Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4293. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (2 Mobil) - 23 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87.358
Cevap
2.022
Favori
7.645.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42914292429342944295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bizde bi skntı gözükmüyor

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    acıkıyor olabilir 😄😄

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

sanırım uzun zamandır kullanıyorsunuz benim anlamadıgım kişiye özel yüzde tanımı var galiba canlı yardıma felan yazsam veya telefonla arayıp kendimi hatırlatsam beni de 53 lere çekerler mi aceba :D daha önceki dönemde hiç harcama hedefine felan da ulaşmamıştım. Halbuki kendi işlerine gelir tüm bakiyeyi tekrar burgere çekerdim ama şu aralar herhangi bir işlem yapmadılar bana.

• Düz hesap burganda aylardır bakiye yok, bende de standart oran görünüyor orada.

Onplus sitesinde %53 görünüyor.

• onplusa bir ara basvuru yapılıyordu hesaplarım altından ...53 oranı goremıyenler acaba bu basvuruyu yapmayanlar olabilir mi..bizde böyle birşey çıkmıyor ama belki ilk girenlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Ocak 2025; 14:13:19 >
  • bende de on + 53 gosterio

• reko kullanıcısına yanıt

Vay arkadaş boşuna harcadık demek geçen ay 5k çil çil parayı :) Bu ay da 7500 istiyor vicdansızlar

• Azstek kullanıcısına yanıt

Gayet iyi diye düşünüyorum ve daha iyi günlük alternatifi var mı bilmiyorum. NKolay bono falan karışık işler diye bulaşmadım, anadolubank renkli hesap eft ücreti var, 250K üstü istiyor falan, bir de ortak app var sanırım ama ona da pek güvenemiyorum. Ha ON çok mu güvenli bunların dışında değil tabi ama alıştım kaç aydır, zor geliyor başka bir şeye geçmek. Bir de şu on plus için 7500 istemeseler şahane olacak da...

• Her ay harcama hedefini zaten tuttuyordum.Burgan bize hemde 2 ay torpil geçmiş.Sana özel 2 ay harcama hedefi olmadan faydalanabilirsiniz diyor. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • On pluslı olmazsanız ve 7500 tl harcamazsanız 53 gelmez. On'da günlük faiz herkese aynı. Kişiye özel değil. Hoşgeldin süresi yok. Sadece harcama koşulu var. @mserkanturkel

• bence herkese yapacaklar faizi 45 yada 47 gorenler biraz daha beklesin yakında tanımlanır diye dusunuyorum..on plusta kenara ayırdığı pasif bakiye ile birlikte stopaj hariç %49 kusur gibi bir orana denk geliyor günlük için gayet iyi bir oran bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Ocak 2025; 15:28:44 >
  • on + en son eft saati 17:00 mi

• "üst dilim bakiyeyi hergün transfer ediyorum" demekle neyi kastediyorsunuz. açıklayabilir misiniz,daha mı avantajlı bir işlem?

• misal 499 999 a ertesi gun faiz işliyor pasif bir üst dileme geçmesin diye masrafsız EFT yapılıyor.

• righteous@ kullanıcısına yanıt

Anadolu %52ye düşürmüş,

pasifiyle %49 lara düşüyor.

Ortak %52 pasifsiz.

Nkolay %48 bono

ONmobili saymıyorum o dediği şeylerle uğraşamam.

Yanlışım var mı ? başka şu anda iyi olan var mı? not hsbc hosgeldinleri filan yedim bitirdim daha önce)

• dekonline kullanıcısına yanıt

hocam

onplus 49,82ye geliyor on plus ile 500bine kadar - yazmış bir arkadaş , bir sürü şarttan sonra oran buysa

bi de şartlar filan olunca soğudum.

zaten bir ton bankada müşteri oluyoruz bir de programlarına girip uğraşmayayım dedim.

• Faiz indirimi olmazsa ve stopaj oranı da değişmez ise, uzun vade bağlarsam aylık bileşik faize oranla kayıp ne oluyor diye hesapladım.

Pasif bakiyesiz 1 aylık vadeli hesaplar ile 3 aylık vadeli karşılaştırması için "AYLIK" bileşik faizi dikkate alan yaklaşık bir hesap:

Bu hesaba göre her ay elde edilen faiz getirisini kullanamadığımız için, "ilk ay ile aynı getiriyi sağlayan" oranlar şu şekilde oluyor.

3 aylık %48:

1.ay %48,00

2.ay %46,36

3.ay %44,82

Bu kayıp "günlük bileşik faiz" ile karşılaştırılırsa daha fazla artıyor.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 7 Ocak 2025; 16:42:41 >

• darknorrec kullanıcısına yanıt
    Pasif bakiye üst limitlerinde tutup her gün başka mevduat hesabına transfer yaparak pasif bakiye zararını minimuma indiriyorsunuz. Mesela 1 milyon üzeri 90 bin pasif mevcut paranın neredeyse %10 una tekabül eder bundan kaçınmak için 999.999 bırakırsın hesapta her gün pasifin 50 binde kalmış olur.

• EFT ücretlerine zam gelmiş, yeni yeni komisyonlar icad ediliyor, fon yönetim ücretlerine de zamlar geliyor. Kontrol edin. Kendinizi koruyun.

Bu saatten sonra gereksiz masraf yükleyen, fahiş ücret ve komisyon alan net kendi ayağına sıkar. Şu çağda gerçekten büyük hata..

• burgan 18:15 e kadarmış.

• 
Sayfa: önceki 42914292429342944295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.