Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iamtitanium7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (5 Mobil) - 20 Masaüstü5 Mobil
5 sn
87.762
Cevap
2.024
Favori
7.708.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43824383438443854386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadoluda dün görüntülü görüşme ile hesap açtım, renkli hesap için olduğunu söyledim, şimdi vadesiz türünde renkli hesap görünüyor parayı oraya mı atmam gerekiyor?

• pugio P kullanıcısına yanıt

normal hesaba at akşam o oraya aktarıyor

• carpenic kullanıcısına yanıt

tamamdır teşekkür ederim

• thisisBS T kullanıcısına yanıt

fonlu olanmı hocam

• hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    45 den devam edeceğinize getirden hesap açıp 47,5 dan devam edebilirsiniz hesabı yine fibabank üstünden yönetiyorsunuz. Pasif konusu maalesef çok yükseldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

1milyona pasifli 50 pasifsiz 47...ortaka girdik niye buna girmiyoruz....gop şubesi...elimizin içinde banka yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinirlihemsakinuzaylı -- 17 Şubat 2025; 10:55:31 >
  • hemsinirlihemsakinuzaylı H kullanıcısına yanıt

4-5 ay önce bir müşterinin 104 milyonu bu bankada buhar oldu haberleri vardı, hem Kıbrıs merkezli hem sahibi Türk, bu bile 1 tl yatırmamak için yeterli. %1-2 için riske değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1M üstünde , Vakıfbank sana özel 32 gün %45 gösteriyor bundan daha iyi bi orana sahip olan var mı?

Ve ya 80 gün gene uzun süreli bağlamak için diyorum %44 mantıklı mı en azından 2 MB toplantısını daha atlatmış oluruz.

• cagdass07 C kullanıcısına yanıt
    45 güne 1 gün valor koyuyor, 44 den aynı gün bağla, daha mantikli

uzun süre bağlayın yine düşecek oranlar artmaz artık

• samtln S kullanıcısına yanıt

Alternatif vov ve qnb kazandıran hesap da haftasonu işliyor benim bildiğim.

• Alternatif günlük vov hesap hoşgeldin süresi bitse de çeşitli yollarla hoşgeldin süresini uzatıyor. ben 3yil once kullanmıştım girdiğimde 39veriyodu uygulama. Mesela bu ay 4 fatura talimatina ay sonuna kadar 49 veriyormus. Faturalari oft verdiğim gibi faiz otomatik 49a geldi anında birilerini aramadan. Muhtemelen hafta içi en geç cuma günü onlar da indirir 48e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 17 Şubat 2025; 16:57:28 >

1 gün valörlü ise Akbank 45, Enpara 44.5 veriyor bunları da düşünün.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Enpara 32 gun 44 bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenarisoy -- 17 Şubat 2025; 12:48:32 >
  • Bahsettiğin tanışma faizi kampanyası %44 değil mi hocam? Bunu yapınca saat 2 den önce bugün başlamış oluyor o zaman çünkü diğerinde 1 gün valör uyguluyor.

Süreyi 44 yaparak bunu yapmak şu an mantıklı gibi @Kartel1 ben de enpara %41 hocam

hesaplamama göre valör olsa bile 44 gün vade ile bağlayacağım Tanışma Faizi Kampanyası 2 (%45) her türlü daha avantajlı oluyor.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdass07 -- 17 Şubat 2025; 13:4:8 >

• Selamlar ufak bir sorum olacak şimdi Ben Anadolu bank'ta yeni hesap açtım, vadesiz renkli hesap ve vadeli normal hesap olarak 2 hesap gözüküyor, bu vadesiz ama renkli olan bana hoş geldin faizini verecek hem de günlük olarak kullanılabilecek bir hesap mı, yoksa ikinci satırdaki vadeli hesaba mı para aktarmalıyım, bilallerden yorum rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kda34

Selamlar ufak bir sorum olacak şimdi Ben Anadolu bank'ta yeni hesap açtım, vadesiz renkli hesap ve vadeli normal hesap olarak 2 hesap gözüküyor, bu vadesiz ama renkli olan bana hoş geldin faizini verecek hem de günlük olarak kullanılabilecek bir hesap mı, yoksa ikinci satırdaki vadeli hesaba mı para aktarmalıyım, bilallerden yorum rica ederim.
    Üstteki hesaba para göndereceksiniz alttakine değil akşam 21.30 civarı o otomatik olarak ayırıyor

• kda34 K kullanıcısına yanıt
    Vadesize aktarın, gece vadiyeliye kendisi çekecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bugün 14.00 dan önce baslasaniz bile 44, yarın başlarsanız 45, ama bugün 44 daha karlı, yine siz bilirsiniz. Musteri temsilcimden bilgi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenarisoy -- 17 Şubat 2025; 13:29:3 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, sağolun.

• 
Sayfa: önceki 43824383438443854386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.