burgan on eft ücretlimi oldu |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4369. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hayır on mobilde ücretsiz diğer kanallarda ücret var
-
vakıf, halk, ziraat. Devlet bankaları. ATM'leri de ortak - ücretsiz işlem.
-
Teşekkür ederim. Konuyu okuyunca adını duymadığım birçok banka gördüm. Oranları iyi yalnız güvenli mi diye düşündüm.quote:
Orijinalden alıntı: debianmrvakıf, halk, ziraat. Devlet bankaları. ATM'leri de ortak - ücretsiz işlem.
Bir de şunu sorayım. Düz altın hesabına göre altına bağlı kur korumalı hesabın bir eksisi var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 milyon üstü eft için Fibabank şubesine gidip dilekçe vermek gerekiyormuş müşteri hizmetleri öyle söyledi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri temsilcinize ulaşın mail talimatı ile de şubeye gitmeden gerçekleştiriliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin dediğin Fibabank müşterisi olanlar için geçerli Fibabank hesabı olmayıpta sadece getirfinans hesabı olan eft limiti yükseltmek için Fibabank şubesine gidip dilekçe vermesi gerekiyor
benım fiba kiraz hesabım vardı eskiden, hala girebiliyorum
telefonla müş.temsilcisine ulaşmak yeterli o zaman
-
Aynen bi görüşün sonucu buraya yazın size zahmet
Ev alırken fibabank benide çok uğraştırdı parça parça zor kurtarmıştım parayı günlerce.
-
Anadolubank Renkli hesap şu an 47 den devam ediyorum nasıl sizce başka bir yer aramaya gerek var mı?
-
3 aylık vadeli de
Fibabank %44
Yapı kredi 43,5 veriyor.
1 milyon üstü.
Daha iyi oran varmıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riderman -- 9 Şubat 2025; 0:10:49 >
Bu tür durumlarla hiç uğraşmanız gerek yok temiz bir A4 sayfasına, limit üstü para transfer dilekçesi dolduruyorsunuz. Fiba uygulamasından müşteri temsilciniz ve eposta adresi görünüyor. Müşteri temsilcisi ve fiba çağrı merkezinden aldığınız genel müdürlük mail adresine bu dilekçenin fotoğrafını atıyorsunuz. Dilekçenin altına kimliğinizi de koyarak fotoğraf çekin.
Sonra müşteri temsilcinizi arayıp paranın neden çıkış yapması gerektiğini anlatın, işlem bu kadar.
Banka üst limit uygulayabilir ama sizi kendi paranızla mağdur edemez. BDDK’ya şikayet edebilirsiniz eğer dilekçe işleme alınmaz ise.
ON var 3 milyona kadar 91 güne 45 veriyor.ama arayıp özel oran sorun 43.50 tabela faizini veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 9 Şubat 2025; 12:59:35 >
Teşekkürler
On hesaptan tarih aralığı seçerek 91 gun 45 alabilirsiniz 250 k kadar .direk 3 aylik seçerseniz 43.5 verir .
Eft ücretlimi anadolubankta
Evet maalesef ücretli
hesapta 250bin üstü tutana muafiyet alinabiliyor 90günlük
90 gün sonra yine muafiyet alınabilir mi yoksa artık hep ücretli mi olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X