< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4381. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pazartesi dönüş var. Ben de bir süre daha mevduatın hala kötünün iyisi olacağını düşünüyorum.
-
Alternatif bank hoşgeldin faizini daha önce kullanmıştım dün sms geldi tekrar yükselttik diye bi 45 gün daha burdayım %49 dan değerlendirecem sizlere de haber vermek istedim bi kontrol edin.
-
pasif var mi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
varmış maalesef ben unutmuşum :D ortakdan buraya geçtim %44 pasifsiz ile hemen hemen aynı seviyeye geliyor burası da neyse ertesi gün tekrar pasifsiz ortaga geçerim olmazsa.. Yapacak bişe yok.Günlük yüksek veren başka biyer varsa yeşillendirin.
-
Arkadaşlar merhaba, Fibanın hoşgeldin faizini kullanmayan varsa ( yada müşteri temsilcisi ile iletişime geçip güncel oran istenirse ) Kiraz hesapta fonlu kiraz hesap diye bir ürün var. Linki aşağıya bırakıyorum detaylar sayfanın içinde.
fibabanka
Yüksek Hoşgeldin Faizi Kiraz Hesap'ta | Fibabankahttps://www.fibabanka.com.tr/mevduat/kiraz-hesap -
buda 44’e denk geliyor.
Odeabank 48’e, TEB 47 yapmış. Durduk yere niye düşüyor acaba.
TEB iki farklı hesap var. Birinde fon alıyor. Diğerinde almıyor. Fon işi istemiyorum.
-
Anadolu’da düşürürmü acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoğun ve hareretli iç gündemin katkısıyla döviz ve altına kaymasına teşvikten başka birşey çıkarmaz bu düşüşler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar, canlı desteğe görüntülü bağlanmadan vadeli için kimlik bilgileri ile kayıt açılabilen banka veya finansal kuruluşlar var mı, gecelik veya aylık faize yatırım yapmak istiyorum. Saat17:21 bugünün faizini kaçırdım sanırım . Şimdiden teşekkürler.
Pazartesi 50 devam ederse Odea’da 75 gün daha hoş geldin sürem olmasına rağmen Anadolu’ya geçireceğim. Ciddi fark ediyor %2. 90 gün veriyormuş hg faizi, bana fazlasıyla yeterli bu süre.
Anadolubank renkli hesapta haftasonu işleyişi nasıl?
Cuma aksamdan hesabi isletmeye baslar, hesaptan acil durumda para cekmeniz gerekirse para cekebilirsiniz ama kazanimiz da azalir.
Pazartesi gunu toplu olarak 3 gunun kazanimi hesaba toplu olarak aktarilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anadolu bank bankamatik kartı yolluyormu adrese .hesap actık para çekicek kart yok kartsız işlemde yaptırmıyormuş .
-
Bugün 23 e kadar enpara, yarın için alternatif vov hesap(mh den teyid edin yine de)
Fibabanka dışında pasif bakiyeli çalışan bankalardan bu tarz pasifini enparaya atıp değerlendirebileceğimiz başka banka var mı ? ( benim bildiklerimden teb marifetli ve anadolubank renkli hesap olmuyor , bunlar pasifini tamamlıyor.) @Anxiolytic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.White199 -- 14 Şubat 2025; 19:54:47 > -
Kart yolluyor olmasi lazim, otomatik yollamasa bile mobilde banka karti basvurusu sekmesi var.
Hesaptan para cekmek icin QR kod islemlerini denediniz mi ?
Alt menuden transfer sekmesi - Yeni Transfer - QR islemleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka yok hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X