Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: andree03 , karasahinemre , xlv Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
90.170
Cevap
2.054
Favori
7.962.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
273 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44994500450145024503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzatabildiniz mi süreyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unknown_5358 U kullanıcısına yanıt

İtfa tarihinden geçerli o. elinde 100 günlük bono var diyelim o gün yapıyor bu işlemi

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok ing de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anadolubankı aradım hoşgeldin faizi bugün son diye uzatmadılar. Uzatan arkadaşlar nasıl yaptılar? Var mı bir yöntem ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anadolubank dönüşler ne zaman benim bayram öncesi yatırdığım para olduğu gibi duruyor

• RedSovietX kullanıcısına yanıt
    Dönüşler bu gece oldu hocam.

• Hazine bonosu alımlarında bankadan bankaya oranlar değişiyormu? Araştıran yada haizne bonosu alan kullanan birileri bilgi verirse memnun olurum. Ayrıca bankaların mobil kısımlarında sadece vakıf ta görebildim diğer bankaların mobil uygulamarında göremedim ilgili tahvil ve bonoları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aadolff -- 2 Nisan 2025; 12:40:45 >
  • 1Milyonu nkolay %45'e yatırmak mı daha mantıklı yoksa qnb %47 125bin pasif mi

• RenaultKing kullanıcısına yanıt
    1000000x45/36500 ile 875000x47/36500 i karşılaştır çıkar karşına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iitsutae -- 2 Nisan 2025; 12:47:18 >

nkolay daha avantajlı. günlükte %38.25'e %35 civarında net getiri oluyor.

• On mart boyunca verdiği 48,5 devam ediyor normal de bu ay sonlanması gerekiyordu diye biliyorum. Bilginize

Buara da konu dışı ama şuan da hangi kredi kartı daha avantajlı ?

Bir yıldır Adios kullanıyorum kapatmayı düşünüyorum. yurtdışı yurtiçi 1₺ bile ne bonus ne cashback hiç bir faydasını göremedim.

On un kredikartı çıkmış özellikle market giyim sanal pazar yeri alışverişlerinde cashback olayı fena görünmüyor. Yada farklı öneriler varsa açığım.

• iitsutae kullanıcısına yanıt

Bunu hesaplayan bir hesaplayıcı var mı bunun gibi ? Ama günlük getiriyi de üstüne koyarak hesaplayacak qnb için mesela.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
    Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)faizhesap.neocities.org
    Faiz Getirisi Hesaplama
    https://faizhesap.neocities.org
  • etrenjit E kullanıcısına yanıt
    Bende de aynisi olmua, kayit olusturdum

2m üstüne vermiyorlar pek başka yere atman gerekiyor. Ondan basit hesap daha verimli kalıyor.

• sercigs S kullanıcısına yanıt

hoşgeldin süresinin bitip faizin düşmesi gerekiyor uzatabilmeleri için. ilk uzatma 2 otomatik ödeme talimatı ile oluyor, 2. uzatma muamma biraz. yarın arayacağım 2. uzatma için

• Merhabalar 2 m bakiye için 48 oran anadolu bank 90 bin pasif günlük hesap bileşik getiri 40 günde oran neye tekabül eder bu mu kârlı yoksa hsbc 49 oran 30 bin pasif mi daha avantajlı 40 gün için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock002rock -- 2 Nisan 2025; 13:44:14 >
  • Hsbc yaklaşık 3 puan daha avantajlı

• etrenjit E kullanıcısına yanıt

qnb bende 48 halen sanırım hoşgeldin nedneiyle 550.000 bin için n kolaymı burganmı yoksa qnb mı karsılastırması yapıcam ama qnb 47 olunca saglıklı olmuyor oranı degıstıremıyorumda sana zahmet hesaplayıp soylermısın günlükte hangisi daha iyi

• önceki sayfalarda bir arkadaş bankayı arayıp dijital müşteri temsilcisinin numarasını öğrenip uzatma yaptığını belirtmiş. Ben arayıp öğrendim fakat kendisi telefonu açmadı. Bir daha deneyeceğim. Parayı çektim anadoludan bu arada. %40 orana düşecekmiş hoşgeldin faizi devam etmezse.

Edit: Kendi müşteri temsilcime bağlandım. 2 adet fatura talimatına uzatılacağını söyledi. Ancak bugün düşük miktardan en az 10k bağlamam gerekiyormuş oranın düşmesi için. Yarın tekrar arayıp uzatma talebinde bulunacağım.

• 45 gün %47 vadeli hesap iyi bir oran mıdır şuan? Bağlamayı düşünüyorum en yüksek bunu bulabildim ingden e-vadeli

• 
Sayfa: önceki 44994500450145024503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.