Her arbitraj veya mutlak getiri sıfır stopaj değil yoğun hisse arbitraj olacak ünvanında. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4349. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu artış faiz kazancınızın direkt %5 düşmesi anlamına gelmiyor. bu artışın %1-2 civarında bir etkisi olur.
-
doğrudur hocam ben onu yazmayı unutmuşum ama zaten stopajdan kaçan birisi buna dikkat eder diye düşünüyorum, teşekkürler ekleme için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stopaj artışından çok verilen mesajlar hiç iyi durmuyor.Stopaji 2.5 artırıp onumuzdeki dönemi izleyeceğiz deseler insanlar ürkmez ana yatırımcıyı ne yapıp edip ürkütüyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuya yeni denk geldim. Geç olsun güç olmasın. denizbank a %48.5 den 1 hafta önce yatırdım 32 günlük. Süre bitiminde yine bakacağım banka durumlarına
-
Bin TL brüt kazancın %10’u vergi kesilerek 900 TL alınıyordu. Şu anda 150 TL kesilerek 850 TL alınacak. Kazançtan kayıp 50/900=0,0556. %5.5 kazanç düşüşü yaratacaktır.
50 puan faiz alan birinin oranı, stopaj kararı öncesine göre %47.22 eşleniğe düştü.
faiz 45 olduğu için en az %2.25 etkisi. oranlar biraz daha yüksek 250 baz indirime denk gelir işte. şubatta toplantı yok ama bu şekilde indirim yapılmış oldu.
-
Her yoldan bayır aşağı yolluyorlar ülkeyi
Maaşlara pul kadar zam yap ,ama kendine gelince vergi,harçlar kat kat misliyle..ne güzel adalet ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Şubat 2025; 0:57:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onlarda sıkıntı yaşanabiliyor. Uyarmış olayım. Yani çok ciddi eksi yazabiliyor. Örnekleri mevcut.
-
aylık bakınca genelde iyi gidiyorlar ama evet geçmişte de olmuş öyle olaylar. yine de değerlendirmek isteyen olur belki diye yazmak istedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni alacakları fonlardan uzaklaştırabilir fakat eskileri de kemikleştirdi. Bu kadar kısa sürede bu kadar vergi artışı olması aşırı hatalı oldu.
Ayrıca %15 de ülkemiz şartları için çok ciddi bir vergi.
-
ben de risksiz olduğunu düşünüp çok yüksek bakiye ile girecekleri uyarmak amacıyla yazmış olayım. Bir miktar alternatif olarak değerlendirebilirler ama benim dilim yandı, hiç bulaşmıyorum. Piyasayı sallayan skandal bir olaydı ve öylece kapandı
-
Yüzde 15 stopaj nedir la..yok ,bu ülkede düzgün edebinle yaşamak mümkün değil artık..
Bütçeye yeni + kalemler lazım :)
O da şimdilik 30 Nisan sonrasında bakacağız demişler.
-
Bence bir an önce, bankalardaki mevduatlara el koyulmalı ,böyle stopajlarla uğraşmaya gerek yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 1 Şubat 2025; 1:27:28 >
Merhaba arkadaşlar. Bilenler tavsiye verirse sevinirim. Uzun vade için (en az 5 yıl) BES mantıklı mı? Hani %30 devlet payı katkısı veriyor ya, 5 yıl dedim ama 10 yılda olabilir. Bes açınca oradan ppf vb. Fon seçilebilirse mantıklı olur mu?
%33 ppf
%33 altın fonu vb.
%34 döviz gibi de 3'e bölmek nasıl olur ?
Şimdiden teşekkürler 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa’da %30 stopajı olan ülke bile var. Oranın %15 olması çok fazla değil ama bu enflasyonda hiç hoş olmadı. Zaten faiz oranları düşüyorken bir de stopaj arttı. İnsanları TL’den kaçırmak istiyorlar sanki.
Tam vaktinde fon alarak çok iyi yapmışım fakat artık başka bankaya geçirmek istersem %5 stopaj farkı ile geçmem gerekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir seçim daha kazanırlarsa direkt mal varlıklarımızada çökerler.
Stopaj artışı sadece fonlara mı geldi orayı anlamadım. Mevduat için de arttı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X