Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
87.762
Cevap
2.024
Favori
7.707.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43834384438543864387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb marifetli 48 den 47 ye düşürmüş tabii yeni geçecekleri kapsıyor sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

Doğru hocam sizin hesap bugün başlayacağı için ben de 44 gün ile %44 bağladım.

Bakalım zaten faizin son demleri stopaj vs. derken bi anlamı kalmadı pek. %1-2 civarı döviz faizi + yazar diye son turları bağlıyoruz işte.

• Arkadaşlar merhaba 2024 kasım ayından beri ING banktaki hosgeldin faizini kullanıyorum. Yüzde 52 den başladığım oran şu anda yüzde 47 ye düşmüş durumda. 4.990.000 tl yi günlük faizde 300.000 tl yi de mecburen para piyasası fonunda tutuyorum. şu anda 200.000 tl ye faiz işletilmiyor. Param 5 milyonu geçerse 400.000 tl ye faiz işletilmiyor. Bende 4.990.000 üstü ile hergün para piyasası fonu alıyorum. İlk başlarda günlük 6.300 tl civarı kazancım olurken şu anda 5.400 civarına düştü. Daha fazla kazanmak için tavsiyelerinize açığım.

• Turcopolo kullanıcısına yanıt

sağolasın arkadaş...işte forumun faydası...niye kimse bişey demiyo diye merak ediyodum

• social kullanıcısına yanıt
    Evet hocam fonlu 49 normalde 47'miş. Ay başında vermişti 45 günlük. Artık fonsuz %45 veriyor olabilir. Pasifler berbat malesef fibada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisBS -- 17 Şubat 2025; 16:4:35 >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ni her aradığınızda 16 haneli kart no tıklayan bir bankayla çalışılmaz bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

Uygulama içinden danışmana bağlan derseniz bişey tuslamaniza gerek kalmıyor. Sonuçta sizin bileceginiz iş. Piyasda banka seçenegi çok. Bol kazançlar.

• Anadolubank kullanan var mı

• Garanti devam eden mevduattan çekme limiti yok sanırım? İçinden biraz çekicem bozulmaz umarım? Bilgisi olan?

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

• İşbankası bugün %44'den 32 gün bağlandı. 21 Martta görüşürüz...

• EAY- kullanıcısına yanıt
    Başlangıç biraz sıkıntılı ama hesap tıkır tıkır işliyor bende 15 gün oldu renkli hesap bı sorun yasamadim

• blank42 kullanıcısına yanıt
    Bulaşma çok kötü alt yapı var transferler 3 saat civarı sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AQUİFERS

Bulaşma çok kötü alt yapı var transferler 3 saat civarı sürüyor
    Nasıl 3 saat sürüyor? Temmuz ayından beri müşteriyim eft/fast transfer yapmışımdır hiç 3 saat beklediğimi hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Anadolubank kullanan var mı
    Var sorunuz nedir?

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Esnafım yüksek tutarlar transfer ediyoruz genelde transferler sürekli böyle saatlerce sürüyor kanser ediyor hocam problemi yaşayan bizzat benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AQUİFERS

Esnafım yüksek tutarlar transfer ediyoruz genelde transferler sürekli böyle saatlerce sürüyor kanser ediyor hocam problemi yaşayan bizzat benim.
    Siz zaten direkt ticari müşteri oluyorsunuz ben bireyselden bahsetmiştim soran arkadaşta büyük ihtimalle bireysel için sormuştur ben hiç sorun yaşamıyorum transfer konusunda

• Can851 kullanıcısına yanıt

Anadolu bank görüntülü görüşmeyle üye oldum fakat müşteri tanımınız kapalı durumdadır diyor 1 gün geçti bu kadar beklemek normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro35

Anadolu bank görüntülü görüşmeyle üye oldum fakat müşteri tanımınız kapalı durumdadır diyor 1 gün geçti bu kadar beklemek normal mi?

Ben kurye yolu ile müşteri olmuştum o sebeple tam bilmiyorum

• elektro35 kullanıcısına yanıt

Normal gece de onay veriyorlar

• 
Sayfa: önceki 43834384438543864387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.