Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: poyut08 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
87.635
Cevap
2.026
Favori
7.680.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43784379438043814382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haziran’a kadar mevduat hala önde olacaktir.Diger hiçbir enstrüman da kazandırmıyor.Maalesef 2025 de paramızı nereye koysak eriyecek.Tasarruf sahibi olarak tercih sizindir tabii ki ama bir süre daha faiz cazip olacaktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi dönüş var. Ben de bir süre daha mevduatın hala kötünün iyisi olacağını düşünüyorum.

• Alternatif bank hoşgeldin faizini daha önce kullanmıştım dün sms geldi tekrar yükselttik diye bi 45 gün daha burdayım %49 dan değerlendirecem sizlere de haber vermek istedim bi kontrol edin.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
  • mserkanturkel kullanıcısına yanıt
    pasif var mi hocam

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

varmış maalesef ben unutmuşum :D ortakdan buraya geçtim %44 pasifsiz ile hemen hemen aynı seviyeye geliyor burası da neyse ertesi gün tekrar pasifsiz ortaga geçerim olmazsa.. Yapacak bişe yok.Günlük yüksek veren başka biyer varsa yeşillendirin.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
  • Arkadaşlar merhaba, Fibanın hoşgeldin faizini kullanmayan varsa ( yada müşteri temsilcisi ile iletişime geçip güncel oran istenirse ) Kiraz hesapta fonlu kiraz hesap diye bir ürün var. Linki aşağıya bırakıyorum detaylar sayfanın içinde.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)fibabanka
    Yüksek Hoşgeldin Faizi Kiraz Hesap'ta | Fibabanka
    https://www.fibabanka.com.tr/mevduat/kiraz-hesap
  • mserkanturkel kullanıcısına yanıt
    buda 44’e denk geliyor.

• Odeabank 48’e, TEB 47 yapmış. Durduk yere niye düşüyor acaba.

• TEB iki farklı hesap var. Birinde fon alıyor. Diğerinde almıyor. Fon işi istemiyorum.

• Anadolu’da düşürürmü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Yoğun ve hareretli iç gündemin katkısıyla döviz ve altına kaymasına teşvikten başka birşey çıkarmaz bu düşüşler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, canlı desteğe görüntülü bağlanmadan vadeli için kimlik bilgileri ile kayıt açılabilen banka veya finansal kuruluşlar var mı, gecelik veya aylık faize yatırım yapmak istiyorum. Saat17:21 bugünün faizini kaçırdım sanırım . Şimdiden teşekkürler.

• boran729 B kullanıcısına yanıt
    Pazartesi 50 devam ederse Odea’da 75 gün daha hoş geldin sürem olmasına rağmen Anadolu’ya geçireceğim. Ciddi fark ediyor %2. 90 gün veriyormuş hg faizi, bana fazlasıyla yeterli bu süre.

• Anadolubank renkli hesapta haftasonu işleyişi nasıl?

• PasaZadeciler P kullanıcısına yanıt
    Cuma aksamdan hesabi isletmeye baslar, hesaptan acil durumda para cekmeniz gerekirse para cekebilirsiniz ama kazanimiz da azalir.
    Pazartesi gunu toplu olarak 3 gunun kazanimi hesaba toplu olarak aktarilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt

anadolu bank bankamatik kartı yolluyormu adrese .hesap actık para çekicek kart yok kartsız işlemde yaptırmıyormuş .

• kda34 K kullanıcısına yanıt

Bugün 23 e kadar enpara, yarın için alternatif vov hesap(mh den teyid edin yine de)

• Fibabanka dışında pasif bakiyeli çalışan bankalardan bu tarz pasifini enparaya atıp değerlendirebileceğimiz başka banka var mı ? ( benim bildiklerimden teb marifetli ve anadolubank renkli hesap olmuyor , bunlar pasifini tamamlıyor.) @Anxiolytic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.White199 -- 14 Şubat 2025; 19:54:47 >
  • skandal S kullanıcısına yanıt
    Kart yolluyor olmasi lazim, otomatik yollamasa bile mobilde banka karti basvurusu sekmesi var.
    Hesaptan para cekmek icin QR kod islemlerini denediniz mi ?
    Alt menuden transfer sekmesi - Yeni Transfer - QR islemleri

• Mr.White199 M kullanıcısına yanıt
    Başka yok hocam

• 
Sayfa: önceki 43784379438043814382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.