< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4298. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu konuyu bugün HSBC müşteri temsilcimle konuştum. %25'lik fonu iki, üç gün sonra satsam bile herhangi bir yaptırımları yok vade gününe kadar faiz neyse devam eder dedi. Ama dolduktan sonra bir daha o rakamı alamazsın dedi. Ufakta bir ipucu verdi, son 2-3 gün tekrar fon al dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprhawk -- 9 Ocak 2025; 13:35:24 > -
Hsbc 10 milyon üzerine 49 veriyormuş aylıkta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ddkkm vadesi gelmişti. artık dolardan TL ye döndük, 3 ay yüzde 50 den bağladık. Hadi hayırlısı.
hangi banka?
-
50 ve üstü veren banka var mı ? Fon vs ugrasmak istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
50 ve üstü veren banka var mı ? Fon vs ugrasmak istemiyorumhoşgeldin dışında 50 üstü ve pasif bakiyesiz veren olmaz.
-
https://forum.donanimhaber.com/ortakapp-gunluk-55-faiz--159828160
-
ortak hesaplarım dolu,
anadolu da dolu,
elimed şu an 100bin var p.tesiye kadar kullanmayacağım, hızlıca başka nereye atabilirim şu anda?
Saat de geçiyor galiba
-
getirfinans %50
-
saat kaça kadar hocam,
heryerde hesabım var ama getirde yok yeni müşteri olucam zaman varsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mserkanturkelgetirfinans %50
pasif var mıydı?
veya
yeni müşteriye extra birşey?
müşteri oluyorum şu an.
referans varsa alabilirim sizden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Ocak 2025; 14:47:8 > -
https://forum.donanimhaber.com/getir-finans-52-gunluk-faiz-aidatsiz-kk-350-getirpara--159673631
konusu forumda zaten var hocam incelemeni önerrim pasif var maalesef.
Güncel %50
Getir finans açıldı.
Günlük vadeli %52 (2 milyona kadar) *Güncel 50%
Aidatsız kredi kartı (maxiumum kart özellikli)
İlk harcamada 350 getirpara *bitti
Getir'den yapılacak alışverişlerde %5 getirpara *10% oldu.
Havale - eft ücretsiz.
GETİR UYGULAMANIZI GÜNCELLEYİNİZ (getir finans sekmesi gelecektir)
-
teşekkürler hocam inceliyim.
zaman yetmeyecek gibi geldi,
Nkolay %48 bono aldım, p.tesiye satarım sanırım.
Nkolay günlükten farkı, bileşik faiz olmadan ama pasif de olmadan p.tesiye kadar %48 işleyecek orası?
-
Vakıfbank
Nkolay'a en fazla 1 milyon yatırabiliyoruz. 2 milyon olsa hep orada kalırdım şahsen.
-
Verdiği ipucunun bir anlamı yok. Hoşgeldin süresi 2 x 45 günden fazla uzatılamıyor. Yani Modern Hesap ilk açıldığında 45 gün, sonra da fon alımıyla ikinci 45 gün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 9 Ocak 2025; 17:12:17 > -
Arkadaşlar hoşgeldin oranını uzatmak için fon almaya yönlendiren bankalar aslında size iyilik yapıyor. Biraz zamanınızı ayırıp fon olayını araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sadece PPF’lerden bahsetmiyorum, genel olarak fonları araştırıp fikir edinin. Emin olun neden mevduat kovalayıp bankaların abukluklarıyla zaman kaybettim diye kendinize kızacaksınız. Ben şu anda HSBC %53’ten yararlanıyor olmama rağmen vadelide tutmuyorum. Pasifi 30.000 TL’ye çıkaracaklarmış zaten. Tüm bankalar habire bir yerlerden kırpıp duruyor.
Sağolun bilgiler için. Peki nasıl bir başlangıç yapmamızı önerirsiniz? Çoğumuz yabancı. Bilsek ve güvensek biz de o şekilde ilerleriz. Belki bu şekilde bizlere vesile olursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X