Vadesiz hesap açınca hemen hoşgeldin süresi başlamıyor sanırsam marifetliyi açtıktan sonra bu süre başlıyor emin olmak için hesap açarken müşteri hizmetleri daha detaylı bilgi verecektir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4295. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nkolay çok uzun zamandır 48 de.Diğer bankalar düşürürken nkolay bono yükseltmez düşürür.Devlet garantisi yok bileşk faiz yok ama yüksek oran da vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa vadede geçilir ama uzun vadede muamma çünkü faiz indirimleri de başladı
Dip not: yatırım tavsiyesi değildir
Anladım hocam nereyi önerirsiniz peki pasifi olmayan yada az olan yüksek faiz veren
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ben biraz klasik ve garanticiyim. vakıftan 48 aldıktan sonra bu ay 47.50 ye ykb ye geçtim.
yeni nesil, kelime oyunu yapan bankaları bir türlü sevemedim.
sadece gecelik faizde getir finans ve enpara kullanmaktayım.
-
Teb marifetli hesap önerirmisiniz %53 hosgeldin faizi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Siz aylık mı vakıf ve ykb yaptınız ve pasifleri yok mu aylıkta
Günlüktemi sadece pasif oluyor musun pek anlamıyorum bu işlerden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu on Plus dedikleri şeyin ben hiç bir artışını göremedim. Burada ismini çok duyuyorum fakat adamlar 7.500 TL harcama istiyor, hadi bunu yapalım verdikleri faizi oranını harcama şartsız veren bir sürü banka varken niye buna geçelim.
1_2 haftaya kadar günlükte 56 oran veriyordu şu an 53 . Bu oran verse devamlı tabi sizin bileceğiniz.
Aynen öyleydi 2 haftaya yakın olmuştur sanırım, bu oran ve pasif bakiye ile üstelik 7500 tl harcama derken can sıkmaya başladı. Ben de sanırım bu ay 7500 TL harcama yapmayacağım. İyice abarttılar bu olayı.
-
en yüksel güncel faiz hangi banka 32 günde
-
Alt limiti olmayan vadede banka var mı mesela 350bin vadeye atiom anadolubank 325i ni işliyor 25bini kalıyor işlemiyor. 350bini komple işlemek istiom oluyor mu öyle alt limit olmadan hepsini işleyen banka var mı ?
Günlükte kesinti yapmayan enpara dışında yok onun da oranı düşük olabilir, şuan aldığınız en iyisi Anadolu bank
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
arkadaşlar bir şey soracağım, aynı bankada farklı 2 şubenin hesabı olduğu zaman, iki şubeden de farklı faiz oranı alabiliyor muyuz?
-
normalde şubeler arası faiz farkı olur, fakat sizin iki hesabınız olsa bile müşteri olarak bağlı olduğunuz asıl şube 1 tane oluyor. Muhtemelen faiz sorduğunuzda ona yönlendirecekler sizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 8 Ocak 2025; 14:50:36 > -
işbankasından oran alan oldu mu
-
Yapı kredi %49 gunluk tanımlamış ama eft ucreti aliyorlar
Zamaninda nuvoya üye olduk oradak yapikrediye aktardilar havale eft ücretsiz olmasi grrekiyor ama onuda kaldirdilar sagolsunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
47 alabildik 32 gün. 3 ay ise 43.5 veriyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X