Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4376. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 24 Misafir (9 Mobil) - 20 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
87.523
Cevap
2.026
Favori
7.667.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43734374437543764377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önceden Marifetli Hesap kullanmıyordum, bunu açtım. Marifetli Hesap sahibi olana hoş geldin faizi vermiyor. Hesap boşa kapanmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Girilen meslek bilgisine, işlem hacmi sorularına ve hesaptaki hareketlere bakıyorlar. Öğrenci müşterinin hesabına 1 milyon TL girerse eve Mehmet Şimşek bile gelir. Doktor veya mühendis girili, ayda 50-100 bin TL hareketi olan birisi için çok sorun yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 11 Şubat 2025; 16:49:40 >
  • Arkadaşlar şu anda günlük olarak nereyi kullanmak daha mantıklı oluyor? Herhangi bir günlük hesap mı daha mantıklı yoksa PPF tarafı mı?

• Maxumum mobil uygulamasına dün akşamdan beri giremiyorum.”Teknik nedenlerden dolayı hizmet veremiyoruz “ diyor.İşcep hesabına girerken diğeri açılmıyor.Sizde var mı sorun ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turkelvis kullanıcısına yanıt

denız en komık yanı

sızın adınıza ıyı nıyetle karar alabılmelerı..

mısal vade gunu.. acarken yenılenmesın vade..vadesıze aktarılsın secmıssınız.. bu onlar ıcın bır durum ıfade etmez

ozel musterı hattı 12 de arar tam 3 kere caldırır sonra pıt 46 oran varken piyasada hıc sormadan 39 dan baglar 1 aylık saat 15 civarı

ararsın acmazlar.. ulasamazsın

sonra ozel hattı ararsın bız mudahale edemeyız kapatamayız hesabı derler..sube yolu gorunur sıze

1 mılyon lımıttır.. ımza ıle ancak 2 mılyon son.. fazla paran varsa uzak durulur denızden kesınlıkle

bu secıl erzan ıyı ayak uydurmuş bu bankaya

• Yapikredi sinirsiz hesap 47 diyor. İşleyis nasil bilgisi olan var mi

• Alierik A kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim problem gözükmüyor.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

pasifsiz 48 neresi hocam?

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

Üst limiti 4 milyon TL ama yaş sınırı var.

https://www.teb.com.tr/global-genc-hesap/

• isbank.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

enpara

• quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

isbank.

enpara

enpara cok kotu durmuyor aslinda ..

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

bir kooperatif pay satışı olacak, iki ortak aldık ama ben sadece parasal ortak oldum, pay diğer kişinin adına kayıtlı noterde vb yerlerde. o yüzden bana sorarlarsa sadece şifaen diyebilirim :)

• Günlük faizi en iyi veren hangisi acaba fiba 47.5 diyor ama doğru mu pek anlayamadım

• Tl yine değer kaybediyor ….

• omer14 kullanıcısına yanıt

Vakıftan taşıdım paramı bunlara,üniversite harcımı yatırdığım 2000'li yıllarda Vakıf çok mimli bir bankaydı devlet bankası olduğu içinmi bilinmez sürekli meşhur sistemleri giderdi.Üni harcı yatırmak için bir sürü sırada bekle sonra sistemleri gitsin bir de onun gelmesini bekle.Onlar bile kendilerini iyi manada epey düzelttiler.

Ama Denizbank tam nato kafa nato mermer çıktı.Bir de özel banka üstelik.Bu beceriksizlik ve yönetim anlayışıyla bu kadar şubeleşmeleri bile mucize.Reklamlarını izlesen çok sorunsuz banka imajı veriyor.Ama gerçekte öyle mi!

• chessmania kullanıcısına yanıt

100 bin pasif bakiye var. 3 milyon da üst limiti var. Eğer belli bir para girişi yaparsan müşteri temsilcisi arıyor hemen zaten fon satmak için  

• Serbest hesap kullanan var mı, tanışma faiz oranı 45 miş.. yalnız eft ücretli herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Şubat 2025; 12:37:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SahiNeT S kullanıcısına yanıt

O kadar param yok hocam maaş giris çıkışı oluyordu aradilar aynen öğrendim saolun bilgi icin

• Ecylnc kullanıcısına yanıt

usd/tl aylık artış %2

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecylnc

Tl yine değer kaybediyor ….

İhracatçılar biraz ağlamaya başladığı için yavaş yavaş salıyorlar kuru.

• 
Sayfa: önceki 43734374437543764377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.