buraya bir bak |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4379. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Devamlı ara ne oldu diye benim bir gün sonra açıldı oda relefonla arayıp sikistirdim onlara kalsa 2 gün sürer ilginç bı banka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden en yuksek HSBC veriyordu. Faiz 50 iken 1 M ustune 53 veriyordu. Simdi 2 M ustune 45 veriyorsa hic cazip degil. isbank 44,5 Akbank 45 herkese veriyor zaten.
-
Net kazancı düzgün hesaplayan bir site yokmu hala .Bloke bakiye, faizsiz tutar filan kelime oyunları ile uğraşmayalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
faizhesap.neocities.org
Faiz Getirisi Hesaplamahttps://faizhesap.neocities.org/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
teb 48 veriyor 30+30+30 seklinde devam edebiliyorsunuz ..inceleme sansınız oldu mu ?
-
hsbc 2m ustune 43 veriyor, çıktım ben. Sonra premium temsilci arayıp sitem ediyor. Risk 3 fon alacakmışız, getirisi çokmuş. Geçen hafta full eksi yazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 13 Şubat 2025; 14:7:46 > -
-
%15 cok ciddi bir kesinti malesef ..buyuk miktarlar ve uzun vade icin dusunurseniz cok daha can yakıyordur tabi
-
Hiç bir riske girmeden etliye sütlüye karışmadan tüm getiri araçlarından %15 vergi almak çok güzel iş valla. Eksi yazan fonların %15 zararını da karşılasınlar o zaman.
-
15 normal değilmi kdv 20, kira gelir vergisi 30 bundan yukarı çıkmasa bari
-
Kâr üzerinden %15.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbiri normal değil
FONLARI İLK AÇILIŞDA ALIP SONRADN ÇIKARSAN FAİZDE VE HESAPDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADINA DAİR BİR DÜŞÜNCEM VAR. DOĞRU OLDUĞUNU ZANNEDİYORUM. Bir DE SÖYLEDİĞİ FONU ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. İSTEDİĞİNİ ALABİLİRSİN. VEYA ALIP SATABİLRSİN FAİZ DE YUKARIDA DEĞİNDİĞİM GİBİ AYNI FAİZE DEVAM ETMESİ İHTİMALİ KESİN GİBİ DENEBEBİLİR.öNEMLİ OLAN MODER HESABIN BAKİYESİ VE FAİZ İŞLEYECEK MİKTARIN ALTINA YANİ 2 MİLYONUN ALTIN DÜŞMEMEK. KISACA EKİDEN CAZİPDİ ŞİMDİ DEĞİL.
-
Erken faiz indirimi ve stopaj artışı döviz almaya ve fiziki altına yönlendirdi çoğu kesimi pozisyon bu şekilde yer alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adı stopaj gibi havalı olunca, aldıkları verginin %50 artması göze batmıyor zaar.
Nerdeyse teşekkür edecekler bide
yakışır, ne de olsa türkiye yüzyılı .
gerçi türkiye ile yüzyılı kelimeleri arasına "vergi" kelimesi cuk otururmuş..
-
Oturduğun yerden hicbirsey yapmadan kazandigin paradan yuzde 15 stopaj kesiliyor. Esnaf olup kazancindan yuzde 20 vergi kesiliyor. herseye sikayet etmeye alışmışsınız. Faiz yukselir ekonomi cok kötü faiz iner ekonomi dahada kötüye gidiyor dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esnafta ne vergi veriyor ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X