım bir kredi kartı limitim var. Bunu nakte çevirip vadelide değerlendirmek istiyorum. En kolay, zahmetsiz yolu nedir acaba? Var mı bilgisi olan? DM'den de ulaşabilirsiniz. Teşekkürler...

• 180 gün için en yüksek faizi nereden alabiliriz?

• compas C kullanıcısına yanıt

yok 53 demiştin diye hatırlıyorum yoksa 49 u biliyorum

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu bankalar neden direk mevduat faizini yükseltmiyor zorla fon aldırmaya çalışıyor acaba? Karları varmı bu işten arkadaşlar? Güncel en yüksek 90 gün veren neresi var bilen varmı? Bilindik bankalar anlaşmış gibi 46 veriyor max

Hsbc de hesabım var hoşgeldin yapmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 9 Ocak 2025; 12:46:31 >
  • Hsbc alt limiti 20 binden 30 bine çıkıyormuş, net faizde Anadolubank önde sanırım, hsbc modern hesap hoşgeldin faizini %50’ye düşürmüş.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum pek, resmi bankaları önermek daha doğru olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 9 Ocak 2025; 12:44:38 >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Hoş geldin yapıyorlar. Fon alım şartının olduğuna dair bir uygulama var ancak ilk açışta fon alır da ertesi günü fonları satarsan bana göre faizde bir değişim olmaz. Ancak bu fikir bana ait başkasını bağlamaz. Deneme yapmadım. Bir yorum yaptım. 30.000 TL bakiyede bırakmak şartı yeni modern hesap açılanlara uygulanır.45 gün dolmamışsa eski faiz işler ve bakiyede tutulacak para 20.000 TL dir .faiz 53 tü. indirdiklerini okudum.

• İyi günler,

İng hoşgeldin oranı 5 gün sonra bitecek. 30 gün daha uzatmak için yatırım fonu almalısınız diyorlar. Diyelim ki aldık ve 3 gün sonra sattık. Hoşgeldin oranı satıştan sonra bitiyor mu 30 gün süre devam ediyor mu. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

• Gün içinde oran değistiriyor adiler.süpürme harekatı var bir yerlere sürüyorlar borsayı yuksekten çakacaklar millete

• 
Sayfa: önceki 42954296429742984299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.