Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: troublemakerboy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.591
Cevap
2.025
Favori
7.676.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43684369437043714372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Görüntülü görüşme ile hesap açmak sıkıntılıymış şikayetvar da çok şikayet etmişler bu konuyu siz nasıl hesap açmıştınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    para yüksek olursa alınır bence, deneyenler yazsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    yüksek faiz için görüntülü açın mutlaka, işlemler tamamlandıktan sonra hesabın aktif olmasi nedense uzun sürebiliyor taşımadan bir gün önce açın garanti olsun derim

90 gün renkli hesap için müşteri hizmetleri ile görüşerek muafiyet alınıyor. 90 gün sonrasında ne olacağını deneyimleyen varsa yazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

90 gün bitince müşteri hizmetlerini aradım 2 fatura ödeme talimatına 90 gün daha uzatıldı ve Eft 90 gün daha ücretsiz oldu.

• Günlük faizler daha cazip. Keşke hoş geldin olayı ile uğraşmasakta sabit kalabilsek bir yerde. Ay sonu yeni banka aramaktan sıkıldım.

• arnold34 kullanıcısına yanıt
    50 devam ederse çok iyiymiş. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Usd mevduata nkolay repo harici 4.25 civarı veren başka bankalar var mı?

• arnold34 kullanıcısına yanıt

90 gün faize sabit garantisi de veriyor mu renkli hesap

• Dostlar kolay gelsin bu zamana kadar hep fonda kaldım malum son 1 haftadır fonun tadı kaçtı kendi hesabımla 6 kadar para lazım değil 3 ay için 44 45 teklifleri var neler olabilir hiç bir bakadan hesap açmadım ne Anadolu var ne TEB ne de nkolay hangisini önerirsiniz

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Rwnkli hesap açılış tarihini webde gördüm ancak bitişi bulamadım.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Hayır vermiyor.

• bunlar 30 a falan cekecek herhalde kasım aralık gibi ..55 lerden 41.5 lere geldik ...stopaj da mezar civisi olmus malesef ...az once baktim da 500 bin tl civari icin 3 aylık 50 bin tl civari , stopaj da dusunce 42.5 kaliyor ayda 14 bin tl yapar ...

bu 3-4 ay evvel 51-52 iken faiz, aylık 18-19 bin tl yapiyordu ...neredeyse aylık bazda 3-4 ayda %30 a yakın faiz geliri kaybi olmus .(stopaj 'in 5 lerden 15 lere cıkmasi da cok fena etkiledi tabi olayi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Şubat 2025; 20:5:22 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Faiz işi bitti maalesef hocam, 2024 yılında çok güzel paralar kazandık ama maalesef bitti o iş. Bu kadar riskli bir ekonomik konjonktürde liraya ben de güvenmem artık, geçen sene kara kaşına gözüne değil yağlı dolar faizine kaldık artık o da bitiyor. Şubat 27’de vadem bitiyor ondan sonra bağlamayacağım.

• Faiz düşüşünü hesaplayarak ilk ay için %45,5,ikinci ay %42,5,üçüncü ay %40'ın bileşik faiz getiriyle 92 günlük %44 faiz getirisi kafa kafaya geliyor.

Tabiiki her ay 250 baz yani 2,5 puan faiz düşüşüne göre hesapladım.Bazı aylar daha da fazla düşebilir.Sabitte kalabilir.Ama 92 gün lirada kalmak için çok uzun bir süre.

Kararsız kalmakla birlikte sanırım gene aylık bağlayacağım.Sonuçta bileşik faizde aynı kapıya çıkıyor.En azından 3 ay paranızı bağlamıyorsunuz.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

eger illa faiz degerlendirmek zorunda iseniz mb toplantilari bazi aylar yapilmayacak o aylara gore 1-3-1-3 ay seklinde de gidilebilir ...1+1 ay seklinde bence zarar edersiniz.. mesela mart 5-7 arasinda var toplanti zannedersem subat basinda 1 ay + mart toplanti oncesi 3 ay sonra gene toplanti olmayacak ay 1 sonra gene 3 ay seklinde atıl olan paranizi daha mantıklı degerlendirebilirsiniz dediginiz gibi 3 ay uzun bir süre ama daha az zarar edebilirsiniz diye belirtiyorum .

Bunu detayli olarak hesaplayip taktik olarak uygularsak iyi olur aslinda ...Üyemizin dedigi gibi 1+1 seklinde mi yoksa 1+3.... seklinde mi daha mantıklı olurdu keza bende bu yili faizle devam etmeyi planliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Şubat 2025; 21:10:23 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

İşte tam olarak bu belirsizlik ortamında,önümüzü göremediğimiz için hesap,kitap işleri yapıyoruz.Aylık olarak bağladığımızda her ay sonu ana paraya faiz eklendiği için,her ay 2,5 faiz düşüşü olsa bile kafa kafaya geliyor bileşik faizle.Dediğiniz gibi bazı aylarda toplantı olmuyor M.b'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

eger illa faiz degerlendirmek zorunda iseniz mb toplantilari bazi aylar yapilmayacak o aylara gore 1-3-1-3 ay seklinde de gidilebilir ...1+1 ay seklinde bence zarar edersiniz.. mesela mart 5-7 arasinda var toplanti zannedersem subat basinda 1 ay + mart toplanti oncesi 3 ay sonra gene toplanti olmayacak ay 1 sonra gene 3 ay seklinde atıl olan paranizi daha mantıklı degerlendirebilirsiniz dediginiz gibi 3 ay uzun bir süre ama daha az zarar edebilirsiniz diye belirtiyorum .

Bunu detayli olarak hesaplayip taktik olarak uygularsak iyi olur aslinda ...Üyemizin dedigi gibi 1+1 seklinde mi yoksa 1+3.... seklinde mi daha mantıklı olurdu keza bende bu yili faizle devam etmeyi planliyorum ..

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

• Turcopolo kullanıcısına yanıt

Şu hiper enflasyon karşısında zarar etmeyen yoktur.Kimisinin az erimiştir.Kimisinin çok.

Asgari ücretliye,memura,emekliye cücük kadar zam yaptılar.

Oda zaten ay sonu maaşını alana kadar eridi.

Lira da kalmayacağım demişsiniz merak ettim.Hangi yatırım enstümanında değerlendirmeyi düşünüyorsunuz.Zira bende uzun vade de lirada kalmayı düşünmüyorum.

• N Kolay’da Bono faizini %44’e düşürmüşler.

• 
Sayfa: önceki 43684369437043714372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.