Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ufukvtec , dobermann Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
87.453
Cevap
2.024
Favori
7.659.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43694370437143724373
Sayfaya Git
Git
Giriş

Düzelmiş hocam şimdi girdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar 870.000 TL için en yüksek faiz neresi arkadaşlar? Pasif bakiye olmadan. Gerçi olsa bile yine yüksek faiz versin yeter..

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Benim 1. Uzatma bugün bitti. 43ten ziftlen dedi resmen. Kaldi elleyemedim. 45 ustu yok sanki uzun vade 6ay 43 42.5 ariyorum

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Öncesi:

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

Sonrası:

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
  • MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt

Nkolay bono ama devlet garantili değil.

• .montana. kullanıcısına yanıt

Hocam bu bankalardaki mevduatın devlet garantisi olayı. Ülkenin derin krize girmesi durumundaki olay değil mi? Ben 2-3 aylık bir faiz işine gireceğim.

Bu arada nkolay baktım %44 diyor. Ben zaten Akbank ve Enparadan %45 faizle işlem yapabiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 10 Şubat 2025; 21:35:24 >
  • 48’le bağladığım yüzde 10 stopajlı Nkolay bonolarda kımıldayamıyorum 3 ay günü var Anadolu’da tamamlamam gereken bi tutar var kararsız kaldım 48 garanti ama Anadolu’ya millet bayagı yükşeniyor indirim yada pasif düzenlemesi yapabilir iki arada bi derede kaldım

• MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt

Banka devlet garantisi: Arabanın kaskosu gibi. Topladıkları primle bankada yok olan parayı garanti ediyorlar.

Bu hükümet İşsizlik fonu, yedek akçe , 128 milyar dolar gibi hortumlamıştır belki - bilemem. İki kişilik hesap olursa garanti miktarı iki kat fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debianmr -- 10 Şubat 2025; 21:43:29 >
  • debianmr D kullanıcısına yanıt
    benım 1milyon %46 ile nkolayda idi aklıma sinmedi çektim 110 gün vadesine de vardı.
    sözleşmeleri tam kendilerine göre profesyonel hazırlamışlar. Hak da talep edemeyiz onun icin ppf fonu gibi orayı düşünebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ukk99 U kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle sözde premier musteriyiz 2 ay önce 53 den oran vermek için 40 takla atan mt bugün aramadı bile bende ellemedim yarın bakacağız çaresine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boran729 B kullanıcısına yanıt
    tam anlamadım ama 48 bozulmaz hocam mevcutta hic biri o oranda getirmiyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 10 Şubat 2025; 22:44:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Stopaj dusuk diye , nagativ getiriye razı olmak , tezgah bu iş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43694370437143724373
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.