Hesabin açıldığı tarih önemli değil. mevduati hangi tarihte kac gunluk/ aylık/yıllık yaptığın önemli . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4368. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Alternatif bank da 4 tane fatura otm. ödeme talimatı verirseniz günlük faiz 49% oluyor VOV hesap. Tavsiye ederim uzun süredir kullanıyorum.
-
Türkiye’de enflasyon düşmez, maliye bakanı yumruğu masaya vuramadı kamuda tasarruf yok. Ben niye vekilin keyfi cezasını ödeyim, artık paramızı dolar olarak arttırma derdindeyi enflasyonu geçtik. Türkiye iflas etmiş bir ülke millet daha 2-3 sene sonra eskiye döneriz sanıyor, sistem bozuldu çeyrek asırda zor düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
48 hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef size katılıyorum. Dolar bazında bile ülkelerin enflasyon mücadelesi varken Türkiye bu noktada çok dezavantajlı bir ülke haline geldi. Kazancın çoğunu sistemin başındakilere veriyoruz.
-
Getir finans pasif bakiyeler değişiyormuş bildirim geldi şimdi
ne yapmış bakiyeleri
-
Şu an böyle görünüyor ama bildirim değişecek şeklindeydi sanırım bunlar güncel mi eski hali mi bilemiyorum
-
Hocam teşekkür ederim. Tekrar aradım aciliyeti var dedim, temsilcimin numarasını verdiler. 2 talimat daha verdim tekrar uzattım, 50 den bağlandı. 2. Kere uzatmış oldum buradan ilgilenen arkadaşlar varsa iki defa arasınlar. Anadolubank .
Güvenilirlik açısından hangi bankayı önerirsiniz?
Bunlar pazartesi değişecek pasif bakiyeler artacak fibanbank neyse getirfinasta aynı bakiyeler olacak fibabank pasifleri 3 hafta önce arttırmıştı
Evet öyleymiş ortak o konuda iyi pasif bakiye falan yok
ilk 90 gün bitim tarihi uygulamada görünüyor mu?
Hsbc modern hesap yeniden tanimlamiyor. Peder beyin üzerine açsam ,, kendi numaram olmuyormuş ama kendi telefonumdan uygulamayı kurmakla hesabı yönetebilir miyim? Bilen arkadasim var mi. Yüzde 46 veren yok hsbc mecbur kaldik
Anadolu bank bazı tutarlarda 46.20 gibi oranlar veriyor.
internet şubede gözükür uygulamada gözükmüyor
-
İng 50 ile başlattı 48 e düşürdü 🙁 faiz inince
1 kere uzattım 4 Mart'ta bitiyor sonrasında da uzatmak istiyorum kabul ederler mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
getir finans 2m eft limiti yok sanırım, limit arttırmak için ne yapmak lazım
ayrıca bir yonetim ve eft ucretide yok degilmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X