Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4351. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 34 Misafir (8 Mobil) - 38 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
87.516
Cevap
2.026
Favori
7.666.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43494350435143524353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Millet denirse ona da tabi

• mevduat bu saatten sonra yangın yeri. bağlasan durulmaz kaçan kaçar. türk parasının değeri yok bu son vergilerle millet neden türk lirasında dursun. herkes altına, dövize kaçar. olan türk lirasına olur. hepimize geçmiş olsun.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
    Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)bigpara.hurriyet.com.tr
    Mevduat ve fonlarda stopaj oranı değişti... Faiz getirisi düşüşe geçti
    https://bigpara.hurriyet.com.tr/haberler/piyasa-haberleri/mevduat-ve-fonlarda-stopaj-orani-degisti_ID1607056/

Alıntı

metni:
    mevduatlarda 6 aya kadar olan vadelerde stopaj yüzde 10'dan yüzde 15'e, 1 yıla kadar olan vadelerde yüzde 7.5'ten yüzde 12'ye, 1 yıldan uzun vadelerde ise stopaj yüzde 5'ten yüzde 10'a çıkarıldı.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Bir forumda bir yorumcu TL ilizyondur demişti ,aynen öyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

21 Ocak'ta 50% günlük faizden elimdeki tutarı bankaya yatırdım. Birkaç gün sonra 250 baz puan faiz indirimi geldi, banka 48,5% yaptı. Neyse dedim 6 Mart'a kadar devam, bu defa da stopaj 15%'e yükseldi.

Bu parayı en geç Mayıs başı gibi kullanmam gerekecek, daha erken de kullanabilirim. Şu an hangi yatırım aracını kullanmalıyım tıkanmış durumdayım. Mayısa kadar TL'de kalmak çok büyük bir risk olur mu sizce? Miktarı ev almak için kullanacağım. Bu sürede şayet dolar ciddi artar veya konut kredi kampanyası gibi bir şey yaşanır ve de ev fiyatları artarsa büyük hüsran olur. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• texmo kullanıcısına yanıt

Ahtapotçu mu?Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)  Hisse.netten uzak duruyor da geyik muhabbeti olmuyor artık.

• Janti kullanıcısına yanıt
    Aradığın kriterlere göre ev bulursan 3 e 5 e bakma hemen al, piyasa Faiz indirimini bir miktar fiyatladi, daha da fiyatlayacagini ön görüyorum. Yine de karar sizin.

• On hesapta, hesabı açtıktan sonra on avantajlar dünyasından hesabı açıyorsun sonra o hesaba para atıyorsun vadesize kendi atıyor dimi?

Bide kartı nasıl talep ediyoruz hesabı açtıktan sonra mı?

Birde kredi kartı var mı on hesabın harcadıkça kazan ne bilgisi olan varsa teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Yes kayboldu bayagidir

• HCBC de şuan %44 alıyorum ve diğer bütün bankaların da hoşgeldin faizini kullandım bitirdim.Hsbc nin uzatması da bitti Şubat itibariyle %44 e düştü.En iyi yer burası mıdır ne tavsiye edersiniz? (günlükçüyüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 1 Şubat 2025; 19:3:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yukarıdaki yorumda, 3/B sınıfından Baran'ın esprileriyle coştuk arkadaşlar. Kendisine aferin diyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 1 Şubat 2025; 21:31:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janti kullanıcısına yanıt

Konut kredi kampanyası olacak ama sosyal konut projelerinde olacak. Yani toki konutunu alırsan yararlanabileceksin, bu avanak satıcıların aklı halen eskiye gidiyor Türkiye’nin tekrar fahiş enflasyon düşük faiz krizini kaldıracak gücü yok reis de çok iyi biliyor, Mehmet Şimşek gelmese ödemeler dengesi krizine girilecekti durum o kadar kötüydü. Evet enflasyon halen var konut arzı yok ama felaket fiyat patlayacak kaçacak senaryoları hurafe, oturulacak ev için ikiye üçe bakmayıp almak lazım ömürlük yatırım sonuçta. Sadece korkmanıza gerek yok ama ilk evinizse her türlü alın zaten üçe beşe bakmadan.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Bu başlıkta ppf konuşmak yasak. Hemen siliyorlar. Bol bol uzmanlardan youtube videosu seyredin, size yol gösterecektir.

• bravaman kullanıcısına yanıt
    Ppf genelde konuşuluyor bu konuda ama yasak olduğunu bilmiyordum. Peki bir araştırayım bu konuyu. Teşekkür ederim.

• merak ettiğim konu araç ve konut ne kadar etkilenecek faiz indirimlerinden?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra hafiften döviz artar güdük kalan borsaya da yönelim başlar gibi

• Hsbc 2m ile musteri kaybedecek. Temsilcim aradi 1.8 bakiyem vardi. 200bin 49 dan baglayabilirim paran varsa gonder dedi. Premium sarti 2m oldugu icin eft ucretlenecek bundan sonra. Yani 1 den 2 ye artis yuksek oldu, musteri kaybedecekler. Onlara gorede 1m para degil, herkes premium olmasin diyorlar.

• social kullanıcısına yanıt

2m altına düşünce daha önceden alınmış fonlar ne oluyor, bir bilginiz var mı? Onlar aynen devam ediyor mu?

• Burgan 42 olmuş çıkış zamanı geldi

• Hsbc modern hesap haftasonuda faizi işletiyor ya, bugun sabaha gelen faiz kazancını yüzde 15 stopajdan kesmesi gerekmezmiydi? 1 şubat öncesindeki stopaj oranı olan %10dan kesmiş, sizce bir yanlışlık var mi ? Yoksa günlükte faizletmis olsa da hesap açılışı 1 şubat öncesi açıldı diye 10şubata kadar (modernhesap40gun süre sonu) %10 dans mı nemalandiracak?

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Bu ay 7500 TL harcamadim ,belliydi tirtlayacagi

• 
Sayfa: önceki 43494350435143524353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.